من میگم اندیشه شما میگی مخابرات؟نقل قول:
Printable View
من میگم اندیشه شما میگی مخابرات؟نقل قول:
اندیشه دو نوع پورت میفروشه , پورت مخابرات و پورتهای غیر مخابرات, هر دو با یک قیمت , سرویسی که رو پورت مخابرات هست رو عرض کردم.نقل قول:
دوباره اینترنت مخابرات ترکید
پینگ رفت رو 480 500
دوستان من نیاز به یه adsl دارم و قصد خریدشو دارم ولی واقعا دامر گیج میشم تو رشت بالاخره کدوم این شرکت ها خوبن اندیشه البرز پارس انلاین؟ من خودم بیشتر رو اندیشه مانور دادم نظر شما چیه با سرعت 128 و در مورد ترافیکشم هم نامحدود چون حجم دانلودام بالایه (کافی نت رو داغون میکردم) به نظرتون محدود بگیرم شب بذارم دانلودام رو بکنم که رایگان هست لطفا کمک کنید.
سلام دوستان...
از بین اساتید کسی راجبه دامون شنیده! طرفی که اینو بهم معرفی کرده میگه مال پیشتازانه! میخواستم اگه سرویس دهنده خوبیه با اینکه قیمتهاش مناسب تر از اندیشه ست بهش نقل مکان کنم! راستش دیگه از اندیشه خسته شدم...!:42:
راستی از انزلی مزاحم شدم...!:31:
نقل قول:
من خودم لاهیجان هستم و اندیشه دارم -- ازش 80 درصد راضیم
به خاطر همین میخام برم سراغ دامون -- یکی از رفقام رشته و اندیشه داره و کاملا راضیه
شما اگه دانلود تو ساعات رایگان واست مهمه 1024 با ترافیک 2 گیگ بگیر -- سرعت دانلودش حدود 250 هست -- تو 6 ساعت رایگان میتونی حدود 4 تا 5 گیگ دانلود کنی (( البته بستگی به سروری داره که ازش دانلود میکنی -- اگه کمتر دانلود شد به ما فحش ندی :دی ))
من ساکن لاهیجان و مثل شما از اندیشه نا راضی هستم و میخام برم سراغ دامون -- اندیشه جدیدا زیاد قطعی داره - البته به خاطر 2 برابر کردم هزینه هر گیگ دانلود اضافه هم خیلی شاکیم (( از 2 تومان به 3700 ))نقل قول:
تو شهر خودمون مثل اینکه شرکت خوبیه و ازش تعریف میکنن
نقل قول:
من رفیقم رشته و از اندیشه راضی هست -- شما اگه دانلود رایگان واست مهمه 1024 با ترافیک 2 گیگ بگیر
تو 6 ساعت دانلود رایگان با توجه به سرعت 250 میتونی حدو 3.5 تا 5 گیگ دانولد کنی (( البته بستگی به سروری داره که ازش دانلود میکنی ))
خط نامحدود نگیر - چون هم کمتر دانلود میکنی (( نامحدود 128 رشت سرعتش 32 هست و شما اگه 24 ساعت هم سیستم رو روشن بزاری روزی 2700 میتونی دانلود کنی ))
هم با توجه به اینکه سیستم تو یک ماه روشنه بهش فشار میاد
راستش منم از اندیشه ناراضی هست و میخام دامون بگیرمنقل قول:
البته من ساکن لاهیجانم و دوستان از دامون تعریف میکنن
از اندیشه به دو دلیل ناراضیم 1- قطعی بیش از اندازی ( البته جدیدا )
2- دو برابر کردن قیمت هر گیگ شارژ اضافه ( از2 تومان به 3.7 تومان )
نقل قول:
دوست من اگه دانلود زياد كني با وجود اينكه نامحدوده اما خوب بعد مدتي محدود ميشي معمولا بعد از دو هفته زياد و مداوم دانلود كني محدود ميشي
شما 256 نامحدود اندیشه بگیر . اگر هزینش بالاست ، 128 محدود بگیر.البته اینم خیلی مهمه که شما کدوم منطقه ی مخابراتی تشریف دارین.نقل قول:
این نت مخابراتم عین یه شیلنگ پوسیده می مونه. هر جاش میترکه ، درستش میشه و بعد دو روز یه جای دیگه. الان پینگش داره ریپ میزنه.
شرمنده من اینو نمیدونستمنقل قول:
نظر منو بخوای به شرکتش توجه نکن اول مرکز تلفنت رو مشخص کن بعد پورت اینترنت رو از یکی از شرکتها که کارش تو اون مرکز خوبه سفارش بدهنقل قول:
مثلا برای اندیشه بگم که خودم خط 3 هستم اما سرعتم با خط 5، 7 متفاوته
من خط 5 هستم اینکه که میگین سرعتتون با خط 5 و7 متفاوته یعنی منظورتون اینه که 3 سرعتش بیشتره؟ به خاطر خط تلفوننتون. قبلا هم چنین چیزی شنیده بودم نظرتون در مورد البرز چیه؟کدوم شرکت تو خط 5 کارش خوبه؟
تو خط 5 ، شاتل خوبه که به درد شما نمی خوره ، چون دانلودت بالاست پس همون اندیشه رو بگیر و البرز رو هم وللش.نقل قول:
سلام
یکی از فامیلام رفته اندیشه مثل اینکه خط تلفنش فیبر نوری هست می خواستم بدونم حالا که این شرکتا بهش Adsl نمیدن چطوری یا از کجا میتونه Adsl بگیره مخابرات میتونه بهش سرویس adsl بده یا نه بعد سرعت دانلود 128 مخابرات محدود چنده؟
یکی از دوستام هم خطش با 426 شروع میشه اونم بهش سرویس نمیدن میتونه بره مخابرات سرویس بگیره یا نه؟
مخابرات بره میتونه خطشو از فیبر نوری در بیاره و مسی کنه یا نه؟
دوستان, کسی از سرویس های نامحدود شرکت هایی غیر از اندیشه خبر داره؟ (قیمت, سرعت و...)
سرویس 128 شاتل 30 تومان و سرعت دانلود بین 90 تا 110.نقل قول:
دوستان، این شعبه اندیشه که تویه خیابان معلم هست، کاره ثبت نام و تمدید انجام میده؟؟؟!
دوستان تفاوت این سیسم +2 اندیشه با معمولیش چیه...؟! قیمتش که خیلی مناسب تره...256 نامحدودش از 128 ـش که من الان استفاده میکنم 3 تومن ارزونتره...! :18:
چون من آنلاین زیاد بازی میکنم قطعی های مکرر اندیشه بدجور اذیت میکنه..از طرفی هم نمیخوام حداقل نصف ماه رو بی اینترنت بمونم تا از یه سرویس دهنده برم به یه سرویس دهنده دیگه...! :(
میخواستم بدونم این سیستم+2 با معمولیش فرق داره و اگه بهتره دیگه اسباب کشی نکنم...! :|
کسی اطلاعی ندارهنقل قول:
فکر کنم منظور شما اشتراک 1 به 10 هستش که به گفته دوستان اصلا بدرد نمیخوره و سرعت پایینی داره و پهنای باند شما بین 10 نفر تقسیم میشهنقل قول:
نقل قول:
+2 ADSL تکنولوژی جدیدتری از ADSL هست که امروز حدود 90% شرکتها دارن استفاده می کنن
اما اون تعرفه هایی که مدنظر شماست همون تعرفه های تصویبی سازمان تنظیم مقرراته که تو لیست همه هست و به صورت اشتراک 1 به 10 هست
یعنی پهنای باندش بین 10 نفر تقسیم میشه
نقل قول:
اون فیبر نوری نیست . PCM
رو خط های پی سی ام نمیشه از ADSL استفاده کرد
چرا از وایمکس استفاده نمی کنه ؟؟ من داشتم آشناهایی که این مشکل رو داشتن و الان دارن از وایمکس استفاده می کنن
دوستان مخابرات رشت
یه اعلام وضعیت کنین ببینیم اوضاع چجوریاس ماله من ترکیده سرعت دانلود + پینگ
پینگ 185 هستش سرعت هم اینه ببین .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندیشه مرکز 4 محدود
اینجا افتضاحه از صبح
الان وایمکس چه جاهایی رو پوشش میده تو رشت بعد سرعت دانلود و تعرفه هاش چندهنقل قول:
مخابرات به این افراد نمیتونه سرویس adsl بده
بله خودم اونجا تمدید کردمنقل قول:
تایید میشه. فعلا مخابرات وضعش خوبه. چندتا لینک با هم بذاری ، برای همه رو 60 کیلو بایت ثابته و اگه تک لینک ( سرور عالی ) باشه ، تا 180 تا میره.نقل قول:
پینگ 185 هستش سرعت هم اینه ببین .
پینگم 150
الان دو الی 3 روزی هست که خدا شکر مشکلی نداره ، البته تا طوفان بعدی
:31:
سلام.خواهشن منو راهنمایی کنید که پشیمون نشم.من در حال حاضر از آسیاتک سرویس دارم و با خود چیز پی ان کانکت می شم و سرعتمم عالیه،به خاطر همین اصلا" نیازی به ساکس نیست .حالا می خوام از مخابرات سرویس بگیرم،اما می ترسم مخابرات سرعت چیز پی انش محدود شده باشه و منم مجبور بشم از ساکس استفاده کنم..می خواستم ببینم از این نظر مشکلی وجود داره یا نه؟با تشکر
سلام دوستان من چند روزه سرعت اینترنتم خیلی پایینه .
اندیشه ی سبز
128 نامحدود
منطقه 3
قطعی های مکرر هم اعصاب من رو به هم زده هر 15 دقیقه قطع میشه دلیلش چیه ؟
من 3ساله اندیشه دارم ولی 3 4 ماهه واقعا قطعی ها داره کلافم میکنه بیشتر از قبل شده .
برای شما هم اینطوره ؟
با سلام خدمت هموطنان عزیز رشتی عضو پی سی ورلد :40:
نیازمند کمک هموطن اهل رشت = پرسیدن وقت امتحان عملی دوم فنی حرفه ای
اگه یکی از هموطن های عزیز اهل رشت لطفی بکنه و به مرکز آموزش فنی حرفه ای مهارتهای پیشرفته رشت
: بلوار شهید انصاری - پایینتر از اداره راهنمائی و رانندگی بره و زمان و نحوه امتحان عملی (بار دوم ) رشته مدیر سرویس دهنده مایکروسافت ( ادواری بهمن 90 ) رو بپرسه ممنون میشم و از خجالتش درمیام :7:. یه شیرینی حسابی :thumbsup: جواب
تلفنو نمیدن انگار الکی تلفن نصب کردند .:24:
gilastc.irنقل قول:
سلامنقل قول:
منم خط 3 هستم از دیروز بعد از ظهر تا الان مدام قطع و وصل میشه اعصابمو ریخته بهم کسی با شرکت تماس گرفته؟:2:
نقل قول:
اگه بتونه خط رو از حالت PCM در بیاره اونوقت از هر شرکتی می شه ADSL گرفت
تعرفه های وایمکس تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست می تونی بری و ببینی
سرعت اینترنت چنده!؟نقل قول:
و ماهی چند میدی؟ (نامحدود؟)
اندیشه خط 3 هنوز سرعت افتضاحه
کسی اینجا دامون نت نداره ؟؟
من اندیشه دارم دیگه خسته شدم از این همه قطعی
میخام دامون بگیرم - زنگ زدم شرکت میگه خطوط 1024 رو به مشترکان خانگی نمیدیم
جدی میگن یا بعدا میشه اینترنتی 1024 شارژ کرد ؟؟
من الان 4 ماهه از نت مخابرات استفاده می کنم و حومه ی رشتیم (0132 ) . دو ماه اول سرعت همیشه بین 50 تا 60 بود. یه هفته قطع شد و الان بیشتر بین 80 تا 90 میچرخه و اگه سروری که ازش دانلود میکنی خوب باشه تا 160 هم میره. اینم بگم مخابرات بگیر نگیر زیاد داره . ممکنه 3 یا 4 روز فجیع باشه و بعدش یه هفته بهت حال بده و یا برعکس.نقل قول:
( مثلا الان 6 یا 5 روز بود که همه چی توپ بود ولی از امروز پینگ شده 300 بدون تایم اوت یا مثلا دو هفته همش سرعت رو 250 بود و همون طور که گفتم پیش اومده که یه هفته کلا نت نداشتم)
بنده 256 نامحدود- 27850 تومان ماهی.
شاید مشکل از مخابرات منطقه ی شما باشه.نقل قول:
اندیشه خط 3 هنوز سرعت افتضاحه
ساعات دانلود آزاد شاتل چند تا چنده ؟
منم خط 3 هستمنقل قول:
و ماه قبل همین مشکلات رو داشتم خط شما نویز زیاد داره احتمالا چون برای منم همینجور شده بود اما نمیدونم چجوری یدفعه همه چیز بهم ربط پیدا کرد یعنی دقیقا موقعی که داشتند اینجا کابل ها رو عوض میکردند خط داخلی من اشکال پیدا کرده بود