اصلا اروری نمیده که منم بخوام براتون بذارم (همین طور که گفتم من قبلا این بازی رو به همین روش نصب و اجرا کردمو به خاطر همین فکر میکنم مشکل از این سیستمم باشه شاید با نصب یا کپی برنامه یا دی ال الی....) نمیدونم
ولی باز هم ممنون ازتون
Printable View
اصلا اروری نمیده که منم بخوام براتون بذارم (همین طور که گفتم من قبلا این بازی رو به همین روش نصب و اجرا کردمو به خاطر همین فکر میکنم مشکل از این سیستمم باشه شاید با نصب یا کپی برنامه یا دی ال الی....) نمیدونم
ولی باز هم ممنون ازتون
سلام اقایون من CRYSIC 1 رو خریدم وصل کردم پچشو هم نصب کردم اما تو بازی نمیره . دابل کلیک کردم میره رو یک صفحه سیاه و عملی انجام نمیده مشکل از پچشه؟ یک پچ باحال بدید که گرافیکو بهتر کنه ممنون .
دوستان من بازی Assissins Creed II رو نمیتونم نصب کنم
دی وی دی 1 که تموم میشه میگه 2 رو بزار
2 که میره تا آخر میگه Wrong Dvd گذاشتی و 1 بزار ... 1 میزارم میزنم کانتینیو میگه مشکل داره
چند تا دی وی دی خریدم و پس دادم ... طرف امتحان کرد و گفت درسته
اما مثل اینکه باید یه کارایی کرد
کسی هست راهنمایی کنه ؟
توی سی دی 1 برو روی فایلی که باهاش نصب می کنی ارور می ده راست کلیک کن extract files رو بزن اون کنار جا رو انتخاب کن و ok کن تا نصب بشه اگه اینطوری هم ارور داد بگو
اصلا یه جوری قر قاطیه ... نمیدونم چی کار باید بکنم ... سی دی رو میزارم روی ست آپ شروع میکنه به نصبنقل قول:
بعد دی وی دی 2 رو میزارم ... همرو که اینستال میکنه میگه دی وی دی اشتباه رو گذاشتی باید 1 رو بزاری
دوباره 1 رو میزارم میزنم میگه ویندوز استاپ کرده اینستال این بازی رو
تو پروگرم فایلز بازی ریخته شده اما دسکتاپ آیکون هم نریخته
بعد یع پوشه کرک داره میگه کپی کن منم کپی میکنم ... خیلی قره قاطیه نصبش :2:
کاری که گقتمو کردی ؟؟؟ اون کارو بکن حل میشه
من بازی فیفا2011 البتهdemo رو دانلود کردم اما الان که نصب کردمش اجرا نمیشه ارور 0001 میده!مشکل از کجاست
سلام
سیستم من اینه:
cpu:amd x4 635 2.9 ghz
vga:sapphire 5770 vapor-x 1Gb
ram:patriot 2 Gb
power:635 green
ولی وقتی بازی fifa 10 رو بازی می کنم
حالمو می گیره حتی وقتی تنظیمات رو پایین می ارم باز هم بیشتر وقت ها بازی با گیر اجرا میشه
نرم و راحت اجرا نمی شه (مثل کنسول)
ریپ میزنه
لطفا منو راهنمایی کنین
ممنون
تا اوجا که من میدونم افت فریم در این بازی تا یه حدی طبیعیه..همونطور که میدونی سری فیفا روی PC خیلی خوب پورت نمیشن!!نقل قول:
اولین راه حل احتمالی رفع این مشکل آپدیت درایور گرافیک هست...دومیش اینه گه طبق این روش عمل کنی که به طور عملی فقط داره میزان جزئیات بازی رو کمتر و در نتیجه بازی رو تا حدی روونتر میکنه:
(در ضمن این رو هم در نظر گرفتم که سیستم شما قویه و نگید که برای چرا باید گرافیک رو کاهش بدم!!)نقل قول:
ادر این آدرس:
Fifa 10\Data\cmn
فایل cfg_pc_h.ini را باز کنید و RENDER_RATE_MODE = 7 را به 2 یا 3 تغییر کنید و خط های پایین را ویرایش:
PLAYER_LOD_HIGH_NEAR = -1.0
PLAYER_LOD_HIGH_FAR = 1.806
PLAYER_LOD_MED_NEAR = 1.856
PLAYER_LOD_MED_FAR = 0.714
PLAYER_LOD_LOW_NEAR = 0.764
PLAYER_LOD_LOW_FAR = 0.21
PLAYER_LOD_SLOW_NEAR = 0.26
PLAYER_LOD_SLOW_FAR = 0.0
PLAYERHEAD_LOD_HIGH_NEAR = -1.0
PLAYERHEAD_LOD_HIGH_FAR = 1.872
PLAYERHEAD_LOD_MED_NEAR = 1.922
PLAYERHEAD_LOD_MED_FAR = 0.660
PLAYERHEAD_LOD_LOW_NEAR = 0.710
PLAYERHEAD_LOD_LOW_FAR = 0.0
و به این مقادیر کاهش بدید:
PLAYER_LOD_HIGH_NEAR = -1.0
PLAYER_LOD_HIGH_FAR = 1.806
PLAYER_LOD_MED_NEAR = 1.856
PLAYER_LOD_MED_FAR = 0.714
PLAYER_LOD_LOW_NEAR = 0.764
PLAYER_LOD_LOW_FAR = 0.21
PLAYER_LOD_SLOW_NEAR = 0.26
PLAYER_LOD_SLOW_FAR = 0.0
PLAYERHEAD_LOD_HIGH_NEAR = -1.0
PLAYERHEAD_LOD_HIGH_FAR = 0.1
PLAYERHEAD_LOD_MED_NEAR = 0.1
PLAYERHEAD_LOD_MED_FAR = 0.01
PLAYERHEAD_LOD_LOW_NEAR = 0.01
PLAYERHEAD_LOD_LOW_FAR = 0.0
PLAYERSHADOW_LOD_HIGH_NEAR = -1.0
PLAYERSHADOW_LOD_HIGH_FAR = -1.0
PLAYERSHADOW_LOD_LOW_NEAR = -1.0
PLAYERSHADOW_LOD_LOW_FAR = 0.0
PLAYERACCS_LOD_NEAR = -1.0
PLAYERACCS_LOD_FAR = 0.25
من بازی diablo 2 رو در ویندوز 7 نصب کردم منتها موقع اجرا پیغام خطای زیر رو میده
مشکل چیه؟
کد:http://up.--------.com/Files/1f6bedd0d360484ba60c.jpg
فک کنم مشکل از کرک هستنقل قول:
با سلام من بازی pes 2010 فارسی نوین پندار رو خریدم
وقتی dvd 2 بازی رو میزارم برای نصب این پیغام رو میده
I] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
حتی از dvd امیج گرفتم بازم نشد
اول نصب DVD 2 این ایراد رو میگیره یا وسطای نصبش؟...منظورم اینه که وقتی این ایراد رو میگیره آیا هیچی از نصب DVD 2 گذشته یا نه؟نقل قول:
سلام دوستان
من بازی modern war ll رو گرفتم
تا دی وی دی 3 اتفاق خاصی نمی افته ولی دی وی دی 4 رو که میزاری یعنی به Data22 که میرسه متاسفانه ارور feature Transfering میده
میخواستم بیبنم اگر کسی راه حلی داره لطف کنه و یا اگر دوستی پیدا میشه که بتونه فایل های دی وی دی 4 یا همون Data22 به بعد رو برای من بزاره که دانلود کنم بی نهایت ممنون میشم
مرسی
با سلام خیر وقتی dvd 2 را میزارم هیچی ازش نمیره همون وقت پیغام رو میدهنقل قول:
اول نصب هیچی نگذشته
دوست من DVD خرابه...باید عوضش کنی!نقل قول:
خوب اول بگم چون این بازی دستکاری ایرانیهاست زیاد حساب کتاب توی کارش نیست ولی راه حلهای احتمالی که میتونم بهت بدم:نقل قول:
1-اول از همه برو در قسمت uninstall program ویندوز ببین اگه بازی حتی به طور اسمی اونجا ثبت شده پاکش کن...
2-در قسمت run ویندوز تایپ کن regedit و در اون قست ببین چنین آدرسی وجو داره:
اگه وجود داشت پاکش کن...کد:Hkey_local_machine/software/konami/pes 2010
3-توی منوی run تایپ کن msconfig و تموم startupها رو disable و سیستم رو restart کن....
حالا ببین بازی نصب میشه یا نه..اگه شد که هیچ وگرنه یا DVD بازی یا کلا setup بازی ایراد داره!!
نقل قول:
سلام دوستان
من بازی modern war ll رو گرفتم
تا دی وی دی 3 اتفاق خاصی نمی افته ولی دی وی دی 4 رو که میزاری یعنی به Data22 که میرسه متاسفانه ارور feature Transfering میده
میخواستم بیبنم اگر کسی راه حلی داره لطف کنه و یا اگر دوستی پیدا میشه که بتونه فایل های دی وی دی 4 یا همون Data22 به بعد رو برای من بزاره که دانلود کنم بی نهایت ممنون میشم
مرسی
ممنون میشم دوستان محتوای دی وی دی 4 ام رو برای من برای دانلود بزارن اگر در دست رس هست ، data22 به بعدنقل قول:
دوست من DVD خرابه...باید عوضش کنی!
سلام دوستان عزیز
من با save بازی Grand Theft Auto Episodes From Liberty City مشکل دارم یعنی سیو نمیشه بازی! چون اکانت Windows Live میخواد... البته من ساختم و لاگین میکنم ولی مشکل بعدی Product Key بازی رو میخواد!!! اینو دیگه چیکار کنم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان عذر میخوام که سوالمو اینجا میپرسم ولی تاپیکشو پیدا نکردم.......
بازیSpilit Secend که خیلی وقت نیست اومده رو وقتی نصب و اجرا میکنم توی بازی صفحه توش لکه های قرمز بسیار زیادی داره .....توی بازی ترانسفورمرز قدیمیه هم همینجوری میشد......مشکل سیستم اصلا ندارم چون سیستمم قویه......راه حل چیه ؟؟؟ میشه سریع کمکم کنید ؟؟؟؟
اینم عکس از چراغ عقب ماشین.....لکه های قرمز رو ببینین دور چراغها......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام این مشخصات سیستمم من که2 هفته هست بستم
ویندوز هم سون هاردمم ویروس نداره با آنتی ویروس کسپر آپدیت شده چک کردم و هاردمم فقط روش ویندوز هست وتازه f دیسک کردم
cpu:amd 435
ram:2 gig 1333 serigaming adata cl8
main:biostar a 770e3
vga:spphire ati 512 mb
power:memonex 540 w
hdd: IDE westerndigital
monitor: crt lg e700b
من الان بازی pes رو نصب کردم 2010 رو وقتی کیفیت تصویر رو high میزارم رو هر رزولوشنی هست موقع بازی مثلاوقتی توپ رو دروازه بان شوت میزنه و بازیکن توپ رو پاس میده و بازکن میدود بعضی قسمتهای تصویر 1 حالت پرش خفیف ایجاد میشه
رو سایز تصویر600*800 رو کیفیت low تغریبا مشکل کمتر شده
قبلا مشکل شدید رو با بازی Wingelenen 2006 داشتم دوستان گفتن 2006 مشکل داره
حالا که pes نصب کردم هم مشکل این طوری هست
گرافیک رو بردم گارانتی گفتند سالمه البنه زمانی که 2006 نصب کردم
ماربوردو رم و پاور هم گارانتی گفتند سالمه
هارد ide که 4 ماهی بود خریده بودم مال کیس قبلی لود اونم سالمه
مانیتنور هم که تا جالا با هاش مشکل نداشتم و موردی ازش ندیدم
بابرنامه fumark تست 30 استابیلتی گرفتم و اصلا مشکلی برای گرافیک پیش نیمد
برنامه کاتالیست درایور هم با جدید ترین ورژن و ورژن که رو سیدی گرافیک چک کردم مشکل برپاست
بایوس هم آپدیت هست
دو در کیسم هم بازه دما گرافیک حالت عادی رو 38 تا د40 هست با بازی pes رو 47 میره
منوندم این مشکل لعنتی از چیه به خداخسته شدم اینقدر دنبال این مشکل رفتم هیج کس هر راهی بود رفتم مشکل از چی نمیدونم
تو تاپیک مشکالات گرافیک مشکل رو مطرح کردم اونام گفتند قطعات رو چک کن ببین سالمهکه منم این کار رو کردم و مشکل همچنان باقیست
چی کار کنم تو رو خدا بگین
این می تونه از کرک باشهنقل قول:
آقا مامنتظریمنقل قول:
من دموی فیفا2011 رانصب کردم در وسط بازی دو نات سند میددهد و همچنین در وسط بازی هنگ می کند
شما مدل دقیق گرافیکت رو که مشخص نکردی ولی کلا این ایراد میتونه از روشن یا خاموش بودن versync باشه البته فکر کنم این گزینه به اسم use frame skipping توی تنظیمات این بازی باشه و همچنین با توجه به اینکه کارت گرافیکت ATI هست توی برنامه catalyst مخصوص کارت گرافیکت برو توی قسمت 3D تموم تنظیمات گرافیکت رو روشن و تا ته بگذار و ترجیحا میزان هرتز تصویر رو هم اگه توی بازی قسمتی برای تنظیم میزان فریم دهی داری باهاش یکی کن ببین درست میشه یا نه...نقل قول:
vga 5670 ati 512mb spphireنقل قول:
'گزینه use frame skipping رو تیکش رو برداشتم ویندوز هم عوش کردم نشد
یکی کمک کنه
عجب غلتی کردم ATI SAAPHIRE 5670 گرفتما
ببخشید هر بازی که نصب میکنم موقع نصب بازی چه از روی سی دی چه اینکه ایمیج بگیریم موقع رسیدن به قسمت
copying files اونجا دیگه از اونجا به بعد استپ میشه ولی جلو نمیره برای همه سی دی ها باید چی کار کنم
سلام دوستان عزیز
من با save بازی Grand Theft Auto Episodes From Liberty City مشکل دارم یعنی سیو نمیشه بازی! چون اکانت Windows Live میخواد... البته من ساختم و لاگین میکنم ولی مشکل بعدی Product Key بازی رو میخواد!!! اینو دیگه چیکار کنم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
کسی به این مشکل بر نخورده؟؟
سلام
من بازی Call Of Jurez رو نصب کردم و اجرا هم میشه فقط بعضی فقطا موئقع دوال کردن موس تکون نمیخوره!
مشکل از کزکه؟
با تشکر از شما دوست عزیز :دموی فیفا 11 یک دیویدی است وقتی داخل بازی میری زمان بازی استارت رو بزنی یا بعضی وقتها به خودی خود تصویر به مدت چند ثانیه همان جا قفل میشه و صدای گزارشگر یه چیز چند بار تکرار میکنه(حالت لکنت زبان)میشه به خاطر گرافیکش باشه لطفا راهنمایی کنید گرافیک من هم geforce 9500 gt
ممکنه چشم DVD رامت ضعیف شده باشه...کلا دلیل خاصی نداره!نقل قول:
واقعا بعیده از ویروس یا چیزی شبیه این باشه ولی احتمال اینکه از ویندوز باشه هم صفر نیست!!
بعید نیست ولی تا اونجا که من میدونم کسی هم چنین مشکلی نداشته!نقل قول:
دوستان مشکل بنده اگه براتون آشنا نیست پس بگین شما چجوری Grand Theft Auto Episodes From Liberty City رو بازی کردید؟
اول بازی ازتون اکانت windows live میخواد واسه save کردن بازی... شما چه کاری انجام دادین؟؟
شما باید اکانت آفلاین بسازید نه آنلاین!!(توی یکی از سایتهای فارسی همراه با تصویر دیدم گفتم برات بگذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
محتوای مخفی: نحوه ساختن پروفایل آفلاین:
جوای من چی شدنقل قول:
شما باید بگذاری تیک use frame skipping باشه!!نقل قول:
ثانیا اگه این کارها جواب نداد اونوقت درایور گرافیکت رو به روز کن ببین بهتر میشه یا نه...
خوب تیک که از اول بود دوستان گفتن تیک رو بردارمنقل قول:
داریور هم آخرین ورژن تست کردم هم قدمیتر که رو سیدی گرافیک بود
مشکل همچنان باقی ست یکی بگه چی کار کنم این سیستم چه مرگشه
هارد چون ideهست که ربطی نداره
جواب مارو کسی نمیده؟نقل قول:
نه به اون ربطی نداره....نقل قول:
با این اوصاف و کارهایی که شما کردی اگه فقط توی این بازیه ممکنه مشکل از خود بازی باشه...ولی اگه بین توی بازیهای دیگه هم پیش میاد باید سخت افزارت رو چک کنی!!
برای crysis که پچ خاصی نیاز نبود!!نقل قول:
نمیدونم شما دقیقا چه پچ و برای چه منظوری نصب کردی ولی از من میشنوی کلا پچ رو پاک کن و ببین بازی چطور اجرا میشه..
سلام
بازی آساسین کرید2من سیو نمی شد همه گفتن باید براش کرک بگیری من براش این کرک:
رو که جنابmehdy.zدر تایپیک درخواست کرک و... بازی ها گذاشته بودن دانلود کردم حالا چه طور باید از این کرک استفاده کنم؟کد:http://gf.wiretarget.com/assassins_creed_2.htm
با تشکر:11:
سلام :
بازی Call of Duty 6 رو ریختم ... خیلی میره جلو اما وقتی یه جا مرحله تموم میشه میخواد وارد مرحله بعدی بشه
صفحه سیاه میشه و ارور میده
ارورشم میگه فایا iw4sp.exe ایراد داره
چی کار باید بکنم ؟
با ati 5670 512 mb بازی pes رو میتونم فول فریم بازی کنم