Update باید کار کنه مشکلی ندارهنقل قول:
به هر حال متاسفانه راه دیگه ای نیست و ایران در این سیستم ساپورت نمیشه...
Printable View
Update باید کار کنه مشکلی ندارهنقل قول:
به هر حال متاسفانه راه دیگه ای نیست و ایران در این سیستم ساپورت نمیشه...
قبلا در همین تاپیک بحث شده بود..نقل قول:
لطفا قبل سوال سرچ کنید
موفق باشی ;)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2864110&postcount=3018
منظورت کدوم effect هست؟؟نقل قول:
اگه منظورت Aero هست که در پست بالا گفتم
سلام.فرق بین ویستا 32 بیت با 64 بیت چیه ؟
کدوم بهتره ؟
چه تفاوت هایی دارن ؟
برای سریع تر شدن در اینجا چند Service غیر ضروری گفتم که میتونی غیر فعال کنی...نقل قول:
برای کوچک شدن تصویر هم برو اینجاکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=256072
Control Panel\Appearance and Personalization\Personalization
مثل عکس میتونی فونت و سایز رو تغییر بدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی;)
نقل قول:
32بيتي بودن مربوط به يک هسته اي بودن مادربرد هستش 64 بيتي هم بيانگر دو هسته اي بودن مادربرد هستش معلومست که 64
بيتي بهتر از 32 بيتي مي تونه در يک لحظه پردازش و کارايي بيشتري داشته باشه اگر مادر بردتان از اين نوع پشتيباني مي کند حتما
ويندوز 64 بيتي رو نصب کنيد
ویندوز ویستا سرویس پک 1 32 بیتی نصب کرده ام ولی موقع روشن کردن یک صفحه سیاه میاد بجای دسکتاپ که تنها با log off کردن درست میشه ! لطفا جهت رفع این مشکل راهنمایی ام کنید.
در ضمن ویستا رو اینترنتی از سایت پی سی دانلود خریده ام خواستم 64 بیتی سفارش بدم نوشته بود برای پردازنده AMD مناسبه و اینتل جواب نمیده راست میگه یا علکیه ؟
مشخصات سیستم من:
مادر برد: گیگا سری s
سی پی یو: Intel due E4600 2.40 GHz
رم: kingstone 2G buss 800
با تشکر فراوان
نقل قول:
اینجا رفتم. تنظیمات دقیقا مثل عکس بود.
بقیه ی تنظیمات هم تغییر دادم ولی بازم نشد.
دیگه چه کار میشه کرد؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همگی! من بالاخره از دست ویستا خلاص شدم!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم راه پیشنهادیم رو بگم شاید بد نباشه.
من هم XP رو داشتم هم Vista. کسانی که این وضعیت رو داشته باشن، می دونن که یه صفحه ای بعد از روشن شدن کامپیوتر میاد که برای انتخاب ویندوز ساخته شده و فکر می کنم اسمش vista loader باشه. (شاید) و به احتمال زیاد با فرمت کردن درایو ویستا، این صفحه هم حذف میشه و در کارکرد کامپیوتر احتمالاً اختلال ایجاد میشه. ( من به یکی از این مراکز کامپیوتر داده بودم تعمیر کنن مادر بورد رو، گفتم یه بارکی vistaش رو هم حذف کنید گفتن نمیشه اگه این کار رو بکنیم کامپیوتر بالا نمیاد!)
خب برای این کار من یه راه حل ساده دارم.
XP رو دوباره نصب کردم. گذاشتم CD رو زدم upgrade کن همین ویندوز رو. و وقتی ویندوز XP مجدداً نصب شد، خبری از صفحه انتخاب ویندوز نبود و یه راست میرفت تو XP. (پس اگه ویستاتون رو لازم دارید به هیچ وجه XP رو reinstall نکنید!)
بعد با خیال راحت درایو vista رو format کردم و هیچ مشکلی هم پیش نیومد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا قبل از ناراحت شدن طرفدار های ویستا، دلایل ضعف ویستا رو می گم:
1- مهمترین: supportation ضعیف. هنوز خیلی از نرم افزار ها و درایور ها تحت پوشش این OS نیستن.
2- سنگین بودن. بیشتر بازی ها برای اجرا شدن رو ویستا سخت افزار خوف تری میخوان تا XP
3- پیچیدگی محیط کار؛ یه جورایی User Friendly نیست. قشنگه، ولی ایده آل نیست. من محیط Mac OS X Leopard رو ترجیح میدم.
و اما دلایل قوتش:
1- مالتی مدیای خیلی خوب و وجود windows media center
2- دسترسی خوب و امکانات جالب
(نمی دونم چرا خیلی ها میگن boot ویستا کند تر از XP اِ. برا من که حتی سریع تر هم بود (Vista Ultimate)
در صفحه ی سیاه چی مینویسه؟اگه میتونی یه عکس ازش بگیر.نقل قول:
64bit رو سیستم شما مشکلی نداره.