بله جعبه مقاوم و ضد آبی داره . نه سقف نیاز نداره . بارون شدیدی شیراز زد مشکلی براش به وجود نیامد .نقل قول:
Printable View
بله جعبه مقاوم و ضد آبی داره . نه سقف نیاز نداره . بارون شدیدی شیراز زد مشکلی براش به وجود نیامد .نقل قول:
اگه آنتن و سیگنال خوب بگیرید این تکنولوژی ثبات پینگ خیلی خوبی داره . ولی بازم باید ببینید منطقتون پوشش چه جوریه . ترجیها برای بازی مودم خارجی بگیرید که پینگه استیلتر بگیرید . فقط نت تایپش که سه هست منکنه مشکل به وجود بیاره برای حریف پیدا کردن . یا مثل من میخوام توی pes روم بسازم میگه نت تایپت سه هست نمیتونی .نقل قول:
ميشه در مورد اين nat type توصيح بدين؟نقل قول:
ديدم اكثر كسايي مه ps4 دارن باهاش درگيرن و چجوري ميشه عوضش كرد؟
احتمالا منم os4 بگيرم
منظور نسل 4.5 ثابت هست که هنوز نیومده.احتمالا می خواد بیاره که به اینا تخفیف دادهنقل قول:
واقعا به دوستان پیشنهاد میکنم سمت این سرویس نرن
من 6 ماه پیش اقدام کردم به خرید سرویس TD سه ماه اول همه چیز خوب بود مودم 3 تا خط آنتن داشت هر جای خونه میزاشتم بدون مشکل کار میکرد اما از اول اردیبهشت سیستم ترکید بالای صد بار با پشتیبانی تماس گرفتم فقط میگن واحد فنی بررسی میکنه اصلا در حد اپسیلون هم هیچ کمک یا راهکاری ندارن عملا از اول اردیبهشت تا الان مودم 1 ساعت هم وصل نشده.1 دقیقه وصل میشه بعد دوباره قطع میشه اصلا معلوم نیست چه وضعیه.دزدی تو روز روشن سرویسی که پایداری نداره و واحد پشتیبانی هم در حد زیر صفر توان راهنمایی ندارن ارزش هزیه کردن ندراه
نت تایپ مربوط به محدودیت های شبکه اینترنتی میشه ، کلا روو کنسول ps4 سه تا نت تایپ داریمنقل قول:
Nat type 1 که اینترنت باز میگن بهش
Nat type 2 که اینترنت نیمه باز
Nat type 3 اینرنت بسته
۱ و ۲ خوبن و تقریبا تمام اینترنت ای دی اس ال و وایرلس این دو تا رو میگیرن . اما اینترنت ایرانسل حالا به هر دلیلی شاید امنیت شبکه nat type 3 هست که یه سری محدودیت ها و کندی ها توی شبکه پلی استیشن به وجود میاره . مثلا کمتر با حریف ها مچ میشی یا مثلا دیر حریف پیدا میکنی . بعضی موقع ها شاید به پارتی متصل نشی . من خودم بار ها نتونیتم پروفایل های پی اس ان بقیه رو ببینم . یا مثلا توی pes نمیتونی روم بسازی و ...
راه حل های تغیرر نت تایپ هم تقریبا همشون موقتی هست مثل ایتفاده از وی پی ان که میای روی کامپیوترت فعال میکنی بعد اینترنت کامپیوتر رو شیر میکنی روی ps4 و راهای دیگه . حالا یه سری ها میگن آیپی استاتیک بگیری مشکل حل میشه . اینم تا حالا کسی نگرفته بیاد بگه . به هر حال هر اینترنتی یه عیبی داره .
داخل منطقه پوشش داخلی هستم ولی داخل خونه آنتن میپره
راهی هست که به جای آنتنش تقویت کننده بزارم مثل مودم های 4G که جای آنتن دارن
نه بیشتر بدرد سرعت میخوره که اپدیتای بازی یا خود بازی باهاش گرفتنقل قول:
دوستانی که عکس خواسته بودن . اون جعبه رادیو هست .
محتوای مخفی: عکس رادیو
به این شدت نهنقل قول:
اماباهاتون موافقم
روزی چند بار قطع و.وصل داره
راضی نیستم
آنتنمم فول ه
دوستانی که SEN )psn)
هستن در صورت تمایل add کنید