آره شایدم همین باشهنقل قول:
آقا من لب تابم تازگیا خروجیه هواش خیلی کم هوا بیرون میده مثل قبلا نیست به خاطر گردو و غبار شاید گرفته میشه خوم باز کنم یا باید بیرون بدم؟
Printable View
آره شایدم همین باشهنقل قول:
آقا من لب تابم تازگیا خروجیه هواش خیلی کم هوا بیرون میده مثل قبلا نیست به خاطر گردو و غبار شاید گرفته میشه خوم باز کنم یا باید بیرون بدم؟
بده بیرون برات یه سرویس کنه! واسه پسرداییم هنگام بازی خاموش میکرد داد بیرون براش سرویس کردن الان مشکلی ندارهنقل قول:
فکر کنم مشکل از همون شارژه. موقعی هم که به شارژ وصله همینطوره آیا زیرا؟!نقل قول:
می دونم چیه! مثلا خودمو زدم به دیوار!:دی سیگاری خیلی مضخرفه فقط اشتهامو باز می کرد اینقدر می خوردم هیچی به هیچکس نمی رسید!:n09:نقل قول:
نخور این ترارو عاقبت نداره ها...:n27: یکی از دوستان از همین ترا رسید به هروئینه چی چیه کوفتی...
اگر خیلی وقته باز نشده و محیط کاری یا بیرونه حتما بازش کن بتمیزش یه حالی بکنه بنده سیستم عامل!نقل قول:
اصلا از باتری استفاده نمیکنم - باتری یه 3 ماهی میشه که به فنا رفته!نقل قول:
فکر کنم مشکل از همون شارژه. موقعی هم که به شارژ وصله همینطوره آیا زیرا؟!
ولی قبلا با باتری مشکل نداشتم
من ....نقل قول:
Sent from my GT-I9082
ببینیم دست تقدیر شاید مارو کشوند به کریستال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اینجا کسی متوجه رفع غولتر یو ت یوب شده؟ من الان با گوشیو تبلت دارم بدون بشکن بشکن میرم ولی فیلمارو پخش نمیکنه...
قبلا گوگل پلاس هم غولتر بود درسته؟ الان اونم غولتر نیست
Sent from my GT-I9082
نقل قول:
آقا شما دیگه LSD انداختی بالا
هنوز که هنوز فیلتره
حاجی پ جریان چیه؟ من تازه از مسجد برگشتم فکر کنم مورد عنایات خاص الهی قرار گرفتم اگه بخواین اسکرین شات هم میزارم.ضمنا با نت همسایمون که رفیقمه هم امتحان کردم میرفت توی یوتیوب
Sent from my GT-I9082
آقا شما دیگه LSD انداختی بالانقل قول:
هنوز که هنوز فیلتره