اگر فکر می کنی حق با تو هست اول به قسمت شکایت های خودشون اطلاع بده و اگر هم دیدی کاری نکردن با 195نقل قول:
من خودم اصلا دنبال پول نبودم ولی با این حال می خواستن پول رو بدن
البته من آسیاتک هستم
Printable View
اگر فکر می کنی حق با تو هست اول به قسمت شکایت های خودشون اطلاع بده و اگر هم دیدی کاری نکردن با 195نقل قول:
من خودم اصلا دنبال پول نبودم ولی با این حال می خواستن پول رو بدن
البته من آسیاتک هستم
نقل قول:
دوست عزیز لینک باید مستقیم باشه و فایلتون حجمش کمتر از 2 گیگ باشه من که تا حالا با این روش این همه دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شاتل اصفهان سرویس ارت بعد دانلود از یه حدی میرینه تو سرعت . کسی میدونه چند روز این محدودیت ادامه داره ؟
تست سرویس نامحدود ART4 شاتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این موضوع که سرویس های نامحدود ART شاتل تا دو برابر حجمی که زده میشه دانلود کرد درسته ؟
مثلا حداقل حجم اگر 22 گیگ زده تو سایت تا 44 گیگ همون سرعت اول را داره ؟ این درسته ؟
شما مگه خودت آرت نداری؟ تا چند گیگ دانلود کردی تا الان که محدود نشدی؟نقل قول:
من اینو فرستادم شاتل واسه شکایت در جواب!!
اینم متن شکایتم به شاتل: سلام. ممنون که سریع پیگیری میکنین. امروز صبح از پشتیبانی شاتل تبریز تماس گرفتن که آقا شما مشکل پینگ داری ؟ گفتم بله. گفت کجا رو پینگ میگیری ؟ گفتم 8.8.8.8 'گفتن خوب نشد که ملاک ما پینگ داخلی شاتله و اون حداکثر پینگی که تو قرارداد نوشتیم مربوط به پینگ داخلی شاتل میشه و برای اینترنت پینگ 300 تا 350 خوب و عاددیه و همه شرکت ها اینجورین . گفتم من از مخابرات 80 تا 140 و از وایمکس ایرانسل 120 تا 140 میگیرم. گفتن اونا کلاهبردارن و پینگاشون واقعی نیست. اینا تو روتررشون گفتن که هر کی 8.8.8.8 رو پینک کنه پینگ خودشونو نشون بده. من تعریف کیفیت شاتل رو خیلی شنیده بودم. حالا نمیدونم از شانس منه که اینجوری شده یا از شانس منه که تو یه بازه ای که اینطوری شده من اومدم یا کلا همینجوری بوده و کاربرای شاتل حالیشون نیست و فکر میکنن که خوبه .... من مشکلاتم رو واضهتر و کاملتر و روشنتر میگم دوباره :
1-اون latency حداکثر 130 که تو قرارداد و سایت نوشته شده بود برا من ملاک بود. چون من گیم بازی میکنم آنلاین و به پینگ زیر 200 و بدون timeout نیاز دارم که در حال حاضر شما ندارین. اون عکسی رو که پیوست کردم ملاحظی بکنین.
2-پینگ من الان وضعیتشو میبینین توی عکس. این ماله مسیر آذربایجانه. وقتی با مسیر فرانسه وصل میشه اوضاع خیلی بدتره.
3-سرعت من کلا از بعد از ظهر میاد پایین و بعد ساعت 8-9 شب به کمتر از 70-80KBps میرسه و timeout و package lost هم که به شدت افزایش پیدا میکنه که حتی وب گردی رو هم خراب میکنه
4- مسیر ارتباطی من بدون restart کردن مودم و خود به خود از آذربایجان به فرانسه و بالعکس عوض میشه که این باعت disconnect شدن گیم و vpn میشه. این مورد رو جای دیگه ای ندیده بودم فقط تو شاتل دیدم. و این خودش به تنهایی خیلی مشکل ساز میشه.
5-حالا این پینگ هم به کنار من مجبور شدم از ------ یه vpn داخل ایرانه مخصوص کاهش پینگ بگیرم که فعلا کارمو را میندازه اگه شبکه اینترانتتون timeout نداشته باشه .... دیگه برا این نمیتونین بهانه بیارین که از سرور فیلترینگ رد میشه و نم نمیدونم firewall داره و از این جور چیزا که پشتیبان مهترمتون تحویل من دادن. این که شبکه داخلی خود شاتل 11% timeout داره واقعا باعث شرم ساریه و نمیتونین براش عذر و بهونه ای بیارین و باید قبول کنین که شبکتون مشکل داره
الا جواب دادن
با سلام و احترام
مشترک گرامی
با استعلامی که صورت گرفت ، ping 8.8.8.8 از ایران بین 250 تا 450 در حالت عادی شبکه نرمال می باشد.
و زمانی که ping 85.15.1.14 که ! از DNS های شاتل می باشد ، درحالتیکه کمتر از 120 باشد ، نشان دهنده این است که packet های شما تا خروجی شاتل و سپردن packet به روتر های شرکت زیر ساخت ، بدون مشکل می باشد.
و افزایش ping time بعد از خروج packet از روتر های شاتل می باشد.
بههمین خاطر متاسفانه برای کاهش این ping time کار خاصی نمی توان صورت داد.
!!
الا یکی بگه چطوری پولم رو بکشم از اینا بیرون هنوز 1 هفته هم نشده!!:n29:
من تازه همین دیروز نت نامحدود ART شاتل گرفتم اطلاع ندارم محدودیتش چطور هستنقل قول:
یکی از دوستان توی همین جا گفته بود تا 90 گیگ هم یهش کاری نداشتن و سرعت همون 300 بوده ...
کیفیت نت شاتل واسه من خوب بوده تا الان بین فن آوا و آسیاتک که قبلا داشتم کیفیت شاتل از همه بهتر بوده
خیلی خوب page باز میکنه ....
داداش گلم من از شاتل لند دانلود کرده بودم 90 گیگ شده بودا(2 ماه دانلود از شاتل لند رایگان بود) وگرنه وقتای عادی نمیشه اون همه دانلود کرد،من آرت 5 دارم حداقل دانلودم هم 26 گیگ هست ولی مجموع مصرف این ماهم (دانلود و ارسال) 32 گیگ شده(حدود 65 گیگ هم از شاتل لند برداشتم که رایگان هست اونو حساب نمیکنیم).نقل قول:
الان من از حداقل دانلودم 6 گیگ هم عبور کردم ولی اصلا سرعتم کم نشده،شما هم اگه از 22 گیگ بگذرید سرعتتون کم نمیشه ولی دیگه شورشو دربیارید سرعتت میاد نزدیک صفر
دوستان این رانژه خط توی شاتل دقیقا چقدر طول میکشه ؟ :n29:
با امروز شده 13 روز و هنوز وصل نشده . خداییش های وب هرچیزیش بد بود حداقل سریع وصل میکردند :n27:
به نمایندگی زنگ میزنم میگه اس چهارم باید بیاد تا الان سه تا اومده و اون آخری هم چهارشنبه هفته پیش بود :n13: یک هفته یعنی طول میکشه رانژه خط ؟ :n15:
من بیشترین زمانی که کارم طول کشیده 10 روز بوده این الان خیلی طول کشیده ؟ یا کلا روند شاتل اینه ؟ :n36: