فکر کنم ویروسی شده ، فلشش کن درست میشهنقل قول:
:46:
فکر کنم ویروسی شده ، فلشش کن درست میشهنقل قول:
:46:
دوستان وقتی با بلوتوث یه فایل به گوشی سونی اریکسون فرستاده میشه این فایل روی مموری کارت ذخیره میشه یا روی مموری گوشی؟ ایا مثل نوکیا میشه مسیر اونو تغییر داد.؟
البته خارج از تاپیکه ولی نمیخوام تاپیک بزنم .گوشیهای جدیدی مثل 6500 نوکیا که جاوا هستند ظاهرا نمیشه محل ذخیره شدن فایلها در اینباکس رو تعیین کرد درسته؟
یعنی بدم بیرون؟ من پول بالای فلش کردن نمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
'گوشی اریکسون نمی دونم ولی گوشیایی مثل p1 میره تو اینباکس که با دست کاری تو فایل سیستمی میتونی مسیرشو بدی به مموری آسونهنقل قول:
گوشی های جاوای نوکیا اگه تو حافظه اصلیش جا بشه همونجا میره ولی اگه بیشتر بشه مستقیم تو مموری می ریزه
استغفرا... ، گوشی سونی اریکسون و ویروس؟؟!!!!!!!نقل قول:
دوستان گوشی های سیستم عامل دار سونی اریکسونم ویروس میگیره ولی خیلی کم ، در ضمن خودت فلشش کن ، آسونهنقل قول:
سلام بچه ها
من Xperia X1 گرفتم. اس ام اس فارسی باز نمیکنه.
چیکار کنم؟
مشکل همینه دیگه نمیشه حالا اگه یه لینکی چیزی واس راهنمایی بزاری ممنون میشمنقل قول:
سلام دوستان .
یک گوشی w810 دارم که چند وقته ازیت میکنه . همش میره رو emerg.calls only . هر از گاهی مینویشه irmci
چی کارش کنم ؟ بدم بیرون فلش کنند ؟ تاحالا فلش نشده
با سلام
(k750)
من چند روزي در روي عكس كه از گوشي مي گيرم لك سياه ديده مي شود
همونجوري كه در عكس مشاهد مي شود در سمت چپ وبالا يك نقطه و در وسط هم يك نقطه كم رنگ وجود دارد علت بوجود آمدن اين نقطه چيست و چقدر هزينه تعمير دارد ؟
با تشكر
توی یه جای دیگه (یه تالار دیگه) توضیح داده ، برو بگرد حتما پیدامیکنینقل قول: