برخی نتایج بستگی به سیستم عامل ممکنه متفاوت باشه.البته اگر تنظیمات کسپر تغییر داده نشودنقل قول:
اونکه گیر میکنه نمیدونم برای چی هستش،clt رو از قوانین پاک کن.اجراش کن و قبل از تست،به گروه دیگر واردش کن
در نتایج هم بجز drivepatch که هرکاری کنی رد میشه(تست شماره 4)،برای من اون دوتا که عکس گذاشتی رو بلاک کرد (شماره 11 و 12) و در عوض یکی دیگه رو رد کرد(شماره 15) در تست قبلیم هم دقیقا همین نتیجه بدست اومد
اما در حالت اتوماتیک و گروه ناامن،فقط شماره 4 رد میشه همون باگ :n01:
من الان دوباره تست کردم.حالت کاربر و محدودیت کم برای clt
محتوای مخفی: 320/340
من روی ویندوز 7 64 بیتی و اینترنت مخابرات،الان kis 2014 دارم راحت آپدیت میشه،ویندوز هم آپدیت میشهنقل قول:
غروب هم با همین اینترنت روی ویندوز 8.1 تست کردم که متاسفانه راحت اکتیو شد و به این مشکلات نخوردم تا ببینم میتونم راهی براش پیدا کنم یا نه
محض اطمینان،شما ابزار زیر رو دانلود کن:
بعد از اجرای کامل،یک فایل فشرده روی دسکتاپ ذخیره میکنه.کد:http://media.kaspersky.com/utilities/ConsumerUtilities/GetSystemInfo5.0.exe
اون فایل رو در یک سایت آپلود کرده و لینکش رو اینجا بذارید تا بررسی بشه
اتفاقا من برا تست اکتیو کردن که دوستان نوشته بودند،امروز روی ویندوز 8.1 کسپر رو نصب کردم.نقل قول:
این مشکل امضای دیجیتال رو قبلا هم یکی از دوستان داشت که همین راهنمایی رو کردیم.دیگه نمیدونم مشکلش چجوری حل شد
جالب اینکه یک فایل رو دوست عزیزم I kin I براش در یک سایت دیگه گذاشته بود،من و king امضای دیجیتال رو داشتیم اما اون دوستمون نه
به هر حال این ممکنه به نوع کرک ویندوز یا نرم افزارهای نصب شده روی سیستم برگرده
شما فایروال ویندوز رو خاموش کن
اینترنت رو هم قطع کن
اون تغییر تاریخ رو هم انجام بده و تست کن
شما الان چه آنتی ویروس یا فایروالی داری؟