خب تا ۲ نصفشب تاپیک خوندن... تنها نتیجهی قابل قبولی که گرفتم این بود که باید باروبندیل رو جمع کرد و رفت از ایرانی که هفتهای یه بار قراره کوسه و صاعقه و اژدهای ۲ سر و لشکر اورک به کابلهای اینترنتش حمله کنه. ^_^
در هر صورت به جز باروبندیل جمعکردن تنها کاری که میشه کرد صبر و اینکه هر روز چشمانتظار اینکه وضعیت اینترنت عالی که نه... خوب هم که نه... حداقلش
قابلتحمل بشه!
حالا خارج از این وضعیتی که الان درش گیر افتادیم... من چندتا سوال داشتم و دنبال پاسخم.
با فرض اینکه امروز فردا اینترنت قراره به وضعیت
قابلتحمل برگرده پاسخ بدید.
آیا بعد از درست شدن وضعیت الان، هایوب isp مناسبیه و ارزش این رو داره که به خاطرش از یه isp دیگه به این isp کوچ کنم؟! پینگ خوب و ثابت مهمترین فاکتوره واسهم. میشه گفت هایوب از این نظر بهتر از ispهای دیگهست؟! (
مخابرات زارعی تهران)
چیزی که توی
هایوب متفاوت دیدم این بود که بر خلاف ispهای دیگه با اعتمادبهنفس ادعا میکنه که
پینگ خیلی خوب و زیر ۳۰۰ میده...در حالي كه مشترك زير ساخت هست و نه پژوهشی دانشگاهی که پینگ نسبتا عالیه ۹۰تا۲۰۰ رو دارن...
و اینکه پهنای بندِ ارزون و باز که تا ۷۰۰kbps+ هم خواهد رفت...درحالی که ispهای دیگه کمتر پیش میاد که شجاعت این رو داشته باشن که همچین ادعایی کنند. این ادعا درسته به نظرتون؟!
من در نظر داشتم بعد از اومدن به هایوب، از
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانکشن گیم آنلاین خریداری کنم که اگه پینگ هایوب جالب نبود، با این کانکشن به پینگ قابلقبولی برسم. به نظرتون این روش کارآمده؟!
gaaAaaaarrr…