دوست عزیز درصدا تو درست بده من تو گزینه 2 وارد کنم !نقل قول:
Printable View
دوست عزیز درصدا تو درست بده من تو گزینه 2 وارد کنم !نقل قول:
یعنی اگه زبان رو بالای 80 درصد بزنم میتونم تهران قبول شدم؟ منظورت زبان تخصصی هست با عمومی؟ درسهای دیگه چی اونارو چند در صد بزنم امکانش هست تهران یا مثلا قم یا قزوین قبول شم؟نقل قول:
اگه زبانت رو بالای 80 درصد بتونی بزنی میتونی جای خوب قبول شی از عمومیا عربی رو نمیتونی خوب بخونی به نظر من برو رو ترجمه کار کن خودمم همین کارو میکنم
عزیز من زبان عمومی ضریب 2 داره . اگه صد هم بزنی هیچ جا قبول نمیشی !نقل قول:
منظورشون تخصصی بود !
بنظرم هر 3 قبولی. حداقل پزشکی و دارو که 100% قبولی.نقل قول:
ریاضی و فیزیک رو از چه کتابایی استفاده میکنی؟
هم پایه و هم پیش
خدا را شكر كه قبول ميشم !كم كم داشتم واسه 92 برنامه ريزي ميكردم .دوست عزيزمن واسه رياضي و فيزيك كلاس خصوصي رفتم ( واسه هر درس 200 تومن )كتاب هاي مبتكران و خوشخوان واقعا عالي هستن .نقل قول:
کسی از سی دی های جمع بندی کانون گرفته؟ بدرد میخورن؟
---------------------------------------------------------
زبان تخصصی رو میگم
شما اگه بتونی عمومیارو بالای40 50 بزنی و تخصصی رو بالای 80 حتما از تهران قبول میشی (مثلا از زبان و ادبیات انگلیسی) البته زبان تخصصی نسبت به زبان عمومی سخت تر هست و بالای 80 خیلی هم راحت نیست ولی اگه دامنه ی لغاتت زیاد باشه و زبانت خوب باشه میتونی بزنی
همرو بالای 80 میزنی بعد میترسی؟:31:نقل قول:
سلام دوستانبا ميانگين 80 درصد زيست شناسي و شيميو 70 درصد بقيه دروس ( رياضي و عربي و فيزيك و... )و معدل كتبي 15كدوم يكي از اين رشته ها رو قبول ميشم1-پزشكي ( مشهد )2-داروسازي ( مشهد )3-دندان پزشكي ( مشهد )اگه امكان داره رتبه ي من رو هم حدس بزنيد
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
بنده تولد خرداد 73 هستم و در حال گذروندن پیش رساضی و کنکور 91 رو هم پیش رو دارم
میخواستم بدونم اگه به هر دلیلی نخوامبرم میتونمسال آینده شرکت کنم؟
با تشکر
نقل قول:منطقه 2
حدود نمره اکتسابی : 8370 حدود رتبه اکتسابی : 4500-5000
آره داداش میتونی
دوستان یه فرمولی بگین که بشه تست های علت و معلول دین و زندگی رو حل کرد ! البته تو بیشتر تست ها معلول درسته ولی ...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2