اگه سیم کشی داخلی هست و دو طرف هم پریز بزاید . کابل مفتولی.نقل قول:
و قصد خرید کابل رو دارید.
تو بازار برید و یک کابل خوب بگیرید.
.
مثلا کابل دو زوج یا چهار زوج تلفن....
.
Printable View
اگه سیم کشی داخلی هست و دو طرف هم پریز بزاید . کابل مفتولی.نقل قول:
و قصد خرید کابل رو دارید.
تو بازار برید و یک کابل خوب بگیرید.
.
مثلا کابل دو زوج یا چهار زوج تلفن....
.
دستتون درد نکنه کابل 4 زوج رو میتونم تهیه کنم از نوع پیچشی و قطر 0.6 میلی متر از مس خالصنقل قول:
ولی میخوام سنگ تموم بزارم به نظر شما اگه از کابل هوایی استفاده کنم یا کابل cat5e بهتر نیست ؟ و بیام مثلا چهار تا رو به یک سیم ورودی و چهارتای دیگه رو به اون یکی سیم وصل کنم تا قوی تر بشه
اگه کابل شبکه دارین که خوب بهتر هست...نقل قول:
از یک رشته کابل cat5e استفاده کنید...
مثلا آبی و سفید آبی ...
اما این که چهار تا رو به یکی وصل کنید بعید می دونم بهتر بشه شاید بد تر هم بشه...
و اتصالاتی که استفاده می کنید این که درست اتصال داشته باشه و استاندارد باشه...
سلام
دوستان یک راهنمایی میخوام.
یک مشکل در ادارات بی صبر و تحمل بودن مدیران هست. در browser ، بعد از زدن آی پی یک دوربین قسمت autentication میاد که یوزر و پسورد داده شده و تیک remember هم خورده و دوستان با زحمت زدن اینتر به خواستشون می رسن
سوال من اینه که چطور میشه همین قسمت رو هم حذف کرد ... یعنی بعد از ذخیره گردن یکبار یوزر و پسورد ... با کلیک مدیر روی شورتکات آدرس آی پی دوربین مستقیم به تصویر برسه ...
البته شبکه local هست و مسلما قسمت autentication هم نباید حذف بشه ... لطفا راهنمایی کنید
استفاده از نرم افزار به جای مرورگر.نقل قول:
سلام
دنبال این هستم که تصاویر دوربین مدار بسته رو از طریق اینترنت و بدون استفاده از آی پی استاتیک دریافت کنم.
دستگاه nvr از dns پشتیبانی میکنه
یه آموزش توی نت خوندم با اکانت سایت noip یاد داده بود ولی نشد
لطفا در صورتی که اطلاع دارید راهنمایی فرمایید
سلام اینترنت من هیچ سایتی را غیر از پنل خود شرکت سرویس دهنده باز نمیکرد وای فای هم کار نمیکرد وصل میشد ولی هیچ کاری نمیکرد زنگ زدم به پشتیبانی و گفت کانشکن ویندوز را دی ان اس 8 8 8 8 و پایین دی ان اس زا 217 218 127 127 ست کن و همون وقت خوب شد هم سایت باز کرد هم وای فای کار کرد سوال من اینه که چطوری وای فای هم درست شد مگه دی ان اس کانکشن ویندوز روی مودم هم اثر داره یا اینکه مگه تنظیم دی ان اس از کانکشن ویندوز فقط واسه خود ویندوز کار نمیکنه؟؟؟
اصولا دی ان اس کامپیوتر نباید تاثیر مستقیم در موبایل داشته باشه...نقل قول:
امکان داره مودم با تنظیمات ی که داشته به اینترنت وصل نمی شده ..
و منتظر یک اتصال به اینترنت بوده تا درست بشه...
و اولین اتصال توسط کامپیوتر ایجاد شده.... و مودم به اینترنت وصل شده و درست شده...
- - -
سلام
یک وب سرور آپاچی! درست کردم .ای پی استاتیک هم دارم .port forwarding هم تنظیم شده رو مودم.از ر. یه خط دیگه هم ادرس رو وارد کنم تو مرورگر همه چی درست کار میکنه.ولی وقتی ای پی استاتیک رو تو مرورگر کامپیوتر خودم میزنم باز کنسول ست آپ مودم رو نشون میده! کسی میتونه کمک کنه راه حل چیه؟
ای پی استاتیک رو از سیستم خودتون وارد میکنید یا از سیستمی خارج از شبکه محلی و از اینترنت. شاید تنظیمات درست باشه از شبکه اینترنت تست کنید.نقل قول:
و آی پی فورواردینگ : تعریف پورت هم داره این نکته رو در نظر داشته باشین.
تنظیمات مودم رو چک کنید شاید تنظیم دی ام زد داشته باشه. از اون هم میتونید استفاده کنید.