فکر کنم قبلا پاسخ داده بودمنقل قول:
از داخل BIOS گزینه هارد ساتا رو روی IDE بگذارید
Printable View
فکر کنم قبلا پاسخ داده بودمنقل قول:
از داخل BIOS گزینه هارد ساتا رو روی IDE بگذارید
بله من تا توی نصب هم میرم اونجا این erorرو میده!این چیزی که شما میگین مربوط به boot کردنه که من مشکلی باهاش ندارمنقل قول:
اون صفحه آبیی که میگم همونیه که سیستم هنگ میکنه و هیچ کاری نمیشه کرد جز ریستارت کردن.
لطفا کمک کنید.ممنون از توجهتون
نقل قول:نقل قول:
کسی جواب این معادله رو بلد نیست؟؟:18::19::13:
لپ تاپم dell vostro 1510 هستش و تازه خريدم.اطلاعات زيادي ندارم از نوت بوك.اين صداي بيپ كيبورد چجوري قطع مي شه؟!!! هر كليدي رو كه مي زنم صداي بيپ مي ده !!! لطفا راهنمايي كنيد.ممنون.
سلام
من يه لپ تاپ 5720z داشتم ورن بايوسش 1.36 بود.خواستم آپديتش كنم به 1.45 خاموش شد ديگه روشنم نميشه چيكار ميتونم بكنم؟
ميتونيد آي سي بايوسش رو نشون بديد بهم؟
ممنون
شما آپدیت اون ورژن رو از کجا آوردید ؟ فقط از سایت سازنده باید دریافت کنیدنقل قول:
باید ببرید براتون فلش کنند
نقل قول:
دوستان اگه میشه منم مورد لطف خودشون قرار بدن
نقل قول:دوست عزیز شما دقیقا با Sata Mode نت بوک مشکل دارید ، شما وقتی روی IDE بگذارید نباید Blue Screen Error رو بدهنقل قول:
مگر اینکه منظورتون Error دیگری باشه
اگر منظورتون چیز دیگری هست یک نسخه دیگه از ویندوز XP SP3 که قابلیت ساپورت Sata داشته باشه رو امتحان کنید
نقل قول:
اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین که چجوری میشه رو IDE گذاشت.منظورم همون blue screen error هست.مرسی:11:
سلام
بچهها من یک مشکل کمی عجیب دارم (شاید).
من چند روز پیش یک لپتاپ Lenovo Y550 گرفتم. همهچیش خیلی عالی و خوبه و ویندوز 7 هم روش نصب هست. اما من هرکاری کردم نتونستم باهاش به اینترنت وصل بشم.
مودم من US Robotics 9112 هست که هم پورت شبکه داره و هم پورت یواسبی. هم با پورت شبکه امتحان کردم و هم مودم رو نصب کردم و با پورت یواسبی اما موقع کانکت شدن، خطای 691 میده و میگه که یوزر و پسورد غلطه. در حالی که غلط نیست و من با سیستم رومیزی به اینترنت وصل میشم!
خیلی ممنون میشم که من رو راهنمایی کنید.