سلام دوستان.
من گوشی رفیقم رو با X10FlashTool زدم که بیس باندش به ...15 تغییر کنه. کل مراحل رو انجام دادم و گوشی هم ظاهرا داشت فلش میشد اما بعد که گوشی رو روشن کردم دیدم هیچ تغییری نکرده , مشکل کجاست ؟
Printable View
سلام دوستان.
من گوشی رفیقم رو با X10FlashTool زدم که بیس باندش به ...15 تغییر کنه. کل مراحل رو انجام دادم و گوشی هم ظاهرا داشت فلش میشد اما بعد که گوشی رو روشن کردم دیدم هیچ تغییری نکرده , مشکل کجاست ؟
سلام دوستان اگه موافقید بریم تو کاره شکستن بوت لودر و همش در مورد این موضوع بحث کنیم چون رام های جدید همه نیاز به بوت لودر کردن گوشی دارند متاسفانه
دوست من شاید خیلی دیره برای جواب ولی بهترین موزیک پلیری که من خودم تجربه کردم power amp هست که هم تمام فرمتهای صوتی رو میخونه هم فایلها رو به صورت پوشه ای میخونه، هم اکولایزر داره هم تم هاش عوض میشه هم در لاک اسکرین میشه کنترل موزیک داشت باهاش و یک دنیا امکانات دیگه...نقل قول:
السلام علیک یا ابا عبدا... الحسین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
التماس دعا
بچه ها ICS framework + systemUI for GingerDX.v20 یعنی چی ؟
فقط تم هست یا ...
کسی نصب کرده تا حالا ؟
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1347452
سلام دوستان من با موفقیت و به راحتی بوت لودر گوشیم رو باز کردم اینم لینک اموزشش خیلی راحته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمای ظاهری رام بغیر از تم مثل انیمیشن ها و حرکات داخل منو ها و نواروضعیت و... هست. قبلش حتما بکاپ بگیرید از رامنقل قول:
دوستان چرا بسته های اینترنتی ایرانسل بسته شده کسی خبر داره چطوری میشه فعالش کرد کدش عوض شده کسی تو این یکی دو روز تونسته بسته بخره
نزدیک به یک هفتست که برداشته شده بسته ها عزیز :2:بعد از یه مدت که جشنواره ی زمستانه برگزار شه !! دوباره با تغییراتی بسته ها میان :27:نقل قول:
سلام به همگی دوستاننقل قول:
منم بوت لودر گوشی رو باز کردم
"دوستان تو رام های کاستوم اگه با این روش وبلاگ جواب نداد
قبلش یه فول وایپ و فکتوری ریست انجام بدن"
حالا باید بریم سراغ رام هایی با بوت لودر های خاص و با قابلیت