من با pn/\ خیلی سرعتم پایینه و l2tp هم وصل نمیشهنقل قول:
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
حالا که دوباره میبینم بدون وی پی ان هم سرعت خیلی پایینه
Printable View
من با pn/\ خیلی سرعتم پایینه و l2tp هم وصل نمیشهنقل قول:
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
حالا که دوباره میبینم بدون وی پی ان هم سرعت خیلی پایینه
دوستان اینم تست من با سرور تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوف چه پینگی می ده !! :18:
اما آیا این پینگ و سرعت دانلود عملی هم هست ؟؟ :41: سرعت که از 120 بالاتر نمی ره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم من تي پي لينك 8816 هستش :20:
يكي نيست بهم بگه كه چه طور بايد اقدام كنم ؟؟!!:41:
تو قسمت رزور شماره مشتريم را قبول نميكنه
نقل قول:
zozy عزیز و گلم ،اگر سیستم شماره مشتریت را قبول نمی کنه حتما ثبت نامت تکمیل نشده ودوباره باید ثبت نام کنی.ببین در ثبت نام جدید کد ملیت را قبول می کنه یا نه اگر قبول کرد یعنی ثبت نام قبلی انجام نشده اما اگر قبول نکرد یعنی ثبت نام قبلیت انجام شده وباید بتونی پورت را رزرو کنی.اگه نتونستی با 2030 تماس بگیر البته اگه بتونی باهاشون حرف بزنی......
نقل قول:
مهدی اسپید i love u:40:. یک دسته گل برای تو که اینقدر فکرت پاکه.
گلم ، چند روزیه اینترنت ملی مشکل داره یک کارایی برای فیلترینگ دارن روش می کنن
وزیر ارتباطات هم در این مورد توی روزنامه گفته بود....
:31:نقل قول:
تشکرهایی که کردم ماله صاحب این پیغامه:
یه روز خوب میاد که ما همو نکشیم به هم نگاه بد نکنیم با هم دوست باشیمو دست بندازیم رو شونه های هم مثل بچگیا تو دبستان:10:
عزیزم :نقل قول:
در هر ماه مبلغ 2500 تومان و100 تومان مالیات بابت آبونمان روی قبض شما خواهد آمد .حال اگر این مقدار را یعنی ماهه 1 گیگ را استفاده کنید دیگه آبونمان ندارد اما اگه استفاده نکنید این 2600 در ماه میسوزه اما مقدار اضافه تر که شارژ زدید نمی سوزه وتو اعتبارتون باقی می مونه......:40:
نقل قول:
اعتبارت رو توی سامانه با dial up چک کن..
اگه خط رانژه نیست بگید اون ماموره کانفیگش بکنه وuser وpass را بگیرید بعد از چند روز رانزه میشه میتونید canect شید.نقل قول: