یعنی اینطوری میشه که من برای مهر 93 ثبت نام کنم و اگه قبول شدم از اینجا انصراف بدم برم اونجا ؟؟
من فکر می کردم اول باید انصراف بدم تا دوباره بتونم ثبت نام کنم
Printable View
یعنی اینطوری میشه که من برای مهر 93 ثبت نام کنم و اگه قبول شدم از اینجا انصراف بدم برم اونجا ؟؟
من فکر می کردم اول باید انصراف بدم تا دوباره بتونم ثبت نام کنم
سلام دوستان
من کارشناسیم تموم شده.میخواستم برای ارشد بیام علمی کاربردی.البته خدمت نرفتم.میتونم حین خدمت برای ارشد هم شرکت کنم؟ ا اینکه باید پایان خدمت داشته باشم؟
و یه سوال دیگه هم اینکه حضور در کلاسها اجباریه؟آخه تو پیام نور حضور در کلاس اجباری نبود و مشکلی هم پیش نمی اومد!!!
و سوم اینکه من مهندسی نرم افزار دارم.میتونم برای ارشد تو یه رشته دیگه انتخاب کنم.مثلا جامعه شناسی؟؟؟
معافیت دانشجویی برای هر مقطعی داره.فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.آره میتونی یه رشته دیگه به جز رشته خودت انتخاب کنی.آره تو دوره خدمت کنکور رو میدی قبول که شدی از دانشگاه نامه میبری به یگان هماهنگ میکنین و میرین دانشگاه.نقل قول:
ممنونم بابت جوابتون.میخواستم بدونم میتونم هم خدمت کنم هم درس بخونم؟
نیمخوام اینطوری باشه که خدمت نرم و درس بخونم و بعد از اتمام درسم برم خدمت.میخوام 2تاشو با هم انجام بدم!!
فکر نکنم شدنی باشهنقل قول:
اون دو تا علامت تعجبی که خودتون گذاشتید یعنی اینکه خودتون هم می دونید که نمیشه، پس چرا می پرسید:n02:نقل قول:
خوش بینانه ترین حالتش اینه که خدمت شما بصورت تایم اداریه یعنی از صبح تا ساعت 2 بعد از ظهر و هیچ تضمینی وجود نداره که تمام کلاس های شما بعد از ظهر تشکیل بشه.. نه میتونید خدمت کنید و نه اینکه درس بخونید، در ضمن دانشگاه چنین اجازه ای بهتون نمیده.
تنها سیستم دانشگاه پیام نور ممکنه عملی بشه، اونم بشرطی که فکر کلاس رفتن رو از سرتون بیرون کنید و موافقت فرمانده یگانتون رو هم جلب کنید که یه وقتایی بهتون اجازه بده که فقط برید سر در دانشگاه رو زیارت کنید:n26:
سلام دوستان
می خواستم بدونم دانشگاه علمی کاربردی مقطع کارشناسی پودمانی رشته ی فیلمسازی توی تهران چند تا دانشگاه دانشجو می گیرن و چه گرایشی از فیلمسازی و ارائه میدن و تو این رشته چه درسایی هست و و ثبتانمش واسه مهر 93 حدودا کی شروع میشه؟؟
شرمنده یکم سوالم طولانی شد
ممنونتون میشم کامل همه ی سوالامو جواب بدین و راهنماییم کنین
منتظر راهنماییتون هستم....
سلاماگه ترم 4 درس ها و واحد ها همه پاس بشن . و فقط 2 واحد درس نظری بمونه . ایا :1- با معرفی به استاد گرفتن اون درس دو واحدی نظری خودش یک ترم حساب میشه ؟
سلام
دوستان چرا در سامانه سجاد نمیشه کسی که مثلا معدل ترم قبلش 17 به بالا شده 24 واحد برداره ؟؟؟؟؟؟؟ اصلا اجازه برداشتن بیش از 20 واحد رو نمیده ... من درسام مونده نمیخوام برم ترم 6 :n03::n03::n03::n03:
سلام
عزیزان من ترم اخرم . 24 واحدم مونده .
حال ترم اخر گفتن طبق قانون میشه 24 واحد برداشت . اما سامانه سجاد اجازه انتخاب بیش از 20 واحد رو نمیده چی کار کنم ؟