بابا برید بگیرید بخوابید اینقدر استرس ندید . من نمیدونم چرا از همون بچگی هر وقت موقع اومدن نتیجه میشد استرس شدید میگرفتم .
به نظرم نتایج از ساعت 10 ، 11 امروز میاد رو سایت . الان خیلی زوده بخوایم منتظر باشیم.
Printable View
بابا برید بگیرید بخوابید اینقدر استرس ندید . من نمیدونم چرا از همون بچگی هر وقت موقع اومدن نتیجه میشد استرس شدید میگرفتم .
به نظرم نتایج از ساعت 10 ، 11 امروز میاد رو سایت . الان خیلی زوده بخوایم منتظر باشیم.
برای همین بود که گفتم بحث همین جا باشه که اون یکی تاپیک مثل این نشه. آقا این استرس بد دمار در بیاره. الان قسمت آموزش عالی رو ببین:
63 (35 کاربران & 28 مهمان) :18:
من پدر این دیال آپ رو در آوردم :دی ولی دلم نمیاد دیس بشم. شاید یکم رفتم با همسترم بازی و دوباره بیام. این سنگر اسپم زدن دست شما :دی
فعلا که داره اماره ورودی های این تاپیک بالا می ره معلومه هم خوابیدن اینا هم روحشونه اومده داره پست می زنه!!!:31:
من تا سحر چک میکنم بعد لالا تا 4 :دی
نکنه جوابا اومده دارن بچه های افرانت واسه فامیلاشون میبینن هر چی زنگ می زنم به شمارشون اشغال هست یا کسی جواب نمی ده!:5:
من دارم می رم بخوابم الکی وقت تلف کردن منتظر موندن الان فردا شب هم نمی اد با این رفرش هایی که ما می کنیم سرور سایتش ترکیده!!!!:31:
بابا تو را خدا این همه استرس وارد نکنید:19:
این نتایج لعنتی تا فردا میاد ولی خدا کنه هممون قبول شده باشیم
به خدا توکل کنید:46:
من تا صبح بیدارم
خیلی دلم میخواد ببینم چه غلطی کردم!!!
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 22 (21 کاربران و 1 مهمان)
:31:
بچه ها پارسال قبل اعلام نتایج صفحه اعلام نتایج یه جمله میومد که ساعت فلان نتایج روی سایت قرار میگیره بعد 2ساعت قبلش نتایج اومد من پارسال تا صبح بیدار بودم به خیال اینکه میاد خداییشم نیومد الکی بیخوابی کشیدم:20:
آقا سلام من خیلی دوست دارم که تا صبح بیدار باشم و چک کنم ولی از شانس ... من دقیقا فردا صبح امتحان آیین نامه رانندگی دارم که تقریبا هیچی نخوندم و اگه بخوام هی این سایت رو رفرش بدم نمیتونم بخونم میشه یکی که میخواد بیدار باشه لطف کنه شماره منو بگیره وقتی نتایج واقعا آمد یک تک ( یا همون miss call ) به من بده اگه کسی هست شماره مو براش پ.خ کنم فقط قول بده که تو این بدبختی ما رو اذیت نکنه
اگه کسی این کارو کنه واقعا لطف کرده ممنون