من رشتم تجربیه و قلمچی هم ثبت نام کردم:31:نقل قول:
Printable View
من رشتم تجربیه و قلمچی هم ثبت نام کردم:31:نقل قول:
سلام بچه ها
من توی سینتیک بد جوری کندم (با وجود اینکه بازرگان رو حل میکنم) به نظرتون چه کار کنم ؟
گسسته هم روش حل مسائل از یادم میره ؟ چی کار کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سرعت عمل توی هر درس و مبحثی که باشه تنها با زدن تست زیاد میشه بالا برد روی این سینتیک هم که گفتی حتما کار کن چون به نظر من از مباحثی هست که با یک مقدار کار روش میشه تست هاشو زدنقل قول:
گسسته رو هم نمیدونم چه بخشی میگی که روش حل مسئله یادت میره !! شاید خیلی از نکات تستی... استفاده میکنی اون مشکل هم به نظر من با زدن تست زیاد حل میشه به نظر من باید به مرحله رسید تا زمان کنکور که وقتی توی ازمون میری سوالات برات تکراری باشه چون دیگه وقت این نیست که بخوای فکر کنی از چه راه حلی برم...
در کل حلال همه ی مشکلات تست زیاد
نقل قول:
دوستان:لطفا هرکسی که سوال میپرسه کاملا دربارش توضیح بده تا هم بچه ها بهتر راهنماییش کنن و هم خودش به بهترین جواب برسه.
سلام.شما خیلی کلی در مورد مشکلتون توضیح دادید،لطفا درباره مشکلتون بیشتر توضیح بدید تا بچه ها بهتر راهنماییتون کنن.مثلا بگید که توی سینیتیک توی مسایل مفهومیش مشکل دارین یا توی مسایل و نمودار؟؟؟
یا برای گسسته توی کدوم فصل و دقیقا چه مبحثی بیشتر دچار مشکل میشید.
ولی 1 راه حل کلی برای کند بودن و تثبیت راه حل مسایل تو ذهن وجود داره اونم تمرین زیاده.
این مال فیزیک 1 نیست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من همش میترسم وقت کم بیارم بعد عید توی جمع بندی
درضمن عمومیا رو یکیشو میخونم
اکثرا درسا رو هم خوب خوندم تابستون با اینکه همه شونو نخوندم یعنی هرچی خوندم خوب خوندم (100 درصد یادگرفتن 80 درصد مطالب بهتر از 80 درصد یاد گرفتن 100 درصد مطالب هست! اینون من به خاطر پارسال خیلی بهش اعتقاد دارم)
الانم که این خیلی کند پیش میره برنامش!
گفتم استفاده کامل بکنم از وقت و نذارم برای بعد با این حال بعد این آزمون نتیجه گیری میکنم چیا رو بخونم چیا رو نخونم.
بازم ممنون از توجهتون
1 سال شما بزرگتری...نقل قول:
صفحاتش چند تا جلو وعقب شده احتمالا.
سلامنقل قول:
ممنون
منظورم از گسسته بخش آنالیز و گراف بود :20: مسائل که کمی پیچیده میشن من توشون میمونم :41:
مثلا من این مساله رو نمی فهمم چه جوری حل میشه :
گراف ساده G دارای 8 راس و 26 یال میباشد G حداقل چند راس از درجه 6 دارد؟
یا
چند نوع گراف از مرتبه 4 وجود دارد ؟
مثلا توی گراف نمی تونم تشخیص بدم این گراف رو کی باید رسم کنم کی باید از فرمول استفاده کنم !!!!!!!
سینتیک بیشتر توی قسمت مقایسه ای مثلا میگه کدام عبارت یا کدام مقایسه درست است؟
همچنین مسائلی که شیمی 3 رو با پیش قاطی کردن ...
تست های بازرگان که برای تسلط کمه از کجا میشه تست خوب گیر آورد ؟
ممنون
دوست عزیز همه اینایی که گفتی خود منم تنها با حل کردن مسئله متوجه شدم دقیقا همین سوال اولی که گفتی هیچ جا ننوشته بود چجوری حل میشه هیشکی هم به ما نگفته بود دفعه اولیم که دیدم هنگ کردم جوابش دیدم دیگه هر نوع از اون مسئله بدن حل میکنم پس دیدی منم با حل کردن تست تمرین متوجه شدمنقل قول:
میگی نمیدونم کی باید گراف بکشم کی از فرمول بازم میگم تمرین تمرین میکنی میبینی چه مدل از تست ها نیاز به رسم داره چه مدلیش نه کلا در رابطه به گسسته جبر و انالیز گاج سفید پیشنهاد میکنم درس نامه هاشم واسه اموزش کافی
سلام
اگه ممکنه یکی سوال های 208 و 209 شیمی امسال رو توضیح بده.
با تشکر