داشتم رد میشدم من فقط به پدره نگاه کردم واز چشم های پدره فهمیدم که دختره چطور شده ... :دینقل قول:
به به
حالا چرا به نامحرم نیگاه میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
داشتم رد میشدم من فقط به پدره نگاه کردم واز چشم های پدره فهمیدم که دختره چطور شده ... :دینقل قول:
به به
حالا چرا به نامحرم نیگاه میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه:11::27::27::27:نقل قول:
(از نوع سوتی آشپزی)
نقل قول:
اگه میخواستم فیلمی بگم که میگفتم. اصلا من همچین چیزی ندیدم. فقط یه کمی .... زیادی جالب بود.نقل قول:
(از نوع سوتی مدل جونوری)
چه قدر سربه زیر!!!!!نقل قول:
داشتم رد میشدم من فقط به پدره نگاه کردم واز چشم های پدره فهمیدم که دختره چطور شده ... :دی
من موندم چطوری فهمیدی این سوتی بود!!!
(از نوع سوتی لو رفتن)
نقل قول:
یه روزم رفته بووودم خونه دوستم اینا خواهرش دستمو کشید گفت مونا یه دقیقه بیا مامانم هر چی با کولر ور میره ... نمیاد ببین تو میتونی کاری کنی؟؟؟ منم جو گرفت محکم با پشت همون دستم زدم تو دهنش بعدشم انقد خجالت کشیدم
نقل قول:نمیشه توضیح داد چون +18 میشه:19: اگه فهمیدین حسابی بخندین نفهمیدین هم که هیچی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم نفهمیدم!!:31:
من گفتم سوتی نیست .. یک صحنه ی جالب بود ..نقل قول:
چه قدر سربه زیر!!!!!
من موندم چطوری فهمیدی این سوتی بود!!!
درون نقطه چين فك كنم يه چيزي مثل آب يا دوغ يا نوشابه بذاري قضيه حل ميشه :31:نقل قول:
ببخشيد تازه اومدم اول سلام
ایول خوب توضیح دادی .... :5:نقل قول:
راستی نمیدونم من چرا زیاد سوتی نمیدم:27: یعنی اصلا سوتی نمیدم. ولی دوستام برعکس من ... فقط مشکل اینه که اکثرا خفن (همون +18)هست یا اینکه یادم میره تا بیام اینجا بنویسم:13:
نمیدونم چرا دو تا شد؟ درست رفت که!!
آره. خیلی جالب بود.:31:نقل قول:
خب اونوقت سوتی کجا میره؟ هرکی فهمید که بخنده هر کی هم که نفهمید سعی کنه جایی نگه!!!نقل قول:
(سوتی از نوع خطای لفظی + عبرتی)!!!
خب خفنها رو با همین آب و دوغ بذار!!!!:31:نقل قول: