مشکل من در اجرای درست جی تی ای تا حده زیادی با استفاده از آخرین پچ حل شد...
ولی بازم زیاد تعریفی نداره!!
Printable View
مشکل من در اجرای درست جی تی ای تا حده زیادی با استفاده از آخرین پچ حل شد...
ولی بازم زیاد تعریفی نداره!!
ما این پچ 3 رو نصب کردیم. تا قبلش مشکلی نبود... ولی بعد از نصب پچ بازی از کار افتاد. یه پیغامی میداد با این مضمون که نمیتونه مسیر اصلی رو پیدا کنه.
بعد فایلهای کرک Razor رو دوباره کپی کردم تو مسیر نصب تا شاید درست شه، ولی اینبار پیغام Fatal ERROR میداد. ولی ویندوز من سرویس پک 3 هستش و نیاز به آپدیت نداره.
با سلام به همه
من وقتی بازی را اجرا می کنم ، وسط بازی یک دفعه به حالت مستی می رود و با گاز یکسره خودش می رود
و ماشین دود می کند
ولی وقی می بندم و دوباره اجرا می کنم، گاهی اوقات درست میشود
دلیلش چیست ؟؟
باید از کرک های فدور یا رازور استفاده کنی.نقل قول:
در پست اول همین تاپیک لینک هاش هست.
سلام.من چندتا مشکل دارم که میگم خواهشن دوستان یه جواب درستی بدهند که کار ساز باشه :
1.اگر چند دفعه بنچمارک بگیریم هر دفعه یه آماری میده که با دفعه قبل زمین تا زیر زمین فرق داره.یه جورایی مث که الکیه
2.چرا گرافیک بازی حتی با گرافیک 2گیگ هم تا آخر زیاد نمیشه و ریسورس گرافیک روی 1014 هست؟
3.بهترین کاتالیست (درایور)که بازی با بهترین فرم و گرافیک باهاش بیاد چنده؟
4.افت شدید فرم(این یکی خیلی مهمه .بد رو مخه)
5.پچ های 1.04 و 1.03 هم امتحان کردم اما ظیاد فرقی با اولش نکرد.تازه بعضی وقتها هم افت فرم بیشتر از قبل میشه
*بازی رو من با بالاترین حد گرافیکی ممکنه ران میکنم*
CPU: Intel(R) Xeon(R) CPU E5405 @ 2.00GHz X2
VGA : ATI Radeon HD 4870 X2
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 2 .32BIT
MAIN BORD: INTEL 5400XS
RAM:4GIG DDR2
CATALYST DRIVER 9.6
روی windows 7 64 bitنقل قول:
امتحان کنی دیگه تمام دمو ها رو نشون می ده و فریم فیریم کمتر می شه در مورد بقیه سوالت هم باز می گم از ویندوز 64 استفاده کن .
به جای PATH بهتره از update گرافیک بهره ببری اگه هم که نصب کردی که ...
من خودم به دون نصب کارت گرافیک بازی رو روی 7 اجرا کردم البته 64 راحت اورد بالا الان ولی PATH ریختم و گرافیکم نصب کردم خیلی بد نشون می ده .
با تشکر از شما ولی من خودم همین الان هم دارم از رازور استفاده می کنمنقل قول:
ولی نمیدونم ورژنش چنده
از بازیش گرفتم(بازی 4 dvd هم هست )
آیا تا به حال کسی دیگر هم همین مشکل من را داشت ؟
در ضمن یه سوال دیگه
من رم 4 گیگ دارم و گرافیک 1 گیگ
ولی وقتی حالت عادی بازی می کنم ، مکس می کند یا تیک می اندازد
البته فقط روی xp بازی کردم
دلیل این چیه ؟
دلیلش سادستنقل قول:
شما باید PATH رو نصب کنی و گرافیکت رو ابدیت کنی
اگه نصب کردی و فریم فریم می شه به پست زیر مراجعه کن برادر البته قبل از اون windows 7 رو نصب کن ببین بازی چه راحت بالا میاد .
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=339183
ممنون از راهنماییت.اما فک نکنم این مسایل مثل بنچمارک که هر دفعه یه آماری میده به ویندوز بستگی داشته باشه.در ضمن ویندوز 7 که الان اومده BUILD 7600 هست و نسخه نهایی نیست.تازه همانطور که میدونی نسخه 64 رم بیشتری نسبت به 32 میگیره.چجوریه که 64 بهتر میاره؟؟؟تازه بدون نصب گرافیک که تا اونجایی که ما دیدیم بازی اجرا نمیشه یا بد اجرا میشه چون امکانات 3D گرافیک نصب نشده؟؟؟؟دوستان عزیز کسی که گرافیک ATI بخوصوص 4870 X2 دارن میتونن بگن چه کاتالیستی (اپدیت)بهتره برای این بازی.شماره ورژن؟
دو تا سؤال:
1- الآن من یه نسخه 4 DVD رو نصب کردم و البته مشکلی هم ندارم. از کجا بدونم این چه ورژنیه؟ یعنی چه ورژنی از پچ روش نصبه؟
2- دوستان مطمئنند که پچ 3 از پچ 4 بهتره؟