سلام
خسته نباشی .
اگه 4 نفر مثل شما می رفتن از حقشون دفاع می کردن ، الان این وضعیتمون نبود.
البته بنظرم چندجای کارت ایراد داشته :
1 - بحث تحویل گوشی ( هیچ وقت نباید بهانه دست اینا داد - آخه وقتی ازت می گیرن ، احساس خوبی بهشون دست می ده که ، آهان گوشیشم گرفتیم و .. .)
2- باید توی این جور موارد مستدل حرف زد ، اون میگه ، من میگم ، همسایمون داره و از این قبیل توضیحات فایده نداره .
باید شکایتت مکتوب باشه + مستندات که میتونه عکس یا کپی از قرداد باشه یا تست سرعت از سامانه که توی سایت خودشون هست.
3- باید بگی به نامه من جواب مکتوب بدید ، می خوام اگه پیگیری نشد ، از مراجع مربوطه کارم رو پیگیری کنم .
4- همیشه از کارمند برو به سمت رییس ( نباید یک ضرب رفت خونه آخر )
5- توی شکایت های اداری داد و بیداد اصلا جواب نمی ده ، هر کس دیدی داره خلاف قانون میگه ، باید بگی : ببخشید مسئول رده بالاتر از شما کی هست ؟ می خوام از طریق ایشون پیگیری کنم .
( تا میتونی اسم ارباب رجوع و تکریم اون رو بیار - همین که می فهمن طرف یک چیزی سرش میشه ،چرت و پرت جواب نمی دن - و اینکه همیشه از هرکی بد صحبت می کنه میپرسی : عذر می خوام ، جسارتا فامیلی شما چیه ؟)
6- نامه ها همیشه باید شماره ثبت دبیرخانه بالاش نوشته بشه و بعد که شماره زدن ، حتما حتما یک کپی ازش می گیری .
اصلا صحبت ایجاد مشکل برای دانشگاهت نیست ، مگه اینا سر پیازن یا ته پیاز و اصلا مگه دانشگاه بیکاره که بخوان به این چیزا توجه کنند.
به نظرم تو که تا اینجا رفتی ،برو پیگیری کن ، اگه دانشجویی که اصلا مشکلی نیست باید بدن و اگر هم شرکت دارید+مهر که طبق قانون مدنی ، شما شخصیت حقوقی حساب میشید.
من اگه بجای تو بودم یک نامه کتبی + یک پرینت رنگی از عکس زیر که یک نمونه از اون رو درست کردم ،بگیر ببر بده
( اگه خاصی چندتا عکس از سرویست بگیر ، من مثل این عکس زیر ، ادیتش کنم واست )
بازم قربون معرفت تو که دنبال کارت رفتی .
موفق باشی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------