سلام
من هم بالاخره به جمع adslداران پیوستم.:31:
البته من از شرکت عصر انتقال داده (عصر تلکام) سرویس گرفتم که اصلا تو این نظرسنجی نیست:5:
راستی شما چطوری تو سایت speedtest از سرعتتون تست میگیرید؟؟
Printable View
سلام
من هم بالاخره به جمع adslداران پیوستم.:31:
البته من از شرکت عصر انتقال داده (عصر تلکام) سرویس گرفتم که اصلا تو این نظرسنجی نیست:5:
راستی شما چطوری تو سایت speedtest از سرعتتون تست میگیرید؟؟
نه دوست مننقل قول:
اشتباه میکنی
اون چیزی که شما میگی معنیش اینکه اگه بخوای یه فایل رو دانلود کنی با سرعت ماکسیمم 256 تا دانلود میکنه و اگه بخوای اپلود کنی هم همینطور
اما اگه همزمان دانلود و اپلود کنی این 256 بیبن دانلود و اپلود تقسیم میشه و لزومی هم نداره که حتما با هم برابر باشه
من خودم بار ها اینکارو کردم
ایا adsl های شرکت شبدیز نت کرج خوبه؟
adsl 512 + محدویت 1 G
= 6000 تومان ناقابل
اقا کسی هست که سرویس adsl منطقه مفتح (2288)رو تازه گرفته باشه!!!!!
من به هر در و تخته ای می زنم میگن پورتمون پره!!!!!!
دوستان لطفا در صورت طرح این سوالات ، مطلب خودشون رو با جزئیات کامل بذارن ، سایت این شرکت :نقل قول:
تعرفه قیمت های ADSL :کد:http://www.shabdiznet.com
---کد:http://www.shabdiznet.com/tariffs/adsl/
در مورد سوالتون هم باید بگم اگر صرفا برای Browsing میخواین ، با توجه به اینکه کرج از لحاظ تنوع شرکت های سرویس دهنده نسبت به تهران محدودتره ، به نظر من ارزش امتحان کردن رو داره . ولی هیچ وقت برای بار اول بیشتر از یک ماه قرار داد نبندید .
توی یک فرومی یه تاپیک دیدم به نام ``اینترنت شبدیز کرج : سرویس ضعیف ، پشتیبانی ضعیف تر``اگه سرچ بزنی باید پیداش کنی اگر هم پیداش نکردی پ.خ بده تا ادرسش را برات ارسال کنم....نقل قول:
بالاخره یکی پیدا شد که از این شرکت سرویس بگیره:11:نقل قول:
منم می خوام بگیرم ولی تردید دارم . قیمتاش که خیلی خوبه شبانه رایگان هم داره در ضمن دومین شرکت ارایه دهنده اینترنت پرسرعت هست
سرعتت چند هست ؟ کدوم سرویس را گرفتی ؟ چند روزه وصل می شه ؟ مودمشون چیه ؟
من سرویس h1 گرفتم که 64 نامحدوده و 11 روزه وصل شد.نقل قول:
بالاخره یکی پیدا شد که از این شرکت سرویس بگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم می خوام بگیرم ولی تردید دارم . قیمتاش که خیلی خوبه شبانه رایگان هم داره در ضمن دومین شرکت ارایه دهنده اینترنت پرسرعت هست
سرعتت چند هست ؟ کدوم سرویس را گرفتی ؟ چند روزه وصل می شه ؟ مودمشون چیه ؟ امروز 07:20
مودمم asus am602 که البته خودم گرفتم و کانفیگ کردم ولی مودم اونا نمی دونم چیه.
سرعت دانلودم هم اغلب بین 8 و 9 هست.
شرمنده، نمیتونم جواب پیغام خصوصیتو بدم چون ارسالام به 10 نرسیده.:19:
چند روز وصلش طول کشید ؟نقل قول:
برای دانلود چطوره ؟ کدوم منظقه مخابراتی هستید ؟
کل هزینه ماهیانه اش چقدر می شه ؟
گفتم که، 11 روز.نقل قول:
چند روز وصلش طول کشید ؟
سرعت دانلودم از rapidshare و megaupload با برناوه دانلود IDM بین 8 و 9 هست و بدون برنامه دانلود بین 7 و 8 .نقل قول:
برای دانلود چطوره ؟ کدوم منظقه مخابراتی هستید ؟
منطقه مخابراتی شهید بهشتی هستم.
من چون خودم مودمو گرفتم و کانفیگ کردم فقط پول سرویسو دادم که شد 12875 تومان.نقل قول:
کل هزینه ماهیانه اش چقدر می شه ؟