کتاب انقلاب اسلامی ایران انتشارات معارف ( جمعی از نویسندگان ) ویراست چهارمنقل قول:
در مورد همه ی سوالاتت توضیح داده
سوال 5 جوابش در صفحه 30 این کتاب هست
سوال 6 هم جوابش در صفحات 214 و 219 این کتاب واضح توضیح داده شده
موفق باشید
کتاب انقلاب اسلامی ایران انتشارات معارف ( جمعی از نویسندگان ) ویراست چهارمنقل قول:
در مورد همه ی سوالاتت توضیح داده
سوال 5 جوابش در صفحه 30 این کتاب هست
سوال 6 هم جوابش در صفحات 214 و 219 این کتاب واضح توضیح داده شده
موفق باشید
کتاب ایاد فیلی حجمش چقدره؟
یه کتاب برای ترجمه هم بگید لطفا؟
حجمش خیلی زیاد نیستنقل قول:
واسه ترجمه فکر نمی کنم کتاب خاصی باشه
نقل قول:
من هم دقیقا همین نظر رو دارم اما مشکل اینجاست که کتابی از این بهتر نداریم
معلم زبان فارسی ما می گفت بهترین جواب به بعضی از سوال های زبان فارسی اینه که بهش جواب ندید
البته ما اون معلم رو عوض کردیم :27:
اگه اين كتاب رو با علاقه و عشق بخوني اين حجم واست كم ميشه !من كه خيلي با اين كتاب حال ميكنم و اصلا هم به حجمش فك نميي كنم !!:27:نقل قول:
552 صفحه ولي كتاب باحاليه:40: !:31:نقل قول:
كتاب براي ترجمه : همون اياد فيلي داخلش ترجمه هم داره اگه يدونه جدا ميخواي كتاب انرژي اتمي هم خوبه (حجمش كمه جم و جوره )
nits عزیز من اگر وقت و بودجه خرید و مطالعه ی کتاب رو داشتم این جا پست نمی زدم
در ضمن قبلا عرض کردم که من آموزش عالی تاپیک زده بودم ولی یکی از مدیرها تاپیک رو بستن و گفتن که اینجا بیان کنم
از بابت لینکت هم ممنون..جواب سوال 6 رو نوشتم
لطف کردی
در ضمن
دعوا هم نداریم با همدیگه!
farshidshd عزیز جایی رو سراغ ندارید که بشه این کتاب رو دانلود کرد؟
آخه همونطور که بالا گفتم جدا وقت و بودجه موجود نیست
ممنون همگی
گاج سفید ویرایش امسال کافیه !نقل قول:
سلام
واسه فیزیک 3 در سطح نسبتا بالا چی خوبه ؟ خوشخوان فیزیک 3 داره ؟
رفتم از یه فروشنده پرسیدم گفت کتاب فیزیک 3 انرژی اتمی ( نشر الگو , اگه اشتباه نکنم) با خوشخوان یکیه ؟ ها ؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز نه بابا دعوا چیه . یعنی شما اصلا وقت نداری یه سر بری کتابخونه دانشگاهی چیزی ؟؟؟
به هر حال من دنبال در خواست شما هستم . این کتاب انقلاب اسلامی که دوستمون معرفی کرد من برای دانلود خود کتاب رو پیدا نکردم . اما سوالات 4 گزینه ایش رو پیدا کردم برای دانلود . خود کتاب رو فعلا پیدا نکردم . منم مطمئن هستم که این استادتون از همین کتابه به شما سوال داده . چون سوالهاش همه اونجاست . من میگم این سوالها رو بردار شاید یه روزی به دردت خورد . بیا :
اگه خود کتاب رو پیدا کردم حتما حتما حتما میزارم . اگه اینجا بودی یه دعوای مفصل باهات میکردم :10:کد:http://www.khaledy.com/Questions.htm