نقل قول:با تشکر از توجه وپاسخ شما دوستان گرامینقل قول:
الان چک کردم دیگه فیوز نسوخت ولی فن صدای تق تق کوچکی کرد و از کار افتاد.
Printable View
نقل قول:با تشکر از توجه وپاسخ شما دوستان گرامینقل قول:
الان چک کردم دیگه فیوز نسوخت ولی فن صدای تق تق کوچکی کرد و از کار افتاد.
سلام
دوستان چراغ راهنماي ماشين بعد از دور زدن و صاف شدن فرمون بايد برگرده سر جاش ديگه! اما براي ماشين من برنميگرده! يعني دو سه روزه اينجوري شده! چه كنم ؟ من فقط سپرش رو براي تعمير داده بودم! به اون ارتباطي داره يا نه؟
سلام
در حالت عادی اب رادیاتور چند روز یه بار باید پر بشه ؟
آب رادياتور در صورتي كه همه چيز سالم باشه، چندان كم نميشه و گاهي اوقات ممكنه تا چند ماه هم نياز به اضافه كردن نداشته باشه( با توجه به وضعيت كاركرد خودرو، دماي هوا، استفاده كردن از كولر و..)نقل قول:
بيشترين قسمتهايي كه در نگه داشتن آب رادياتور و سيكل رفت و برگشت اون به مخزن سر ريز و رادياتور، تاثير دارن، درب رادياتور، لوله رابط رادياتور به مخزن سر ريز، درب مخزن سر ريز، لوله داخلي مخزن سر ريز هست.
هركدام از اين قطعات مشكل داشته باشه در اين سيكل تاثير داره و باعث كم شدن آب رادياتور و عدم برگشت اون به سيستم خنك كننده موتور خواهد شد.
وجود نشتي د پارگي در جنتها و لوله هاي بخاري و البته خود رادياتورها( راديات موتور و بخاري) هم تاثير داره.
پوسيدگي درب ترموستات هم يكي ديگه از دلايل ميتونه باشه، همينطور پوسيدگي و نشت داشتن پولكهاي آب موتور و سر سيلندر.
در اولين قدم، درب رادياتور، جنتها، درب مخزن تبخير و لوله داخلي و خارجي اون را به دقت چك كنيد.
دوستان چراغ راهنماي ماشين بعد از دور زدن و صاف شدن فرمون بايد برگرده سر جاش ديگه! اما براي ماشين من برنميگرده! يعني دو سه روزه اينجوري شده! چه كنم ؟ من فقط سپرش رو براي تعمير داده بودم! به اون ارتباطي داره يا نه؟
ماشين شما چيه؟
توي دسته راهنما، قطعه اي به نام برگردان راهنما وجود داره كه اگر شكسته و خراب شده باشه، براي يك سمت و يا هر دو سمت عمل نميكنه و موقع برگرداندن فرمان دسته راهنما به حالت اول برنميگرده و چراغ راهنما همچنان به چشمك زدن ادامه ميده.
احتمالا ماشين شما پرايد بايد باشه كه درست در پشت غربيلك فرمان و قطعه اي به شكل استوانه پلاستيكي سفيد با دو زائده كه داخل فرمان قرار ميگيره وجود داره و اين كار برگردان رو انجام ميده،
اين ارتباطي با مشكل سپر و تعميرات اون نداره مگر اينكه فرمان رو باز كرده باشن و كار غير استانداردي انجام شده باشه.
سلامنقل قول:
اگه جایی نشت داشته باشه باید آثاری از این نشتی وقیت که ماشین خوابیده روی زمین باشه که من تا الان چیزی مشاهده نکردم . الان باز چک کردم اب مخزن تقریبا خالی شده ولی اب رادیاتور فول هستش .مشکل اصلی من با اب مخزنه که پرش میکنم و بعدش خالی میشه ..درب رادیاتور و درب مخزنم عوض کردم .
دوستان خوبم سلام..من 1 ماه پیش یدونه 111 خریدم که صاحب قبلیش فنراشو کوتاه کرده بود و کوپ بود ماشین...امروز رفتم فنرهای فابریکشو بخرمو بزارم زیرش..چند جا رفتم نداشتن و میگفتن که فنرهای 111 مخصوصن عقبیهاش با بقیه پرایدها فرق دارن..میخواستم بدونم آیا واقعن اینجوره و فنرهای 111 با باقی پرایدها فرق داره؟؟یا یکی هستن و میشه از باقی استفاده کرد؟؟ اگه از فنرهای باقی پرایها استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟ ممنون میشم راهنماییم کنید که اشتباه تعویضشون نکنم...
سلام.من شنيده بودم كه كمكهاي 111 با بقيه فرق داره.نشيمنگاه فنر لول روي كمك جوش خورده.پس احتمالا فنرلولش هم با بقيه متفاوته.شما كمك رو باز كن وبا كمك فنر بقيه مقايسه كن.(از لحاظ قطر فنر و كورس كمك)اگه جواب نداد با مكانيكت مشورت كن ببين ميتوني كمك و فنر لول رو با هم عوض كني.البته هزينه بالا ميره.
گاهي اوقات نشتي آب اونقدر نيست كه روي زمين ريخته بشه و قابل ديدن باشه. ممكنه بخاطر حرارت موتور سريع بخار بشه و يا كلا خيلي كم باشه.نقل قول:
گاهي هم نشتي از راديات بخاري هست و مقدار كمي آب وارد اتاق شده و زير موكت كف اتاق رفته و قابل ديدن نيست.
اما براي حل اين مشكل بايد ببينين كه وقتي آب رادياتور داغ ميشه( زماني كه فن شروع به كار ميكنه) اصلا آب از اون لوله سر ريز به سمت مخزن حركت ميكنه يا نه؟
براي اين كار لوله متصل به درب مخزن را در بياريد و ببينين آب خارج ميشه؟
اگر خارج شد يعني درب راديات كار ميده و اگر نشد، يعني فنر اون مشكل داره و كار نميكنه( درب رادياتور تقريبا شبيه ترموستات عمل ميكنه منتها بجاي حرارت، در فشار خاصي عمل كرده و فنر اون جمع شده و آب خارج ميشه)
البته ممكنه فن هم كار بكنه اما آب خارج نشه( بستگي به دماي محيط هم داره) ميتونين آزمايشي فن را از مدار خارج كنين تا حرارت بيشتر بشه و باعث گرمتر شدن آب راديات و در نهايت خروج آب از لوله بشه.
اگر آب از لوله خارج شد، يعني بايد مخزن پر بشه، و اگر نشده يعني آب به مخزن نميرسه و شايد لوله رابط نشتي داره.
درب مخزن نو هم ممكنه خراب باشه( من هر بار كه درب ميفروشم خودم شخصا اون رو چك ميكنم چون توي جنس نو هم كلي ضايعاتي و خراب وجود داره)
سلام دوستان
در مورد سمند ال ایکس سوال داشتم
سمند ال ایکس مدل 84 موتور XU7
ایا روی این ماشین کنیستر نصب هست؟ من نگاه کردم هیچجاش نبود! اما از طرفی طبق اخبار ایرانخودرو از سال 84 کنیستر نصب کردند تا سال 87 ، سال 87 و 88 نصب نکردند که بعدش فراخوان دادند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتی برای قبل از 84 هم گفتند نصب میکنیم...
حالا در صورت نبودن ایا میشه دستی و شخصی اینو نصب کرد با بتوجه به نوع ecu؟ نوع ecu ساژم s2000
هزینه و ارزش اینکار؟یعنی با صرف هزینه کنونی ارزش داره؟
سوال دوم
همین سمند مذکور وقتی کولر روشن میشه گاهی یک صدایی از زیر فرمون میاد صدایی خنده دار مثل باز شدن درب با این آوا HOOOOOOOOOOM
یکی از دوستان میگفت از بوستر ترمز هست! این صدا فقط وقتی کولر روشن میشه میاد و ربطی هم به ترمز گرفتن نداره یعنی همینجور عادی که داری میری این صدا میاد! گاهی هر 1 ساعت گاهی هر 2ساعت گاهی اصلا نمیاد گاهی هر 10 دقیقه!
در مورد سوال اول، اطلاعاتي ندارم ، ولي اين را مطمئن هستم كه هر چيزي ممكنه و كلا ايران خودرو و سايپا بقيه توليد كنندگان داخلي، تبليغ چيزي را ميكنن كه ندارن!!نقل قول:
در مورد سوال دوم، دقيقا همين صدا در 206 يكي از دوستان هست و اونهم فقط زمان كولر زدن و به همين صورت اتفاقي و شانسي صدا ميده، و دليل اونهم گويا كم و زياد شدن فشار گاز كولر هست، و هيچ مشكل خاص ديگه اي نداره.