به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگو برات میفرسته...:46:نقل قول:
شاد باشی:40:
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگو برات میفرسته...:46:نقل قول:
ممنون. در مورد بازی که خوب فیفا 08 رو هم نصب کردم همین خطا رو صادر کرد. کلا هر چی بازی نصب میکنم همین خطا صادر میشه منتها با کدهای مختلف. مثلا یه بار کد 13 یه بار کد 18 و ...نقل قول:
راستی اون فایل patch-unpatch که ضمیمه ی پست یک بود که فقط واسه کلاینت 1345 بود و شامل کلاینت 1318 نمیشد؟
یه چیز دیگه: فرق کلاینت 1318 با کلاینت 1318 ریپک شده چیه؟ آخه من کلاینت 1318 که خودم داشتم و حجمش 9 مگ بود رو استفاده کردم و کلاینت 1318 ریپک شده ی ضمیمه ی پست یک رو نصب نکردم.
بازم ممنون.
فرقش همينه كه همه حساب كتاب منو ميريزي به هم...: دي اون ریپک شده رو نصب کن...برای گوشی های شما ساخته شده...نقل قول:
اون پچ رو هم نصب کن...
گوشيم n73 هست موقعي كه دارم كلاينت نصب ميكنم وسط نصب ارور ميده و نصب قطع ميشه
گوشيم هك شده با hellox
چه اروري ميده؟ كدوم كلاينت رو نصب كردي؟نقل قول:
یعنی ضمیمه ی دوم پست اول؟ این: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (124.8نقل قول:
موضوع اینه که این مربوط به کلاینت 1318 نمیشه!
ميزنه unable to install اون كلاينتي رو نصب كردم كه شما صفحه اول تو ضميمه قرار داديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ربطی به پچ نداره...منظورم کلاینت (ضمیمه پنجم) بود...نقل قول:
اون فایل رو درست رینیم کردی؟ در آدرس درست قرار دادی؟
گوشیت تو حالت هک نیست دوست عزیز؟نقل قول:
شاد باشید:40:
تو حالت هكه همه برنامه ها ي كه ساين ميخواد روش نصب ميشه
یعنی تو حالته هکه؟ خب از هکش درش بیار و تست کن...نقل قول: