سلام و خسته نباشید
اقا من تا 2 هفته دیگه دارم ماشین میگیرم میخوام بدونم نظرتون درباری هینودای i30 چیه خوبه هنوز اسان موتور نیورده ولی تا هفته دیگه احتمالا میاد قیمتش 37 تومن
سلام و خسته نباشید
اقا من تا 2 هفته دیگه دارم ماشین میگیرم میخوام بدونم نظرتون درباری هینودای i30 چیه خوبه هنوز اسان موتور نیورده ولی تا هفته دیگه احتمالا میاد قیمتش 37 تومن
به نظرم یه پراید 85-84 تمیز بهترین گزینه واسه شما هست:46:نقل قول:
اقا با 60 میلیون چه ماشینی خوبه؟
آخ من عاشق i30 هستم ولی خوب 37 تومن یکم زیاده برای همچین ماشینی :46:نقل قول:
نقل قول:
اقا با 60 میلیون چه ماشینی خوبه؟
نقل قول:
سلام
* برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل استفاده کنید.
* اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
* مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )
* دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
* در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید .
قیمتش 25 تاس تو دبی i30
:10:نقل قول:
25 قیمت خوبیه ولی 37 خیلی زیاده البته همه چی تمامه اینم که آسان موتور اورده فکر کنم مدل فولش باشه :5::46:
آقایون .ریو سربی کارتکسی 13.5 خوبه قیمت دیروز سه شنبه.
بله ولی مگه شما میخوای از دوبی بیاری؟ بخوای از اونجا بیاری برات 52-53 تومن درمیاد! همین حالا هم با 37 تومن خیلی گزینه های خوب هست! کسی که 37 تومن داره واسه ماشین دیگه واسه 3-4 تومن لنگ نمیمونه! پس با این قیمت سراتو جدید که 36 تومنه سوناتا 2009 که 41 تومنه! هیوندای کوپه که 40 تومنه و حتی مزدا 3 که الان رو 36 تومنه گزینه های ارزنده تریه! ضمن اینکه شاسی باندهای کره ای و رقیبشون ویتارا رو هم باید حساب کنیم!نقل قول:
قیمتش 25 تاس تو دبی i30
بچه ها الان یه جنتو دست دو و تمیز حداقل با چقدر میشه پیدا کرد ؟!
موضوع همینه! اگه فقط دست دوم میخواید با 17 تومن هم میشه پیدا کرد(البته دنده ای) اما اگه ماشین تمیز میخواید باید بودجه اتون حداقل 20 باشه تا مدل 2007 خوب و تمیز گیر بیاری!نقل قول:
بچه ها الان یه جنتو دست دو و تمیز حداقل با چقدر میشه پیدا کرد ؟!