سلام.
نرم افزار voice call master روی گوشی من بعر از یه مدت فیلم درمیاره و کار نمیکنه.
اگه میشه یه منشی خوب که صدای بیپ هم ندا به من معرفی کنید.
با تشکر...
Printable View
سلام.
نرم افزار voice call master روی گوشی من بعر از یه مدت فیلم درمیاره و کار نمیکنه.
اگه میشه یه منشی خوب که صدای بیپ هم ندا به من معرفی کنید.
با تشکر...
مموريت رو بردار... اگه يه مدت اينطوري مشكلش حل شد اون رو فرمت كن. ممكنه مشكل از مموريت و فايل هاي روي اون باشه. در ضمن اگه برنامه ها رو روي حافظه خود گوشي نصب كرده باشي و اون رو پرش كرده باشي هم سرعت گوشي پايين مياد....:5:نقل قول:
براي نمايش فولدر سيستم بايد توي تنظيمات x-plore اين گزينه رو امتحان كني... در ضمن براي پاك كردن فايل ها فايل منيجر خود گوشي از همه ي برنامه ها بهتره... امتحان كردم.مثلا فولدرايي كه با برنامه هاي ديگه پاك نميشن با فايل منيجر خود گوشي راحتتر پاك ميشن...:5:نقل قول:
درسته من نرم افزار ها رو روی مموری نصب کردم ولی خیلی هاشون رو پاک کردم یکم سرعت بهتر شده :20:نقل قول:
ممنون برم ببینم چکار میکنم:11:نقل قول:
با سلام ...دوستان ...من توسط گوسی یه فیلم گرفتم و در اثر یک اشتباه فیلم را پاک کردم...بعد خیلی سریع به وسیله نرم افزار بازیابی اطلاعات مموری کارت فیلم را بازیابی کردم..فیلم حدود 46 مگ هست..اما هر کاری میکنم با هیچ نرم افاری باز نمیشه!!چرا؟؟
Error میده هنگام اجرا یا اینکه اجرا میشه چیزی نشون نمیدهنقل قول:
دوست عزیز...با انواع نرم افزار ها تست میکنم ولی هیچ کدام قادر نیستند باز کنند!!اصلا اجرا نمیشه!!..با اینکه 46 مگ هست!!!نمیدونم چرا؟؟حتی با نرم افزار converter میخواستم فرمت ان را تغییر بدم باز هم نمیشه فرمت ان را نیز تغییر بدم!!ایا شما دوستان راه حلی میدانید بگید!!؟؟:10::10:نقل قول:
دوست من این فایل به موقع ریکاور کردن خراب شده و با هیچ برنامه ای هم نمیتونی بازش کنی ...مگر اینکه یکبار دیگه کامل ریکاور بشه و هیچ اشکالی توی کدکش پیش نیاد ....نقل قول:
احتمالا converter خوبي استفاده نكردي... تا خيلي دير نشده از يه خوبش استفاده كن. مثل Recover my photoesنقل قول:
يا Recovery4all professional يا Norton unclear .....
مرتضی حاننقل قول:
اگه از تو کامپیوتر میخوای بری تو اینتر نت باید گوشیت رو با usb به کامپوتر وصل کنی و با نرم افزار مخصوص گوشیت که همون پی سی سویت هست بری تو اینتر نت .
وقتی نرم افزار رو باز میکنی یه گزینه داره که تابلو هستش مینویسم به ترتیب :
Nokia PC Suite بعد کانکت به اینتر نت بعد که رفتی توش رو کانکت کلیک کن ردیفه !
اگه با گوشی خواستی بری هم مشکلی نداره توی کانکشن جای همه رو خالی بزار و کانکت شو .
راستی یه پیشنهاد غیر از 5شنبه و جمعه نرو که بیچاره میشی یعنی خودم رفتم فقط یه بار یاهو و یه بارم گوگل رو باز کردم دیدم هزار و خورده ای کم شده ...