یک مورد دیگه: از پشتیبانی سوال کردم که در ساعات رایگان(2 تا 8)، آپلود و دانلود جفتش رایگان هستش؟ استعلام گرفت و گفت بله جفتش رایگان هستش.
البته دیشب که تست کردم تو همون ساعات رایگان حدود 80 میگ کم کرده بود.
باز امشبم تست میگیرم نتیجه رو میگم.
Printable View
یک مورد دیگه: از پشتیبانی سوال کردم که در ساعات رایگان(2 تا 8)، آپلود و دانلود جفتش رایگان هستش؟ استعلام گرفت و گفت بله جفتش رایگان هستش.
البته دیشب که تست کردم تو همون ساعات رایگان حدود 80 میگ کم کرده بود.
باز امشبم تست میگیرم نتیجه رو میگم.
برای اینکه هم سیستم آسیاتک خطا نکند هم خودتان راحتتر حسابتان را چک کنید، یک بار بعد از شروع ساعات رایگان و یک بار قبل از پایان ساعات رایگان مودمتان را خاموش و روشن کنید، در مورد سرویسهای رایگان مانند آیو هم بهتر است این کار را بکنید.نقل قول:
3 روز پس از تماس اول دوباره تماس گرفتند و اعلام کردند که قانونا الزامی نیست و فقط برای اثبات وفاداری، 25 درصد به حجمم اضافه کرده اند.
ولی با توجه به اینکه قرارداد من قبل از 18 بهمن است باید تا پایان سرویس طبق تبلیغاتی که کرده اند آپلودم رایگان باشد و ضمنا مشخص نیست که این اضافه حجم برای حجمها و سرویسهایی که بعدا خریداری شوند هم اعمال خواهد شد یا نه، در سایت 195 درخواست تجدید نظر دادم.
سلامنقل قول:
شما کدوم شهر هستید؟
داخلی 4 رو چطور میشه بهشون دسترسی داشت؟
منم همین مشکل + مشکل افت SNR برام شدید شده و هر چی تماس میگیرم میگن مرکر مشکل نداره
دیروز صبح تو 195 شکایت ثبت کردم، غروب از آسیاتک زنگ زدن گفتن داریم بررسی میکنیم و بهتون خبرمیدیم.
الان دوباره همون اوپراتور تماس گرفت، گفت 25 درصد حجمتون بهتون اضافه شده. گفتم ماها با پیش فرض رایگان بودن آپلود طرحمونو خریدیم، گفت این جزو هیچ قانونی نیست و آسیاتک به عنوان یک ارزش افزوده و یک خدمت اضافه تر داشته این کارو میکرده و الان به خاطر استفاده غیر منصفانه بعضی ها تصمیم جدیدی گرفته شده که دیگه این امکان ارائه نمیشه.
گفتم خب اگر قراره از این به بعد ارائه نشه باید به کسایی که قرارداد جدید میبندن دیگه ارائه نشه و برای ماهایی که قبل از 18 بهمن قرارداد بستیم باید باشه همچنان، گفت این اصلا جزو قرارداد نیست. من هی گفتم اصلا ربطی به قرارداد نداره و مربوط میشه به تبلیغات تو سایت، اونم هی گفت هیچ قانونی نیست که آسیاتکو مجبور کنه به دادن آپلود رایگان و تو قراردادها هم همچین چیزی نیست ولی فعلا داریم یک کارهایی میکنیم و یک برنامه ریزی هایی صورت میگیره که خبرش بعدا اعلام میشه. وقتی پرسیدم چه کارهایی گفت در حال حاظر نمیتونیم اطلاعات بیشتری بدیم و بعدا اعلام میشه به طور کلی.
در آخر برای میزان آپلودی که از 18 بهمن الان رو خطم صورت گرفته گفتم و پرسید چقدره؟ گفتم نمیدونم، شما باید چک کنید! اونم گفت بذارید چک میکنم و دوباره باهاتون تماس میگیرم.
چجوری باید به 195 دوباره اعلام کرد برای آپلود رایگان؟
یک شکایت جدید ثبت کنیم؟
صبر کنید یک اس ام اس با متن زیر برسد، بعدا با شماره پیگیری وارد سایت 195 بشوید و درخواست تجدید نظر کنید:نقل قول:
درخواست شما نهایی شده است. درخواست تجدید نظر تا سه روز امکان پذیر می باشد. جهت اطلاع از پاسخ ارائه شده به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه یا با شماره 195 تماس حاصل نمایید. سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
سلام
از اسیاتک تماس گرفتن
درباره دوبرابر حساب کردن اپلود بهشون گفتم
گفتن بررسی می کنیم اگر ییستم اشتباه کم کرده بهتون حجم رو می گردونیم
گفتن دوباره تماس می گیریم
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
این بار تغییری نکرده بود، سری قبلی مطمئن نبودم. پس به نظر کم نمیشه. اگر موردی پیش آمد همینجا اعلام می کنم.نقل قول:
چند دقیقه پیش تماس گرفتن گفتند 25 درصد حجم بابت آپلود به حسابتون اضافه شد.
600 میگ اضافه کردن در حالی که باید 1 گیگ اضافه می کردند. چون سرویسم 4 گیگ هستش.
حجم الانم 2166 هستش و به نظر مبتنی بر این حجم حساب کردن که 25 درصدش میشه 541 میگ که 600 رندش کردن. 58 میگ منت گذاشتند بر سر ما ;-)
البته دوستان بنده هم دنبال آپلود رایگان بودم، ولی چون سرویس 1 ماهه دارم بیشتر از این زورم نمیرسید. سرویسم رو هم بعد از اعلام رایگان نبودن آپلود از سمت شرکت، تمدید کردم.
امتحان کردم مشکلی نداشت. آینده اگر موردی بود هم اطلاع رسانی می کنم.نقل قول: