باقی دوستان هم چک کنن
می خوام شکایت کنم دوباره
Printable View
باقی دوستان هم چک کنن
می خوام شکایت کنم دوباره
منکه مصرف هوشمند ندارم چون مصرف هوشمند برای سایت اسیا دی ال، و بقیه سرویس های VOD هست..نقل قول:
ولی حتما پیگیری کنید و نتیجه رو بگید..
ضمنا برای اپلود رایگان هم 195 شکایت ثبت کنید و هم تو سایت خودشون و کوتاه نیاید با 25% حجم بیشتر.
چون بر اساس همون حجمی که اون روز دارین محاسبه میشه و یکمم اینجا گول میخورید
من از اسیا دی ال و باقی سرویس های vod استفاده نمی کنم !!!نقل قول:
فعال کردم ولی استفاده نمی کنم
زنگ زدم پشتیبانی
اولش میخواست بپیچونه
بعد گفت نه میزان آپلود در مصرف هوشمند جمع زده می شه
بهش گفت دادا ببین خلاف حرف خودت سیستم حساب شده !!!
گفت بله ساکت شد:n34:
خدا می دونه اینا چطور حجم حساب می کنن!
الانکه اپلود پولی شد کلا سر درگم شدیم :n35::n36:
باید یه شکایت مجدد بکنیم این سیستم هوشنگ مزخرف اول حذف بشه حجم ها الان مشخص نیس دقیقا چطوری اه!!!!
فعلا از موضوع اصلی اپلود منحرف نشیم!نقل قول:
دوستان نتیجه پیگیری هاشون رو بذارن
سرویسی که من دارم اسمش اینه: سرويس عصرانه 96 آسياتک 128k تا16مگ 18 ماهه 1396 گيگ 96 گيگ ساعات عادي و 16 تا 20 با 1300گيگ رايگاننقل قول:
باید اون ساعت رایگان باشه دیگه، ولی مثل اینکه رایگان نیست!
توجه توجه توجه توجه
بچه ها گروه زدم تله واسه درو هم جمع شدنمون و تصمیم گیری واسه همین کارای بی برنامه اسیا تک
به ایدی من @ REZa_Nz7 یه پی ام بدین تا لینکو بدم بهتون و یه تصمیم هماهنگ بگیریم رد مورد اتفاقات
پیام دادم . . .نقل قول:
خوب نیست، ساعات رایگان (2تا8) که قبلا حدود 600 کیلوبایت و بعضی وقتا حدود یک میگابایت در ثانیه میداد، نزدیک ده روز هستش که حدود 100 میده، زیر 120 اغلب. البته از سرورهای خوب و قوی. از سرورهای خارجی و ضعیف خیلی کم حدود 20 تا 30 تا.نقل قول:
کلا آسیاتک در شهر ما چند روزی هست وضعیتش بد شده، ی مدت که قطعی هم میداد!
گزارشی از اوضاع اشتراک آسیا تک من در چند روز گذشته، سرویسم 8 میگ هستش، 2 تا 8 نامحدود یا همون رایگان
نکته: مشکلات اشاره شده در ادامه در ساعات رایگان(2 تا 8) هستش که در بعضی سرویس ها فعال هستش. ساعات رایگان که جای خود دارد!!!
امروز 26 بهمن سال 1395، طی چند روز گذشته(نزدیک 10 روز) اختلالات نسبتاً شدیدی در اشتراک اینترنتم بوجود آمده(آسیاتک) که هنوز ادامه داره و رفع نشده، حتی صفحات وب هم به سختی باز میشدن.
بارها با پشتیبانی شرکت تماس گرفتم و از قضیه سر خط چک کردن گرفته تا باقی رهنمودهایی که فرمودند را پیگیری و اجرا کردم (دنبال نخود سیاه). متأسفانه نتیجه ای حاصل نشد(هر چند مطمئن بودم از این مسائل نیست). گفتگوهای فنی و مسائل زیادی رد و بدل شد که از حوصله این متن خارج است. فقط همینقدر که رهنمودهایشان سردواندنی بیش نبود (چیزهایی دیکته شده).
خلاصه بعد از پیگیریهای ممتد با پشتیبانی و داخلی 4 که ظاهراً سطح بالاتری از پشتیبانان هستند(از لحاظ دسترسی و پیگری)، قبولانده شدند که مشکل از سمت شرکت و یا مرکز شهر ماست. چون استعلام هم که گرفتند خودشان وضع مرکز ما خراب بود. امروز که با داخلی 4 تماس گرفتم گفتند مشکلتان حل شده، هر چند تغییری احساس نمی شد. فقط قطعی ممتد دیشب و قطعیهای موردی روزهای قبل ظاهراً کمتر شده بود.
دوباره با داخلی 4 تماس گرفتم گفتم مشکل حل نشده. گفت سرعت دانلودت الان چنده و . . . گفتم آقا دانلود رو ول کن، من اصلا دانلود ندارم، مسئله Packet Loss بالای شبکه است، الان Packet Loss مربوط به DNS داخلی خود شرکت حدود 20 درصد است، چه برسد به سرورهای خارجی(که نزدیک 30 درصد هم می رسید. این تازه مال زمانی بود که گفتند مشکل حل شده، قبلا بالای 50 درصد هم بود!). سوال کردم حد استاندارد تضمینی شرکت آسیاتک چقدر هستش؟ فرمودند صفر درصد. گفتم صفر که مال روی کاغذه، شما زیر 5 هم بدید ما راضی هستیم (هر چند به نظرم زیر 2 درصد اصلا قابل قبول نیست، البته این درصد در پروتکلهای مختلف شاخص های مختلفی دارد).
تصویر زیر Packet Loss رو از سرور dns خود آسیاتک و گوگل نشان میده: ستون PL. همینطور که میبینید بالای 20!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره مجدداً چند باره قبول کردند که مشکل از مرکز شهر هستش و فرمودند شما تماس نگیرید دیگه. مشکلتون رو بررسی کنیم و بهتون اطلاع میدیم؛ اگر چند روز دیگه هم طول کشید شما تماس نگیرید ما پیگیر مشکل هستیم و حتما بهتون اطلاع میدیم، و این شد پایان تماس. حالا منتظرم تا اطلاع بدن، در غیر این صورت موضوع رو با ثبت شکایت در سامانه 195 پیگیری می کنم.
به نظر بنده این مورد به دو دلیل عمده بوجود میاد یا مشکل فنی (مثل زیر ساخت و ادوات شبکه و . . . ) یا مشکل کم فروشی (یعنی بیشتر از ظرفیت پهنای باند مرکز اشتراک دادن).
موظف دانستم این مسئله رو مکتوب و منتشر کنم تا مشترکین دیگه مورد سوء استفاده احتمالی بعضی شرکت ها قرار نگیرند. انشاءالله مورد ما هم فنی هستش و شرکت در آینده ی نزدیک به حالت نسبتاً خوب قبل خودش برمیگرده و مشکل حل میشه.
خلاصه اینکه:
در درجه اول سرعت دانلود رو ملاک کیفیت سرویس خود قرار ندهید. شاید سرعت قابل تحمل باشه ولی اگر Packet Loss بالا باشه در مرور وب به مشکل بر می خورید. مثلاً اگر سرویس 8 میگ داشته باشید و حدود 100 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلودتان باشه و اعتراض کنید، نهایتاً در جواب بهتون میگن ضریب اشتراک 1 به 8 هستش و این وضعیت عادی است و موردی نداره، شما هم شاید قانع بشید و حتی تشکر هم کنید! صحبت در باب این ضریب 1 به 8 هم زیاد است بگذریم.
ملاک کیفیت سرویس خود را ابتدا معیارهایی همچون Packet Loss در شبکه بگذارید که باید نزدیک به صفر باشد. و سایر معیارهای مرتبط مثل سرعت Ping که برای سرورهای خارجی میگن باید زیر 400 باشه و حدود 150 هم میگن خوبه. خود شرکت ها هم ادعا می کنند که سعی بر صفر بودن Packet Loss است اما بیشتر از 2 درصد هم به نظر قابل قبول نیست.
Packet Loss چیست: موقع ارسال داده به مقصدی مشخص، داده ی شما به بسته های کوچتری تقسیم میشه، بسته ای که تو راه گم میشه رو، بسته ی گم شده یا Packet Loss میگن. مثلا اگر از 100 تا بسته 20 تا نرسه، 20 درصد Packet Loss داشتید.
نمونه دستوری که می توانید در Command Prompt(cmd) ویندوز یا Shell سیستم عاملهای شبه یونیکس بزنید:
ping 8.8.8.8 –n 100
با اجرای این دستور بسته ای به سایز 32 بایت به سرور DNS عمومی گوگل فرستاده میشه. البته ما در این مثال با سوئیچ –n گفتیم که این عمل 100 بار انجام بشه. بعد از اتمام عملیات نتیجه ای مشابه این خواهید داشت:
همانطور که در نتیجه می بینید حدود 20 درصد بسته ها تو راه گم شدن! و به طور میانگین 172 میلی ثانیه طول کشیده تا بسته شما بره و برگرده.کد:Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 100, Received = 80, Lost = 20 (20% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 166ms, Maximum = 189ms, Average = 172ms
با استفاده از نرم افزار PingPlotter هم میتونید، میزان Packet Loss اشتراک خودتون رو نسبت به سرورهای مختلف بدست بیارید (نرم افزارهای مشابه دیگه ای هم هستند). این نرم افزارها مدیریت جامع تری ارائه میدن.
لینک نرم افزار: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------
در مورد آپلود رایگان هم با همون داخلی 4 در میان گذاشتم، جواب ندن 195 شکایت میکنم.