سلامی دوباره
میشه توی کمسیون بگم معاف از پوتین و نگهبانی بدند؟؟
راستی قوانین کسری سابقه جبهه پدر تغییر کرده؟؟ یکی از دوستام که پدرش سابقه جبهه داشت و متولد 71 بود 9 ماه کسر گرفت و بهش گفته بودند اگه 72 بودی بهت تعلق نمیگرفت!!
Printable View
سلامی دوباره
میشه توی کمسیون بگم معاف از پوتین و نگهبانی بدند؟؟
راستی قوانین کسری سابقه جبهه پدر تغییر کرده؟؟ یکی از دوستام که پدرش سابقه جبهه داشت و متولد 71 بود 9 ماه کسر گرفت و بهش گفته بودند اگه 72 بودی بهت تعلق نمیگرفت!!
من برادرم هم میخواست بره سربازی میخواست اینترنتی انجام بده که پس از پرس و جو گفتن فقط مراجعه حضوری به پلیس + 10نقل قول:
دوستان بعد از گذروندن دوره کد امریه من اومد
تبعید شدم به تیپ 71 پیاده مکانیزه صاحب الزمان - سر پل ذهاب
لطفا هر اطلاعی از این پادگان دارید بگید
کسری هم داره؟
دلمون خوش بود با لیسانس بعد از دوره کد ستوان میشیم که اونم نشدیم و گروهبان یک شدیم
امیدی به انتقالی گرفتن هست یا نه؟
لباسمم باید کار خاصی روش انجام بدم غیر از درجه زدن؟نوار رو شلوار لازمه ؟ چه رنگی؟ دیگه چی؟
دوست مننقل قول:
پارسال رو اطلاع دارم که مرداد قوانین معافیت جدید تصویب شد
میخوام بدونم قبل از مرداد 93 کی قوانین تغییر کردند؟ بعد از مرداد 93 هم که تا به الان تغییری لحاظ نشده. درسته؟
بله این دوره از فوق هم گرفته بودننقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
دوستان کسی اطلاعاتی از خدمت در دانشکده افسری امام علی داره؟؟
کلا چه جوور جوی داره؟؟ برای سرباز وظیفه ها هم محیط اذیت کننده و سختی داره؟؟ درجه گروهبان یک...
سلام دوستان . من سال 93 لیسانس ام تمام شد ( 5 ساله ) همون موقع برای معافیت پزشکی اقدام کردم و بهمن ماه 93 هم تونستم ارشد با توجه قانون جدید ( مهافیت ÷زشکی حین تحصیل ) ثبت نام کنم . با معافیت موافقت نشد و من ترم یک رو تموم کردم و چند روز آینده هم باید برای ترم 2 انتخاب واحد کنم . امسال هم ارشد یک گرایش دیگه قبول شدم , حالا سوالم اینه بنده میتونم انصراف بدم و در دانشگاه جدید بدون مشکل ثبت نام کنم ؟ ممنون :n12:
قبل از اون به طور کلی مورد تغییر قرار نگرفت فقط بعضی معافیت ها سخت گیری بیشتری شد مثل قد و وزن که شاخص ترینشون بودنقل قول:
از پارسال هم خیر تغییری نکرده فقط یه سری بخشنامه و اصلاحیه بوده که تا حدودی سخت ترش کرده:n16:
دوستان من افتادم وزارت دفاع پادگان جواد نیا قزوین چجور جایی هست؟
چه مدارکی ببرم دوست عزیز؟نقل قول: