سلام دوستان شاتلی بلخره من از شاتل رفتم مخابرات امروز مخابرات برام وصل کرد خداوکیلی خیلی سرتر از شاتله من شاتل ART1 داشتم بترکون سرعت دانلودم با توسان 24 بود پینگم هم که همیشه بالای 400 بود خداییش ولی الان که 256 مخابراتو گرفتم الان که دارم دانلود میکنم سرعت دانلودم روی 35 هست وبا نوسان تا 45 . 50 میرسه ولی خیلی کم پیش میاد که به 27 برسه همش روی 35 تا 40 دانلود میکنه الان یه فایل 400 مکگی رو زده 2:15 دقیقه در صورتی که با شاتل همون فایل نزدیک به 4 ساعت شایدم بیشتر تول میکشید. پینگم هم که روی 374 هست هرچیه بهتر از شاتل هست من که راضیم جالب اینجاس که شباشم همینه یعنی صبح و شب سرعتم روی 35 هست در صورتیکه شاتل شبا میومد سرعت روی 10 بترکون روی 16 تازشم مثلا نامحدود بود ولی 18 گیگ دانلود میکردی سرعتو میاوردن پایین ولی مخابرات ازین داستانا نداره الان فامیله ما داره دیگه اون 1ماه پیش گرفت اون توی ماه پیش با همین 256 تا اخر ماه 53 گیگ اینتورا دانلود کرده بود. بنظر منم اگه واقعا از شاتل خسته شدین سریع برین مخابرات هرچی که باشه بازم از شاتل بهتره ادم بین بدو بدتر بدرو انتخاب کنه بهتره. حالا من 256 گرفتم اگه بشه میرم بعدا 512 میگیرم ولی بالای 256 رو خیلی سخت میدن باید خیلی پارتی داشته باشی یا مدارک پدارک انچنانی داشته باشی. موفق باشین دوستان:10: ( راستی سرعت پیج باز کردناشم عالیه خیلی سریع وعالی باز میشه )