اینترنت یک :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بعید به نظر می رسد که این سایت اینقدر آپلود داشته باشد، پیشنهاد میکنم برنامه netlimiter را نصب کنید تا مطمئن شوید که کدام برنامه ترافیک آپلود غیرعادی دارد. به عنوان مثال برنامه بازار در موبایل یکی از دوستان به صورت غیر عادی آپلود داشت که با حذف آن مشکل حل شد.نقل قول:
این سایت هم مفت گران است چه برسد به اینکه چند گیگ از ترافیک را به علت آپلود مصرف کند.
الان هم تست کردم سایت را، آپلود غیر عادی ندیدم. احتمالا کامپیوترتان ویروس دارد، فکر می کنم نصب مجدد ویندوز و یک آنتی ویروس خوب مشکلتان را حل کند.
دوستان از 195 پیگیر باشین
این آپلود برداشته خیلی به ضرر ما تموم شده
من طی این هفته 3 گیگ از ترافیکم بخاطر آپلود کم شده ... در حالیکه همش وبگردی و دانلود داشتم ... اپلود چرا داشتم الله اعلم !!!!
من شکایت تنظیم کردم
شما هم تو شکایتتون ارجاع بدین به مصوبه 237 بند 4 تا شکایتتون مستند باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تمامی مشتریان قبل از 18 بهمن باید اپلود رایگان باشه و برای جدید ها هم 25% حجم اضافه از سرویس خریداری شده لحاظ بشه.
گفتن قرارداد نداشتین بگین تبلیغاتون کلا رو اپلود رایگان بوده و الان کم فروشی میکنید و تبلغ غیرواقعی.
اگه گفتن پیگیری میکنیم و حجمتون رو اضاف میکنیم خوشحال نشید!
روی اپلود رایگان زووم کنید چون 25% حجم برای بعضی سرویس ها هیچی نمیشه
دوستان بالاخره تکلیف این 265 گیگ عصرانه چی شد؟ نامحدود هست؟ دان کنیم؟
آپلود که لحاظ بشه حجم خیلی زود میپره مال من همچنان درحال پیگیریه :n03::n34:
من اکثرا از نرم افزارهای پورتیبل استفاده میکنم و به همین خاطر سرویس بک گراندی نیست که از اینترنت استفاده کنه. نرم افزار مانیتورینگ هم نصب هست (روی همه دیوایس ها)نقل قول:
آیو تنها خوبیش این هست که بچه ها سرگرم میشن (کارتون و انیمیشن کمی تا قسمتی بد نیست). در آیو به خاطر بافرینگ کمش به صورت مداوم ریکوئست ارسال میشه. یه چند ساعتی استفاده کنین متوجه میشین
نامحدودهنقل قول:
همچنین :n35:نقل قول:
این سرویس های بی کاربرد رو گذاشتن منجمله سایت اسیا دی ال و منتش رو گذاشتن رو سر کاربرا که ما پیشرو در خدمات دانلود و .. بودیمنقل قول:
و رو این حساب اپلود هم حذف شد..
تو تایم رایگان اپلود بازم پولی باشه دیگه خیلی زوره.
برای من که اصلا نمی صرفه با اینکه سرویسم 100 گیگ ترافیک داره هنوز
منم زیر بار 25% نرفتم و گفتم شکایت رو ادامه میدم انگار بچه میخوان خر کنندنقل قول:
اونایی که از 25% حمایت می کنند بعدا میفهمند که چه کلاه گشادی سرشون رفته
دقیقا حکایت آب و برق مجانیه واقعا که چطوری این مردم رو گول می زنند
دقیقانقل قول:
آره آیو در این مورد افتضاحه ... بازم فیلم نت بافرش بهترهنقل قول:
واقعا 25% هم کلاه گشادیهنقل قول:
من 40% حجم مصرفیم بخاطر آپلوده .. روی آپلود رایگان پافشاری کنید