تست سرویس Eco2048 ساعت 1:3 بامداد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کندتر از 66% ایران !!
Printable View
تست سرویس Eco2048 ساعت 1:3 بامداد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کندتر از 66% ایران !!
شاید برای ایشون شده باشه . جریاندار پی ان من به سوییس که وصل میشه و مشکلی نداره.اگه نیان سراغمون بعدا. اگه این طور بشه که صحبت هامون خیلی شکل رکاکت به خودشون میگیره..." شاید طالب باشن"نقل قول:
دوستان سلام. خلاصه این مرکز مخابرات محله( شهر ساری) ما پورت هاش باز شده. فقط هم شاتل سرویس میده.
فاصله خونمون تا مخابرات هم حدود 100 متر هست.میخواستم منو راهنمایی کنید برای یه کاربر معمولی که فقط سایتها رو چک میکنم در روز هم شاید 10 مگ دانلود کنم( اکثرا pdf) چه نوع سرویسی از نظر سرعت بگیرم؟ مودم از خودشون بخرم یا بیرون بخرم؟ کلا هر چی لازمه بدونم لطفا بفرمایید .تشکر دم همتونم گرم
کسی طرفهای سعادت اباد خط یک مگ داره سرعت شبانه اش رو بگه ؟
نه من پارتي ندارم و طرفداري هم نكردم.من دانشجوام و سال قبل تابستون سرويس گرفتم از شاتل و امسال هم همونطور كه تو پستهاي قبلي گفتم هنوز سرويسم راه نيفتاده و منتظرم ببينم اين ١ ماهي كه قراره شاتل داشته باشم چجورياست.اون زمان فقط شاتل منطقه ما رو پوشش ميداد و يكي ديگه كه يادم نيست منم تنبلي كردم دوباره از همين شاتل گرفتم ، همين ،نقل قول:
دوستان من از مودم
DLINK 2640T
استفاده ميكنم. اين مودم خوبه؟
سرویس Eco128 بگیر کافیه .نقل قول:
مودم Tplink-td8811 بگیر . ارزون . کار راه بنداز . 22تا25 تومن
باید جای من باشید این همه هزینه بدید برای آرت 6 بعد با سرعت 100 دانلود و باسرعت 30 آپلود کنید تا قدر 2 مگ رو بدونید.من آپلود برام خیلی مهمه ولی با مصیبت دارم کار می کنم:41:نقل قول:
کار خوبی کردی ازشون مودم نخریدی. خیلی گرون میدن.نقل قول:
من مودم وایرلس Alfex گرفتم. 45 تومن. حدود یه ساله دارمش و راضی ام. کانفیگ کردنش رو هم خودم انجام دادم و پول کانفیگ ندادم.
دوستان قمی که شاتل دارن وضعیت سرعتشون چطور هست؟