معمولا اول به موبایل زنگ می زنند، اگر جواب ندادید به تلفن ثابت زنگ می زنند.نقل قول:
Printable View
معمولا اول به موبایل زنگ می زنند، اگر جواب ندادید به تلفن ثابت زنگ می زنند.نقل قول:
من هم با شکایت موافق هستم ولی به نظرم حتی زیر بار اون 25 درصد هم نباید بریم!
اونها گفتن آپلود رایگان تا آخر سرویس باید رایگان باشه...
حالا برای سرویس های جدید میتونن 25 درصد اضافه کنن و آپلودشون رو پولی کنند ولی برای همه ما که از قبل مشترک بودیم چنین حقی رو ندارن و ما هم نباید به هیچی جز این راضی بشیم...
اگر قبول نکردند باز هم به 195 شکایت کنید تا خودشون کم بیارن...
اگر تعداد شکایت ها بالا بره حتما تجدید نظر میکنن
ضمنا اگر کسی سایت داره یا با سایت های خبری در تماس هست برای اونها نامه بنویسه و موضوع رو رسانه ای کنه...
:n24::n33::n25:
جالبه که صدا و سیما هنوز داره سرویس عصرانه 365 گیگ ، 99 تومن رو تبلیغ میکنع!!
تو پنل1544هم
بالا همچنان نوشته اپلود رایگان
Sent from my SM-J100H using Tapatalk
پول همین تبلیغا رو باید از ما بگیره همینا باعث میشه آپلود رایگان و کیفیت و ... همه از بین برن :n28:نقل قول:
امروز صبح زنگ زدن از اسیا تک منم گفتم چرا اپلود رایگان رو برداشتید گفتن که یه سری کاربرا از بس اپلود میکردن سیستم رو مختل کردن ما هم برداشتیمش، گفتم شما باید از همون روز اول به فکر امروز میبودید و این دلیل خوبی نیست، خلاف مقرارت انجام دادید، گفت خب اسیا دی ال و فیلم نت و فیلمیو رایگانن، گفتم بابا اونا رو میخام چیکار چرا اپلود رو برداشتین، اخرش گفت که من نمیدونم صب کن به یکی بگم بیاد، نیم ساعت منو کاشت هیشکی نیومد،دوباره که زنگ زدم یکی دیگه برداشت گوشیو و وصل کرد کد 4 اونم جواب نداد، تو سامانه 195 هم ثبت کردم دیروز، امروز نمیشه دیگه
شما امتحان کردید نشد دوباره ثبت کنید؟ با کد پیگیری بروید سایت 195 ببینید شکایتتان در کدام مرحله است. احتمالا دوباره زنگ می زنند. اگر نشد هم در سایت قسمتی برای درخواست تجدید نظر هست.نقل قول:
دوستانی که شکایت نوشتن اگه به نتیجه ای رسیدین لطفا اعلام کنید
حتما پیگیر باشید اگه جواب درست هم ندادند 195 خودش بعدا تماس می گیره که نتیجه رو بدونهنقل قول:
شاهکار آسیاتک تو این یه هفته! جالبش اینه که 60-70% ترافیک آپلودم مربوطه به سرویس به اصطلاح رایگان آیو!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]