سلام دوست عزیز پرسیده بودی تجربتونو از امریه گرفتن بگین ما هم میگیم قصد نا امید کردن کسی رو هم نداریم
1. بار اول رفتم سازمان انرژی اتمی دم در یه تلفن بود داخلی رو گرفتم طرف گفت تو نیا سهمیه از طرف ارتش نداریم حالا دوست داشتی بده دبیرخونه(کنار درب ورودی بود) اگه خواستیم بررسی میکنیم رفتیم دبیر خونه دیدیم چه خبره طرف میگفت دیگه جا نیست پرونده شما رو هم بذارم خلاصه.....
2. بار دوم رفتیم سراغ پارتی یه نامه از نماینده مجلس از یه طریقی گرفتم که به معاون وزیر در امور مجلس دستور داده بود کار منو حل کنه. ما هم رفتیم میدون ولیعصر پیش معاون وزیر، مسیول دفترش تشزیف داشت گفت کارتو درست میکنم نامه زد به رییس دادگستری ، ما هم رفتیم بازار دادگاه کیفری استان طبقه سوم، معاون رییس ناممو دید یه نامه زد برا اداره استخدام وگزینش، دو روز بعد مارفتیم اداره استخدام قوه قضاییه تو همون بازار تهران، نامه زد برای اداره کل قوه قضاییه تو خیابون کشاورز، ما هم رفتیم نامه رو بردیم اونجا...............
خلاصه یه ماه گذشت یه بنده خدایی تماس گرفت خیلی خوشحال و با لحنی لطیف گفت ار اداره استخدام و گزینش تماس میگیرم ما هم خوشجال گفتیم بفرمایید، گفت با درخواست شما موافقت نشد گفتم چرا گفت نیرو زیاد بوده خدافظ
به همین راحتی..................حالا فکر کن موافقت هم میکردن ارتش دو ماه تمدید کرده وقتی تمدید بشه ه طور خودکار امریه شما هم ابطال میشه...
خلاصه هیچی به هیچی اینم خاطرات شیرین ما بود از امریه گرفتن