حتما اقدام میکنم، خیلی ممنوننقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم، الان از کجا بفهمم که چقدر از 265 گیگی که بین ساعت 4 تا 8 هست باقی مونده؟
یکی از بچه ها میگفت که تو این ساعات 400 گیگ دانلود کرده ولی مشکلی پیش نیومده، چنین چیزی ممکنه؟
Printable View
حتما اقدام میکنم، خیلی ممنوننقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم، الان از کجا بفهمم که چقدر از 265 گیگی که بین ساعت 4 تا 8 هست باقی مونده؟
یکی از بچه ها میگفت که تو این ساعات 400 گیگ دانلود کرده ولی مشکلی پیش نیومده، چنین چیزی ممکنه؟
بابا اینا یه چیزی هم طلبکارن ! طرف جوری حرف زد کم مونده بود بگم اقا یه چیزی هماز سرویس من کم کن :n09: حیف حوصله و اعصاب پیگیری از 195 رو ندارم و برام زیاد مهم نیست وگرنه میگفتم مدارک بدید برای حرفتون یعنی چینقل قول:
دزدی شاخ و دم نداره که همینه دیگه :n21:
به نظر من هم اگر قرار بود حجم ساعت 4 تا 8 را محاسبه کنند، در پنل کاربری هم قابل مشاهده بود و یا لا اقل در پشتیبانی میتوانستند ببینند که چقدر حجم باقی مانده است، ضمنا طبق مقررات شرکتها باید ریزمصرف و حجم باقیمانده را در پنل کاربری نشان دهند، اگر آسیاتک بعدا بیاید و حجم این ساعتها را حساب کند خلاف مقررات و قابل شکایت است.نقل قول:
دوستان یه متنی امادی کنید که تو سایت 195 وارد کنیم همگی . مثل اینکه نباید بیخیال شد :n25:
حوصله لازم نیست که، یک فرم پر می کنید و بعد از یک روز از آسیاتک تماس می گیرند و مشکل را می پرسند و بعد از چند روز هم یا آپلود را رایگان می کنند یا 25 درصد به حجمتان اضافه می کنند.نقل قول:
هرکی شکایت نکنه خیانت به خودش و ملتش کرده و باید بشینه تا فردا نوبت تعرض به خانوادش برسهنقل قول:
ترافیک ارسالی حداقل تا آخر دوره مشترک باید رایگان باشه تا بعدش که همگی تخلیه کنیم و دزدا رو تنها بذاریم
حال انتخاب با شما بین سود رساندن به گرگها یا مردم فقیر بیچاره
زنگ زده بودن از اسیاتک به خونه، چی باید بگم الان؟ قبول میکنن که اپلود رایگان بوده؟
چند صفحه آخر تاپیک را بخوانید متوجه می شوید، اولا بگویید که موقعی که سرویس را می خریدید تبلیغ رایگان بودن آپلود در سایت بود و باید تا آخر سرویس ادامه داشته باشد و اگر شما می دانستید که آپلود رایگان برداشته خواهد شد از شرکتهای دیگر سرویس می گرفتید. بعدا به مصوبه 237 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات هم اشاره کنید که در آن نوشته شده که تعرفه ها فقط برای حجم دریافتی است و شرکت ای دی اس ال اگر مجموع آپلود و دانلود را محاسبه کند باید 25 درصد حجم اضافی برای مشترکین لحاظ کند.نقل قول:
اگر قرار شد حجمتان را اضافه کنند بگویید برای مصرفتان از 18 بهمن تا امروز هم 25 درصد حجم اضافه کنند.
اون دوستی که گفته بود حوصله ندارم...
من خودم همون دیشب یه متن دو خطی نوشتم و ثبت شکایت کردم. قرار نیست طومار بنویسی! اول بگین که موقع خرید سرویس، خود شرکت خیلی تاکید داشت روی آپلود رایگان و اینکه حتما بدون هیچ هزینه ای خواهد بود. ثانیا تو همون فایل 237.pdf یه بندی داره که شرکت حق نداره تا اتمام مدت قرار داد مفاد قراردادو تغییر بده. سوما همون طور که کاربر 971971 گفتن و باز تو یکی از بندای مصوبه هست در سرویس adsl یا آپلود باید رایگان باشه یا در صورت محاسبه، 25% حجم بیشتر باید برای کاربر درنظر گرفته بشه. واسلام
من از 18 بهمن تا امروز فکر کنم حدود 3 گیگ آپلود برام حساب شده. من فایل خاصی آپود نمیکنم فقط از سرویس آیو استفاده کردم و برای 2-3 تا فیلم اگه اشتباه نکنم حدود 600-700 مگ آپلود شده!
امروز به اونی که زنگ زده بود هم گفتم که آپلودتون حتی تو ساعات رایگان هم محاسبه میشه این دیگه چه مدلشه طرف گفت بررسی میکنیم!
خلاصه مطمئن شدم که آپلود هم تو ساعات رایگان و هم از سایتای VOD هم محسابه میشه و صرفا دانلودش رایگانه که این تو نوع خودش فعلا تک هست تو کشور و هیچ شرکت دیگه این کارو نمیکنه!
فردا در اولین فرصت حتما از 195 شکایت میکنم و پیگیر میشم اینطوری نمیشه ! اون کد 4 تو اسیاتک گفت مگه قرارداد دارید با اسیا تک که میگید تغییرش دادیم اینو گفت قطع کردم تلفنو به خاطر همینم شده برای گوشمالی حتما فردا از 195 ردیف میکنم .
فقط یه مورد برای پیگیری ها به تلفن خونه زنگ میزنند یا موبایل ؟ میشه کاری کرد به موبایل زنگ بزنند اخه خونه نیستم اکثرا