شما هم شکایت میکنید بگید اپلود رایگان میخوایم ما سرویس قدیمی ها..نقل قول:
وگرنه 25% بنظرم از خداشونه که اضافه کنن!
Printable View
شما هم شکایت میکنید بگید اپلود رایگان میخوایم ما سرویس قدیمی ها..نقل قول:
وگرنه 25% بنظرم از خداشونه که اضافه کنن!
بهتر است وقتتان را تلف نکنید و از اول از طریق 195 شکایت کنید.نقل قول:
بنویسید که آسیاتک برخلاف تبلیغاتی که هنگام فروش سرویس کرده بود آپلود رایگان را برداشته و کم فروشی کرده است و باید آپلود را برای قراردادهای قدیمی رایگان کند. همچنین طبق مصوبه جلسه 237 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات شرکت ای دی اس ال موظف است در محاسبه مجموع دانلود و آپلود 25 درصد حجم اضافی برای مشترکین لحاظ کند.
می توانید مستنداتی که در صفحات قبلی گذاشته ام را هم ضمیمه شکایتتان کنید.
ممنون. منم تو سایت 195 ثبت کردم. ببینیم چطور پیش میره..نقل قول:
سلام، سرعت دانلود در ساعات رایگان شما هم افتضاح شده؟ حدود 20 کیلوبایت در ثانیه میده!!! قبلا تا حدود 1 مگابایت میداد!!! البته سرعت که کلا چند روزی هستش وضعش خوب نیست، برای شما هم همینطوره؟
در مورد آپلود هم برای 195 شکایت رو ثبت خواهم کرد، الان برای سرویسهای ماهانه هم میبایست 25 درصد اضافه کنند.
کسانی که می خواهند به 195 شکایت کنند می تونند به لینک زیر استناد کنند که داخل سایت آسیاتک نوشته آپلود رایگان هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان حتما تو سایت 195 شکایت ثبت کنن. با من تماس گرفتن و خودشون گفتت که با توجه به مصوبه 237 شکایت شما بررسی میشه. یک گام به جلو ;)
من زنگ زدم به پشتیبانی گفتن اصلا به ما چیزی ابلاغ نشده در مورد 25 درصد و کلا در جریانش نبودن ! جالبه الان چک کردن از 18 تا امروز نزدیک 4 گیگ اپلود ازم کم شده از حجمم
پس تنها راهش همون 195 هستش
سلام
ببخشید من تازه وارد این تایپیک شدم، قضیه شکایت و 195 از اسیا تک چیه؟
من عصرانه اسیاتک رو چند هفته ای هست خریدم
از طریق 1544 داخلی 4 واحد رسیدگی به شکایات یا لینک زیر هم می شود شکایت کرد ولی تاثیر و سرعتش کمتر از 195 است.نقل قول:
آسیاتک قبلا گفته بود که آپلود رایگان است ولی از 18 بهمن آپلود را پولی کرده است یعنی حجمتان بیشتر مصرف می شود.نقل قول:
با توجه به تبلیغاتی که آسیاتک کرده است حق ندارد قبل از پایان سرویس آپلود را پولی کند.
ضمنا طبق مصوبه 237 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات هم در صورت محاسبه مجموع دانلود و آپلود باید 25 درصد حجم اضافی برای مشترکین منظور کند.
شما هم اگر حقتان را بخواهید باید از طریق سایت 195 و با مستنداتی که در صفحات آخر تاپیک هست شکایت کنید.