به همه 25% حجم اضافه میدین یا باید شکایت بفرستیم ؟
Printable View
به همه 25% حجم اضافه میدین یا باید شکایت بفرستیم ؟
باید شکایت کنید و گرنه بی خیالننقل قول:
پس با این وضع یعنی منی که طرح صبحانه یکساله با 12 گیگ حجم اولیه دارم بهم 3 گیگ اضافه میشه؟
قرارداد از اول تا آخرش باید یکسان باشه حالا هی بیا بگو 25% فلان، تبلیغ کرده باید پاش باشه وگرنه غلط کردهنقل قول:
از اول رایگان بوده باید تا آخر دوره هم باشه! انقدر هم از دزدا حمایت نمی کردی الان پراید 7 میلیونی رو 21 میلیون نمی فروختند
حالت خوبه من خودمم شاکی بودم شما نمی خواد به من بگی چی درسته شما بلدی برو شکایت کن ببینم چقدر شکایت ات می رسه بالاتر من با دلیل گفتم توی این مملکت چی قانونی پیش رفته که این شرکت ها مثل ادم رفتار کنن اینکه همشون دزدن بحثی نیس اگر توی یه قسمت شما تونستی نشون بدی اپلود رایگان اه بنده هم ول کن شون نبودم ولی وقتی خود تنظیم مقرارت اومده یه حرفی زده ما با استناد به چی شکایت کنیم توی همون قرار دادی که می گی کجاش گفته اپلود رایگان هست سندی داری!!! مشکل ما دقیقا همینه قوانین روشن و واضخ نیس و گرنه حسابشون روشن بودنقل قول:
حداقل جرم آسیاتک این است که با تبلیغات غیر واقعی مبنی بر رایگان بودن آپلود، مردم را فریب داده و سرویس بدون آپلود رایگان به آنها فروخته است و کم فروشی کرده است. شاید خیلی ها به خاطر داشتن آپلود رایگان از آسیاتک سرویس بلند مدت گرفته اند و اگر آپلود پولی بود از شرکت دیگری می گرفتند، بنابراین آسیاتک نمی تواند آپلود پولی را برای قراردادهای قبل از 18بهمن اعمال کند و فقط برای قراردادهای جدید با لحاظ کردن 25 درصد حجم اضافی می تواند اعمال کند.
اقا الان تکلیف مایی که عصرانه داریم و 120 گیگ هم حجم دارن الان چی هستش ؟ تا الان که چیزی اضافه نکردن برام !
نیاز به شکایت داره یا خودشون اضافه میکنند ؟
فکر نمی کنم خودشان اضافه کنند، بهتر است شکایت کنید.نقل قول:
اول به پشتیبانی زنگ بزنم ؟ بهشون چی بگم دقیقا ؟نقل قول:
بعد اگر ترتیب اثر ندادن به 195 ثبت کنم ؟
195 هم یکی از خودشون زنگ میزنه بهت فرقی نمی کنه!نقل قول: