درسته من مقصودم این بود که ایا کابینت های vdsl تجهیزاتش یکی هست یا ftth ؟ ینی اگه یه جایی که vdsl هست رو بخوان تا خونه ببرن فقط حد فاصل کابینت تا خونه رو باید فیبر کنن یا تجهیزات درونی کابینت هم باید عوض بشه؟نقل قول:
Printable View
درسته من مقصودم این بود که ایا کابینت های vdsl تجهیزاتش یکی هست یا ftth ؟ ینی اگه یه جایی که vdsl هست رو بخوان تا خونه ببرن فقط حد فاصل کابینت تا خونه رو باید فیبر کنن یا تجهیزات درونی کابینت هم باید عوض بشه؟نقل قول:
قطعا خطت تا 14 میکشه منتهی باید سر در یه تست بکنی ببینی 13 14 رو بهت میده یا نهنقل قول:
احتمالا سیم کشی داخل خونه اتون مشکل داره یا یه مقداری قدیمی شوده
سیم دو زوج با قطر 0.6 خیلی رواله منم خطم 4 مگ رو بزور حتی داخلی خونه میکشه قدیمیه
ولی سیم جدا از سر در گرفتم الان میکشه 16 ارو
تو کابینت vdsl کارت های vdsl2 هست به درد ftth نمیخورهنقل قول:
ولی از همون کابل فیبرنوری که تا کابینت fttc اومده استفاده میکنن باقی مسیر رو فیبر میکشن
با این حساب ضرر عوض کردن این کارت چقدر هست؟ مثلا اگر بخوان ftth بزنن دوباره کنار همون یه کابینت جدید می زنن ؟نقل قول:
من صبح مودم بردم سر خط و با هر روشی به ذهنم رسید تست کردم ولی روی 8500 یا 8800 ماکزیمم ریت میداد و جالبه گاهی موقع تست کلا ریت میومد رو 2 مگ و ماکزیمم ریت هم میشد 4مگنقل قول:
نمیدونم سیمی که از مخابرات امده قدیمی یا کنار سیم برق داخل زمین کشیدن، و اینکه پارسال هم سیم کشی ورودی خونه را تعویض کردیم و امروز هم مجدد سر خط تست کردم و فرقی نداشت،احتمالا سیم کشی که از مخابرات امده مشکل داره
بازم ممنون
سلام عزیزنقل قول:
زنگ میزنم به 2020 ولی کسی برنمیداره و اینکه قیمت مخابرات منصفانه هست یا اونم؟؟؟:laughing:
فاصله من 2کیلومتره با مخابرات
سلام بزرگوارنقل قول:
مودم داشتم که به رحمت ایزد منان پیوست و یه مودم تی پی لینک تک انتنه دارم. فعلا مودمی که گفتید را رفتم دیدم و الان 1تومن شده:worried:
سلام حسین خاننقل قول:
سرخط هم با داخل خونه فرقی نداره
دوستان ماکزیمم خط امده رو 9 مگ و زنگ زدم به شاتل و فعلا برای تست ، گفتم خط روی 8مگ بگذارید که اگه جواب میده ، دوم برج دیگه سرویس 8مگ بگیرم
داخل مودم نمیخواد تغییراتی بدم؟
و اینکه پشت مودم نویز گیر بزارم یا نمیخواد؟
این CRC چیه؟ گهگداری جلو اپ استریم و دان استریم عدد میفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
باید یک سری تست ها هست رو خط ت انجام بدم ،به احتمال زیاد کیفیت خط ت بهتر بشه ، آیدی تلگرام ی چیزی برام پیام خصوصی کن ..
تست رو انجام بدیم ...
این vdsl هم مثل اتوبان تهران شماله هیچوقت به سرانجام نمیرسه
این vdsl هم مثل اتوبان تهران شماله هیچوقت به سرانجام نمیرسه
الان که دیگه مودمی تو بازار نیست خیلی هم گرون شده فعلا زمان مناسبی برای خرید مودم نیست کرونا هم که اومده جنسا نایاب و گرون شده قبل از کرونا هم گرون بود بدتر شده الان...نقل قول:
1 سال قبل گفتم مودم بخر نخریدی قیمت w9970 هم 300-400 بود اگه همون موقع میخریدی به نفعت بود ...
سرعت سرور ترکیه و پینگ عالیش @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیزی اگر کسی نیاز به وایرگاردنورد داش اگر اکانت نورد دارید پخ کنید و سروری ک نیاز دارید اگر شماره خاصی مد نظر دارید چ بهتر برام بفرستید کانفیگ بهتون بدم فقط سرور رو قبلش مشخص کنید که کدوم کشور باشه مثلا اگ المان نیازتونه بگید المان ایپی هاش کلین نیست همونطور ک تو عکس میبنید ولی سرعت خیلی خوبه از openv معمولی که کانکت میشید سرعتش خیلی بالاتره عالی تره پیشنهادش میکنم
اگر که هم اکانت ندارید بازم پخ کنید به نوبت برا همتون اک مفت بدم فراونه
یکی دو باز اک وایپر دارم محدوده هرکی زودتر پخ بده(محدوده اگر نرسید به کسی معذرت میخوام)
:cool:
پاک شود تکراری
فکر کنم پیام خصوصی من به شما نمیرسهنقل قول:
اگر بتونید یه اکانت نورد به من بدید خیلی ممنون میشم ازتون :»
دوستان اگر میاید پخ میدید
حتما سرور رو بگید
سرورا حتما اینجا ببنید بگید
اگر اکانت نورد هم از قبل دارید بدید براتون کانفیگ وایرگاردشو بسازم (بخاطر اینکه من اکانت هام کمه چکرم دم دست ندارم) بازم حتما سرورش رو بهم بگیدکد:https://nordvpn.com/servers/tools/
ظرفیت اکانت های نورد وقتی تعدادی بیشتر از 5 تا دستگاه ریخته میشه رو اکانت ممکنه handshake تو وایرگارد نشون نده که بخاطر همین دلیله هر چن مین یبار یه بار تلاش کنید
اگر هم که هندشیک داشتید صفحه ای باز نشد باید mtu رو پیدا کنید و تنظیم کنید
اموزش پیدا کردنش این لینکش پاین گذاشتم
فقط تو زمان اتصال و زمانی که هندشیک دارید پیدا کنید mtu رو
کافیه بعد از پیدا کردن mtu به کانفیگتون اضافه اش کنیدکد:https://-------.com/240244/mtu-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA/
به عنوان مثال اگر 1392 بود
MTU = 1392 رو اینطوری وارد کنید
این شاتل چه مرگشه خیلی قطعی داره .الانم برای من ای پی داره ولی هیچ پیجی باز نمیکنه .اعصاب نزاشته برامون
سلام دوستان من میخوام اینترنت برای خط دیگم بگیرم بنطرتون شاتل بگیرم یا isp های دیگه لطفا سریع تر کمک کنین.. :»
شاتل بهتره البته مرکز با مرکز تفاوت دارهنقل قول:
نت سنج رو بیار بالا استانتون ببین کدومش بهتره
تو خراسان شمالی شهر اسفراین هیچی نیست تو نت سنج :thumbsdowنقل قول:
من رفتم تو نت سنج فقط وضعیت اپراتوری رو که باهاش کانکت هستیم نشون میده .اگه بخام ببینم تو منطقه یا شهر مثلا کدوم اپراتور بهتر بوده چه جوری باید ببینم ؟نقل قول:
سمت راست قسمت پایین سایت ، کاملا مقایسه اپراتور ها به تفیکیک ، بازی و مکالمه و دانلود و وبگردی مقایسه کردهنقل قول:
سلام دوستان کسی کد تخفیف نداره برای شاتل ؟؟:»
اگه نیست بگین چون العان میخوام بزنم:thumbsup:نقل قول:
نقل قول:7724431841
7197883425
دوستان متاسفانه جلوی وایرگارد کلود یه سری از دوستان گفتن گرفته شده (اونایی ک از قبل گرفتن کمکان بدون مشکل کار میکنه)
نورد هم وایرش بستگی به این داره اون اک چقد ظرفیتشو اشغال نکرده باشن اکثرا یه روز هندشیک میدن بعدش دیگ کلا قطع میشه
هر سرور منطقه اش فرق داره پابلک کی اش
برای دراوردنش کافیه هم یه توزیع لینوکسی سبک عین lubuntu رو ماشین مجازی چیزی نصب داشته باشید
و برنامه خود نورد رو نصب کنید تکنولوژیش رو روی nordlynx قرار بدید و وصل شید به اون سروری که میخواید(دستوراتش و نصبش تو سایت زده)
بعد وایرگارد هم نصب کنید wg show conf nordlynxو ازون طریق پرایوت و پابلیک اک رو در بیارید با اند پوینتشو
دیگ تو هر تونلی گوشی موبایل ... بزنید باید وصل شه
اگر اپن وصل بشه اون اکانت ظرفیت داره هنوز گیر نمیزنه
وایپر هم خیلی سخت گیر میاد :wub::sad:
برای دو سه نفری که اول گفتند فرساده شد
خیلی متشکرم بابت کد تخفیف:»:»نقل قول:
کی جلوش رو گرفته؟ کلود؟نقل قول:
ینی هیچکس از تهران و قم نیست ک vdsl شاتل گرقته باشه و از طرح هاش و مودمش عکس بذاره برامون؟
کلا اون اسکریپته خودمم تست کردم از کار افتادهنقل قول:
این تجهیزاتی که شاتل داره نصب میکنه فقط برای ارایه vdsl شاتل هست ؟ مثلا وقتی سراسری شد چطور میشه از مخابرات یا اسیاتک vdsl گرفت ؟ مگه تجهیزات مال شاتل نیست ؟
دوستان یه سوال داشتم ، اگر من الان سرویسم رو مثلا 4 مگ خریداری کنم روی 16 بسته میشه؟
نه. همون ۴ مگ.نقل قول:
ولی مثل این که بعضی شرکتا تا جایی که خط بکشه سرعتو میبندن. مثل سابق
سرویس های fair خیر همون سرعت رو بهت میدننقل قول:
سرویس هایی مثل اکو سزعت رو باز می ذارن. این سرویس ها داخل پنلشون نیست و باید با فروششون تماس بگیری و ازشون بخوای
واگذاری ۶۲ هزار #اینترنت VDSL برای مشترکان مخابرات
وزیر ارتباطات:
[emoji843]مخابرات ایران، تاکنون برای ۲۴۸هزار مشترک ظرفیت VDSL دایر کرده که ۶۲ هزار آن واگذار شده است.
[emoji843] تاکنون ۱۵۰هزار مشترک مخابرات ایران در تهران درخواست ارتقا دادهاند که واگذاری به مابقی هم با سرعت در حال انجام است.
[emoji843] شاتل هم برای ۱۰هزار مشترک، خدمات پرسرعت جدید دائر کرده که ظرف هفته آینده تقدیم مشترکین خود خواهد کرد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ینی توی تهران و قم همه جاش حتی محله های پایین شهر vdsl دار میشه ؟ من بعید میدونمنقل قول:
چیزی جز تبلیغات نیس و به رخ کشیدن قدرت (پوشالی) نیسنقل قول:
248 هزار تایی ک میگه خیلی عدد کمیه که اصلا به چش نمیاد
شما خودت از کد 1 تا 8 تهران حساب کن چن تا خطه میانگین چن تا خط سر جمع میشن؟
یا باید چندین روز دیگ speedtest index نتیجه های سراسریشو ببینم دیگ :D
بسته ی جدید شاتل رو کسی تست کرده ؟ که رایگان سرعت تا 16 مگ باز میکنه ؟ لطفا اگر کسی انجام داده اینجا نتیجش رو بگه ممنون میشم
ظاهرا نمیشه چون توی اینستا گفته برای مشترکین جدیده و مشترکین فعلی نمیتونن از این طرح استفاده کنن .
کلا این بسته 3 گیگ ترافیک دارهنقل قول: