پیدا کردی به ما هم خبر بده :thumbsdowنقل قول:
Printable View
پیدا کردی به ما هم خبر بده :thumbsdowنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراهاول امروز چهارشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۱ به مشترکین ویژه خودش در استانخوزستان یک روز مکالمهرایگان درون شبکه هدیه می دهد
برای فعال کردن این هدیه یک روزه فقط امروز ۲۳ آذر ۱۴۰۱ وقت دارید . با کد دستوری ستاره ۱۰ ستاره ۴ ستاره ۲ مربع تماس این هدیه را فعال کنید.
مشترکین عزیز استان خوزستان منتظر هدیه یک روز مکالمهرایگان درون شبکه همراهاول در روز چهارشنبه ۲۳ آذر باشید.
فعالسازی با شماره گیری کد
*۱۰*۴*۲ # ( از راست به چپ فعال کنید )
واسه ایرانسل هم نیست؟نقل قول:
من دو تا سوال دارم، ممنون میشم کسی بتونه راهنمایی کنه. الان طرح ۱۵ گیگ رو فعال دارم و از دیشب طرح نامحدود شبانه رو هم خریدم. میخواستم بدونم ساعت ۱ به بعد اتوماتیک نامحدود اعمال میشه یا باید کار خاصی انجام بدم؟
و اینکه حالت عادی سرعت دانلود به ۵ مگ هم میرسه ولی ساعت ۱ به بعد سرعت دانلود از ۱ مگ بیشتر نمیره. راهی هست بشه این محدودیت رو پیچوند؟
سلام به صورت خودکار اعمال میشهنقل قول:
سرعت دانلود خیلی بستگی به دستگاه مودم و تعداد خطوط آنتن داره مثلا با مودم HUAWEI B612 میتونید به سرعت دانلود 15MB/s هم برسید
ضمن اینکه سرعت دانلود ترافیک بین الملل و ترافیک داخلی با هم فرق داره
اگه میخواهید که از ترافیک بین الملل دانلود کنید بهتره از سایتهای تبدیل کننده لینک استفاده کنید
سلام دوستان
من نت همراه اول رو روی کامپیوتر از طریق USB تترینگ کردم ولی یک مشکل داره؛ با تورنت سرعتش خیلی کم هست در حالی که با نت مخابرات سرعت همون تورنت خوبه و مشکل نداره؛ نت همراه اول با دانلود منیجر هم سرعت خوبی میده ولی با میکرو تورنت گویا مشکل داره اگر راهی میدونید لطف کنید راهنمایی کنید
کلا نباید با پشتیبانی و مسئولین همراه اول در مورد کیفیت داغان شبکه شان که داغانتر از خودشان است صحبتی کنید! چون بسیار کودکانه و بدور از عقل جواب شمارا اینطور میدهند که ما سرویس واسه گیم نداریم:blink::biggrin:
وقتی شما میتوانید فیبر نوری تهیه کنید سعی کنید سمت اوپراتورهای داغان ایران مثل همین اوپاتور نروید! مخصوصا از لحاظ قیمت و حجم اینترنت!
باور کنید اینها واسشون خدمت به خودشان و جیب خودشان در اولویت است و مردم واسشون مهم نیستند!مخصوصا وقتی میگویند راه اندازی سرویس 5G برای مردم اصلا بصرفه نیست دیگر خود شما قضاوت کنید!
حالا مردم هم لابد همگی درازگوش هستند متوجه نمیشوند که این کارها بازیهای سیاسی است! یعنی دولت محبوب یک عده اسهال طلب و... اگر روی کار نیاید کلا فاز روابطشان و سرویس دهیشان با مردم برعکس میشود! یعنی کاملا طلبکارانه!
دیگه وقتی حاج شیخ حسن اقا بودند کلا یکعده مثل همینها بخور بخوری داشتند... ولی دیگه تموم شد چون ممه رو لولو خورد:biggrin:
درود
رفقا میخواستم ببینم راهی هست که بعد رد کردن سقف 100 گیگ بسته شبانه بشه دوباره گرفت؟ یا نه حتما باید تا انتهای ماه صبر کرد :»
کلا اوپراتوری بود که اومد شیرفلکه رو باز گذاشت فقط برای فروش بیشتر سیمکارت و شارژ اعتبار! اگر میبینی سرعت در طول روز نوسان دارد خوب کلا پهنای باند و زیرساختشون کشش ندارد! یعنی پوشش و دکلها زیادتر شده ولی پهنای باند مثلا باید 300برابر میشده ولی نشده!
واضحتر بگم این اوپراتورهایی مثل همراه اول اگر برای چند سال اول نت خوبی داشته بخاطر کم بودن کاربرهاش بوده و متاسفانه مدیران نالایق و داغان این اوپراتور با گذشت زمان و در کنار افزایش هرروزه و بیشتر کاربرهایش اصلا پهنای باند را افزایش نداده! یعنی بنظرم عقل کافی نداشتند یا سوئ مدیریت بوده که بجای افزایش احمقانه پوشش انتندهی کیفیت بالای پهنای باند هم حفظ بکنند! کلا چندتا احمق اونجا هستند که بخودشان گفتند بجای افزایش پهنای باند این تعداد فوقالعاده زیاد کاربرهای گوسفندمان بیاییم محدودیت اعمال کنیم! مخصوصا با حذف بسته های حجم بالا و افزایش قیمت جلوی مصرف بیشتر را بگیریم! این خریت نیست پس چیه ؟ چون در کشورهای دیگر دقیقا برعکس هست! یعنی انقدر کیفیت و سرعت را بالا میبرند تا کاربرهای بیشتری جذب کنند و داشته باشند! چندتا گوسفندی که فکر میکنند کاربرهایشان هم مثل خودشان گوسفند هستند! یعنی اگر دوست داشتید آبرو و اعتبار چندیساله یک شرکت اوپاتوری را ببرید باید چنین مدیریان و مسئولینی را استخدام کنید!
نتشون باگ هم داشت مثل رایتل و ایرانسل :)
حتما میدانید همین اوپراتورها از نت فیبر نوری استفاده میکنند منتها با کیفیت افتضاح و قیمت بالایی به خود مردم میفروشند!
پس پیشنهاد میکنم شما نت فیبر نوری تهیه کنید و استفاده کنید از نظر کیفیت و قیمت فوقالعاده از نت اوپراتورهای داغان تلفن همراه بهتراست!
استفاده اپراتورها از فیبر نوری به این معنا نیست که تا محل تجهیرات و دکل ارتباط FTTH دارن اون خط فیبر نوری اختصاصی هست برای انتقال پهنای باند یه جوری مثل شبکه داخلی خودشون برای انتقال و لود بالانس کردن پهنای باند، اون ارتباط رو مگه به آدم شخصی میدن؟ و اگه بدن قیمت نجومی باید داشته باشه برای خونه شخصی که نمیشه همچین چیزی گرفت و برج ها هم باید یه شرکت که پهنای باند میفروشه طرف قرار داد بشی که اونا هم اکثرا با وایرلس پوینت تو پوینت پهنای باند تامین میکنن.
فیبر تا دکل موبایل بهش میگن FTTA از شبکه FTTH کلا جداس . همین تست های با سرعت بالای 1 گیگ احتمالا همین ها هستن خود ما یه کم اون ور تر وسط بیابون ایرانسل یه وکل زده اصلا رادیو پوینت تو پوینت نداره
- - - Updated - - -
فیبر تا دکل موبایل بهش میگن FTTA از شبکه FTTH کلا جداس . همین تست های با سرعت بالای 1 گیگ احتمالا همین ها هستن خود ما یه کم اون ور تر وسط بیابون ایرانسل یه وکل زده اصلا رادیو پوینت تو پوینت نداره
سرویس تماس تصویری بر بستر نسل چهارم (ViLTE)
تماس تصویری بر بستر شبکه نسل چهارم (ViLTE)، خدمتی نوین است که برای اولین بار توسط همراه اول در کشور ارائه می شود. با استفاده از این سرویس، مشترکین همراه اول قادر خواهند بود بدون استفاده از هیچ اپلیکیشن یا برنامه واسطی با یکدیگر تماس تصویری برقرار نمایند. برای استفاده از سرویس مکالمه تصویری همراه اول میبایست:
هر دو طرف تماس تحت پوشش شبکه LTE باشند.
سیمکارت هر دو مشترک USIM باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه تعویض سیم کارت با یوسیم مراجعه کنید.
این سرویس برای هر دو طرف تماس فعال شده باشد.
تلفن همراه هر دو طرف تماس از این سرویس (ViLTE) پشتیبانی نماید.
تنظیمات مربوط به سرویس تماس تصویری بر بستر نسل چهارم شبکه (ViLTE) در تلفن همراه هر دو طرف تماس اعمال شده باشد.
تمام مشترکینی که دارای تلفن همراه هوشمند با قابلیت ViLTE باشند می توانند این سرویس را از طریق کد دستوری *10*2431# و یا اپلیکیشن همراه من فعال نمایند و هنگام قرارگرفتن در پوشش شبکه LTE همراه اول و پس از برقراری تماس صوتی به صورت معمول، بر روی ایکن دوربین (گزینه تماس تصویری) کلیک کرده و یک تماس تصویری با کیفیت را تجربه کنند.
سلام،
کسی تجربه اینو داره از ایران برای خط دائمی همراه اول که خارج از کشور هستش Roaming رو بتونه فعال کنه؟ اگه کسی بتونه، این دفترهای پلیس + 10 ها میتونن؟
سلامنقل قول:
از طریق برنامه همراه من و یا کد دستوری میتوان رومینگ را فعال و بسته های تماس ، پیامک ، دیتا همراه اول را خرید. فعالسازی سرویس رومینگ باید قبل از خروج از کشور صورت پذیرد و پس از خروج از کشور صرفا از طریق برنامه همراه من امکانپذیر است
فقط این نکته را در نظر داشته باشید مسدودی برنامه هایی مانند تلگرام واتساپ اینستاگرام در حالت رومینگ همچنان پابرجا خواهد بود و نیاز به برنامه های فیلتر شکن می باشد.
اطلاعات کامل از تعرفه رومینگ و بسته های آن را در لینک زیر مشاهده کنید:
نه اونا نمی تونن باید کسی از داخل ایران وارد اکانت همراه من اون شماره بشه واز این برنامه رومینگ رو فعال کنهنقل قول:
- - - Updated - - -
نه اونا نمی تونن باید کسی از داخل ایران وارد اکانت همراه من اون شماره بشه واز این برنامه رومینگ رو فعال کنهنقل قول:
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران
همراه اول همزمان با آغاز «هفته شیراز» هدایای جذابی را برای مشترکان استان فارس و شهر شیراز در نظر گرفته است.
«روز شیراز» رسما از سال ۱۳۸۱ به واسطه پیشینه غنی تاریخی و فرهنگی، سرآمدی در حوزه شعر و ادب و پرورش شخصیت های مهم این آب و خاک در دامان شیراز، به تقویم ملی اضافه شد.
همراه اول به همین مناسبت ضمن ارائه مکالمه رایگان یک روزه درون شبکه در روز پانزدهم اردیبهشت برای تمامی مردم این استان که با شماره گیری کددستوری «ستاره 10 ستاره 4 ستاره 2 مربع» قابل استفاده است، «یک هفته تخفیف بی سابقه در خریداری و فعالسازی بسته های ساعتی اینترنت و مکالمه مدار فیروزه ای» برای شیرازی ها را نیز تدارک دیده است.
تمامی مشترکان همراه اولی شهر شیراز می توانند با شماره گیری کددستوری «ستاره 121 مربع» اقدام به خریداری بسته های مدار فیروزه ای با تخفیف بی سابقه کنند.
شیرازی ها همچنین می توانند در بازه زمانی ۱۵ تا ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ از اعتبار هدیه ۱۰۰ هزار تومانی برای خرید بلیط هواپیما از اپلیکیشن «فلای تودی» که کدهای آن متعاقبا از طریق پیامک ارسال می شود و همچنین ۲۰۰ هزار تومان اعتبار هدیه برای استفاده از اقامتگاه های گردشگری اپلیکیشن «جاجیگا» با مراجعه به لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز بهره مند شوند.
گفتنی است هر ساله ویژه برنامه هایی فرهنگی و هنری به مناسبت روز نکوداشت شیراز در این شهر برگزار می شود.
نه دوستان، با رفتن تو سایت shop.mci.ir میتونین برای کسی که رومینگ رو فعال نکرده و الان خارج از کشوره، بسته رومینگ بخرین و این باعث فعال شدن رومینگ هم میشه براش.
سلام
چه قند شک نی رو همراه اول الان خوب کار میکنه ؟ پولی یا رایگان فرقی نداره
اندروید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IOS:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز:
سلام،
کشش خط من پایینه و همین الان SNR روی 6 هستش و سرعت از 8 مگابیت بالاتر نمیره. میخواستم ببینم:
1) اصلا امکان تفییر این خط به فیبرنوری هست؟ تغییری حاصل میشه و یا چون الان با ADSL کیفیت خط پایینه با فیبر هم پایین خواهد بود. مجبور بشم مودم رو به سر خط بزنم هم میزنم.
2) چه هزینه هایی داره؟ مودمش چنده و جزئیات بسته هاش رو کجا میشه دید.
ممنونم.
سلامنقل قول:
دوست عزیز اینجا تاپیک همراه اول می باشد لطفا در تاپیک این موضوع درخواست خودتان را درج کنید
با این حال امکان تغییر خط از ADSL به فیبرنوری وجود دارد اما بستگی به شرایط موجود در منطقه شما دارد. در برخی مناطق، زیرساخت فیبرنوری در دسترس است و میتوانید از آن استفاده کنید اما در برخی دیگر این امکان وجود ندارد. برای اطلاعات بیشتر، به شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت خود مراجعه کنید.
هزینه تغییر خط به فیبرنوری با توجه به شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت و شرایط موجود در منطقه متفاوت است. هزینه مودم نیز بسته به نوع آن متفاوت است. برای مشاهده جزئیات بسته های ارائه شده توسط شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت، به وبسایت آنها مراجعه کنید یا با شماره تلفن خدمات مشتریان تماس بگیرید.
در هر صورت، بهتر است با شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت خود تماس بگیرید و اطلاعات بیشتری درباره شرایط و هزینه های مربوط به تغییر خط به فیبرنوری در منطقه خود بگیرید.
-------------------------------نقل قول:
رونمایی همراه اول از بستههای حج تمتع ۱۴۰۲
-همراه اول همزمان با اعلام تعرفههای رومینگ، بستههای متنوع و بهصرفه ویژه کمپین حج تمتع ۱۴۰۲ خود را رونمایی کرد.
-در حج امسال برای اولین بار سرویس 5G برای حجاج همراه اولی قابل استفاده است.
- همراه اول چهار بسته ویژه مقرون بهصرفه شامل «۱.۵ گیگابایت اینترنت ۶۰ روزه به قیمت ۲۸۰ هزار تومان»، «۳ گیگابایت اینترنت هفتگی بههمراه هدیه ۵ دقیقه مکالمه و ۵ پیامک به قیمت ۴۴۰ هزار تومان»، «اینترنت نامحدود ۹۰ روزه با ۱۵۰ دقيقه مكالمه و ۱۵۰ عدد پيامك هديه به قیمت یک میلیون و ۸۴۰ هزار تومان» و «۷۰ دقيقه مكالمه و ۷۰ پيامك هديه به قیمت ۳۴۰ هزار تومان» تدارک دیده است.
- حجاج میتوانند با سرویس رومینگ همراه اول خود براحتی از پیامکهای بانکی، پرتالهای ایرانی و همراه بانکهای خود به صورت امن استفاده کنند.
- حجاج همراه اولی میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به صفحه کمپین حج این اپراتور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند.
دوستان کدوم پروتوکل های ق.ی.لت.ر ش.ک.ن روی همراه اول جواب میدن ؟
سلام دوست عزیز باید تا آخر ماه صبر کنی که بسته تموم بشه.نقل قول:
warp 1.1.1.1
نصب کن حجم نامحدود و زمان نامحدود میده حتما از گوگل پلی نصب کن حتمااااا
کد لایسنس میخاد بیا pv اینستا رایگان بدم بهت سرعتش عالیه عالی
رایگان هم هست
پول جا این چیزا نده فقط واسه همراه اول کار میکنه .....
ali0rak اینستا هستم
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:warp 1.1.1.1
نصب کن حجم نامحدود و زمان نامحدود میده حتما از گوگل پلی نصب کن حتمااااا
کد لایسنس میخاد بیا pv اینستا رایگان بدم بهت سرعتش عالیه عالی
رایگان هم هست
پول جا این چیزا نده فقط واسه همراه اول کار میکنه .....
ali0rak اینستا هستم
برای رایتل هم قابل استفاده می باشدنقل قول:
ندارم رایتل که تست کنمنقل قول:
ربطی به ایرانسل یا حتی رایتل همراه اول بودن نداره ک (بازم موافق حرفتون هستم که کلاد محدود تره رو ایرانسل)نقل قول:
حتی به اون کدی که شما میگید که ZERO TRUST میکنه هم تاثیری نداره
حتی حجم های پلاسش بیشتر :D
برای اتصال نیاز به قلق بازی هست
صرفا برای نقض حرفتون
سیم کارت ایرانسل تستش با وارپ
اتصال از طریق ipv6
مناطق جنوبی تهران داره تو ی حرکت پرش ملخی طور فایو جی میشه
منبع خبر؟ دقیقا از کدوم محله شروع کردن دیش 5G رو بگیریم اونطرف :biggrin:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کدوم منطقه ای؟
کل واقعیت و عملکرد همراه اول توی همین عکس بود که گزاشتی :biggrin: البته این اوپراتورهای ایرانی بیشتر بدنبال افزایش پوشش خطوط تلفن همراه بودند و اولویت اینها همین بوده! در مورد ظرفیت شبکه اینترنتشون هم که فقط باید بحالشون تاسف خورد !
این دیش 60سانتی 4G/5G هم جرات نمیکنم دوبازه وصل کنم توی مصافت و وصل شدن به هردکلی نه نمیگه ولی خب تشعشع بالاست (30db واقعی )
الان هم کلا بد نیست مخصوصا اینکه پکت لاست نداره ولی سرعت در روز خیلی افت میکنه
من منطقه 16 هستم نازی اباد خبری نیستنقل قول:
- - - Updated - - -
من منطقه 16 هستم نازی اباد همراه اول خبری نیست ولی ایرانسل 5G هستنقل قول:
مودم و آنتن شما مدل هایشان چیست و از کجا میتوانم تهیه کنم.نقل قول:
دوستان سیمکارت دیتا رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
سایتش که نداره
هر نمایندگی هم میرم نیس !!
درود دوستان
روشی نیست بشه اینترنت نامحدود شبانه یک ماهه همراه اول که محدودیت ۱۰۰ گیگ رو داره برداشت سرعت بعد از صد گیگ میشه ۲۰۰ کیلو بایت ؟؟ راهی هست ؟ لطفا راهنمایی کنید سپاس
نمدونم شما هم این مشکل را داشتید و تجربه کردید یا خیر اینکه متاسفانه کیفیت انتن دهی در طول روز یا ساعت خاصی افت پیدا میکند برای مثال اگر مقدار sinr تقریبا 20 باشد بعد از چند ساعت به نصف کاهش پیدا میکند
بدون اینکه شما تغییری در محل دیوایس و یا انتن داده باشید این باعث افت سرعت و کیفیت اینترنت میشود