سلام دوستان من سیم کارت 4g ایرانسل گرفتم انلاین ثبت نام کردم ۸ روز نیومده به پشتیبانی هم زنگ میزنم میگن میاد
کسی هست انلاین ثبت نام کرده باشه طول بکش سیم کارتش بیاد؟
Printable View
سلام دوستان من سیم کارت 4g ایرانسل گرفتم انلاین ثبت نام کردم ۸ روز نیومده به پشتیبانی هم زنگ میزنم میگن میاد
کسی هست انلاین ثبت نام کرده باشه طول بکش سیم کارتش بیاد؟
اگر یه بسته۳ گیگابایت(۵۰۰ مگابایت + ۲/۵ گیگابایت) (۹ شب تا ۹ بامداد) فعال کنم در ساعت 2 تا 8صبح, الویت با این بسته هست یا بسته شبانه؟
دوستان من بسته 3 گیگ..2.5 گیگ شبانه رو فعال کردم ولی برای استعلام اون 2.5 گیگ هر کدی رو میزنم جواب نمیگیرم..فقط اون 500 مگ رو نشون میده...کسی میدونه کدش چیه...البته همه کد ها رو زدم ولی جواب نگرفتم..
من در تهران برای اقوام گرفتم، سیم کارت دو روز بعد از تکمیل ثبت نام با پست رسید و پستچی کپی مدارک و گرفت و رفت. بعد از دو روز استفاده سیم کارت مسدود شد. بدلیل عدم ارائه مدارک. با هزار بدبختی و بروبیا موفق شدم تو یکی از مراکز تکمیل مدارک کنم. هیچ دفتر امورمشترکین قبول نمیکرد میگفتن چون انلاین خریدی ما فعال نمیکنیم. ایرانسل هم تماس میگیرفتیم میگفت پست مدارک تحویل نداده به ما.نقل قول:
خلاصه اگر بری امورمشترکین همون لحظه یکی بخری خیلی به نفع هستش تا بخوای آنلاین بخری.
دوست عزیز دقیقا کدوم مدارک رو دادی بجز کارت ملی من واقعاً اعصابم خورد شده سر این سیم کارت ممنون میشم بگینقل قول:
سلامنقل قول:
این سری که پشتیبانی زنگ زدی، کد رهگیری مرسوله پستی رو بپرس بعد توی سایت پست چک کن ببین بسته پستی کجاست. می تونی با همون کد هم بری دفتر پستی و پیگیری کنی
این بسته ۳ گیگابایت(۵۰۰ مگابایت + ۲/۵ گیگابایت) (۹ شب تا ۹ بامداد) دقیقا یعنی چی؟ 500 مگ رو کی میشه استفاده کرد 2/5 گیگ رو کی؟؟چرا جدا کرده؟؟
دوست عزیز زنگ زدم گفتم بهشون گفتن هنوز به پست تحویل داده نشده !!!! من تاریخ ۱۹ اردیبهشت ثبت نلم کردم الان ۲۶ اردیبهشت تو سایت ایرانسل حداقل ۷ روز کاری سیم کارت به دست شما میرسه !!! برای شما هم اینطور بود ؟نقل قول:
از طریق پنل کاربری اون 2.5 گیگ قابل مشاهده هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی شما در ساعات 9صبح تا 9شب میتونی از اون 500 مگ استفاده کنی و در بقیه ساعات از 2.5 گیگ کسر میکنه.نقل قول:
دوست عزیز زنگ زدم گفتم بهشون گفتن هنوز به پست تحویل داده نشده !!!! من تاریخ ۱۹ اردیبهشت ثبت نلم کردم الان ۲۶ اردیبهشت تو سایت ایرانسل حداقل ۷ روز کاری سیم کارت به دست شما میرسه !!! برای شما هم اینطور بود ؟نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
1. ابتدا ثبت نام کردم
2. پانزده هزارتومن پول اینترنتی واریز کردم
3. دو روز بعد سیم کارت پست آورد تحویل داد
4. زمانیکه پست سیم کارت آورد تحویل داد. یک فرم داد پر کردیم. کپی کارت ملی و شناسنامه رو هم ازمون گرفت و برد.
5. بقیه داستان هم که برات نوشتم چه مکافاتی کشیدم تا فعال شد.
ایرانسل به یکی از سیمکارتام که کمتر ازش استفاده میکنم... یه هدیه فوقالعاده داده ...:n02: 100 گیگ اینترنت رایگان ا مدت یه هفته...:n19: اولش فک کردم شبانست ولی بعد متوجه شدم معمولیه.24 ساعته تو اینستگرام ویدیو میبینم . خخخ دم ایرانسل گرم بعد از مدتها یه حالی داد
نسل چهار (بجنورد)
دیروز
همین الان
نقل قول:
سلام
میدونی به نظر من اصلا سرعت مهم نیست تا یه حدی البته میزان گیگی که میتونی بکشی به صورت رایگان از اهم واجباته بزار روشنت کنم
مثلا دارم روی سرویس ADSL می گم که بیشترین استفاده رو داره بعدش موبایل خودت حساب کن
شما هر چی هزینه کردی برای یک سرویس چه هزینه خود سرویس چه هزینه ترافیک اضافی با هم جم کن تقسیم بر گیگ های که دانلود کردی بکن تا یک نسبتی در بیاری ازش هر چی این نسبت کمتر باشه یعنی شما بیشترین سودو کردی
بابت سرعتم بگم دیگه زیره 200 کیلوبایت نباشه دیگه
مثلا خودمو مثال میزنم من 512 از یک شرکت 6 ماهه گرفتم 68.6+ عوارض شهرداری 1.8+ ارزش افزوده 3.6= 74 تومن میشه هیچ ترافیکی هم نخریدم وگرنه باید اینجا جم میکردمش 14 گیگ خودش میده برای 6 ماه + شبانه ماهی حداقل 300 گیگ میگیرم اینو باید 6 برابر کنیش تا توی 6 ماه حسابش کنی=1814 گیگ درسته؟
حالا 74000/1814=40.79 تومن برای هر گیگ من پول دادم
شما ها عزیزان هم با هر چیزی که دارین حساب کنین اونوقت بگین با کدوم سرویس و شرکت و دیتای و ... به صرفه تره
البته اینترنت ماهواره ای جزو استثنا می باشد ولی وقت گیره تا به مرحله ای برسی که راحت باشه برات :D
ببخشید پر حرفی کردم
یا علی
با کد *310*3# اینجوری بهت داده؟نقل قول:
100گیگ:n04:نقل قول:
از ایرانسل بعیده این کارا
حالا دلیل هدیه چی بوده
نه. هیچ ظرحی نزدمنقل قول:
یه مدت ایرانسل طرحای تخفیفی میداد که طرح بزن منم نمیزدم چون لازم نداشتم برا این خط.. دیروز یه پیام داد یه بسته هدیه برای شما فعال شد به مدت یه هفته 100 گیگ.... فقط ای کاش مدتش 1 ماه بود... تو یه هفته 100 گیگو چطور دانلود کنم؟سرعتم قبلا خوب بود الان رو 200 300 هستنقل قول:
دوستان کیا با گوشی با سیم کارت 4g دانلود میکنن کیا با مودم خود ایرانسل
کسی هست با آیفون دانلود داشته باشه ؟ گوش من یه نمه داغ میکنه
شما خیلی خوش شانسی، میدونستی؟! بگرد ببین دیگه کجا شانس در خونتو زده :)نقل قول:
تا حالا که شانسم زیاد خوب نبوده...:n35: امیدوارم شانس رو کنه همینطور:n02:نقل قول:
دوستان کسی میدونه کد مانده گیری اینترنت بسته های ویژه چنده؟باکد قبلی چیزی نشون نمیده!اس ام اس ایرانسل با عنوان هدیه ویژه اومد بسته 1ماه 2.5گیگ هشت تومن؛الان ز م فعال شد پیامشم اومد اما موندم چطوری باید از میزان مصرفم اطلاع پیداکنم؛داخل پورتال سایتم رفتم اصلا وجود نداره همچین چیزی:n35:
با این کد فعالش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *310*
خب بعد 10 دیقه پیام داد که با موفقیت ثبت شد بسته شما!همون کد قبلیه درست شد؛داخل پورتالم حجمو نشون میده اوکی شد:n02:نقل قول:
سلام ،تست 4 جی ایرانسل کرج منطقه شاهین ویلا ،بنیاد ، از سایت گانجا موزیک با idm پی سی 1500 کیلو بایت بود از فارسروید 1800 بود، تست اسپید تست هم که مشخصه
Sent from my G620S-L01 using Tapatalk
با این امتحان کننقل قول:
*141*28 مربع و *141*11 مربع
دوستان من سیم کارت ۴ ایرانسل گرفتم از طریقه سایت امروز فعال شده اما خط یه طرفس مشکل از کجاس؟ کد *141*1# هم میزنم میگه کد اشتباه هست از اساتید کسی هست کمکی به من کنه:n41::n40::n13::45:
دقیقا برای من هم همین مشکله. من هم از طریق سایت خریدم .نقل قول:
:n13:
سلام دوستان.جدیدن چرا ایرانسل اینجوری شده.امروز صبح بسته 40 مگی زدم تا اومدم اینجا و یه ذره چت کردم 10 مگ کم کرد.آخه چقدر سریع خورد.رو 2G میذارم همیشه.یعنی اگه بزارم رو 3G عین جت همشو 0 میکنه
باور میکنید اصلا بسته های ایرانسل به صرفه نیست.قبلا بهتر بود 1000 میدادی 150 مگ میداد خوب بود اون.اول خودشون میگفتن که قیمت بسته هارو افزایش نمیدیم زمان راه اندازی 3G.بعد گرون کردن.ارزش نداره الان بسته هاش
دوست عزیز وقتی سرعت 16 مگ باشه طبیعی هست که 150 مگ مثل جت تموم میشه. اساسا این بسته ها به صرفه نیست و فقط برای موارد خاص به درد میخوره وقتی شما موبایلت به نت وصل میشه توی اندروید بخور بخور میشه مگه اینکه فایروال نصب کنی و محدودیت ایجاد کنی و تنظیماتی اعمال کنی که ناخواسته حجمت رو نخوره من خودم با مودم مطابقت میدم و تا حال حجم خوری در ایرانسل ندیدم همونقدری که ایرانسل کم کرده مودم هم نشون میدهنقل قول:
نقل قول:
کسی نیست مارو کمک کته
سلام دوستان من بخاطر نقل مکان و نبودن ADSL مجبور شدم مودم 4g بخرم و الان امتحان کردم خوب بود فقط مشکل با خرید بسته دارم اگه میشه راهنماییم کنید چند تا سوال داشتم ممنون میشم
یک . بسته اینترنت میخوام بخرم زده مثلا *555 نمیشه مستقیم بخرم آخه اینجوری باید شارژ تو گوشیت باشه
2.میشه از شارژ شگفت انگیز اینترنت خرید آخه من کمتر از 20 گیگ نمیخرم نمیتونم همش کد بزنم سیم کارت در بیارم جا بزنم مستقیم نمیشه ؟
3 . متاسفانه فکر کنم دیگه اینترنت شبانه 2 تا 8 صبح رایگان ایرانسل تموم شده اگه هست بگید کجا برم بخرم
ممنون دوستان
باید اطلاعات شما توی سیستم وارد بشه تا بتونی استفاده کنی و بهترین کار تماس با 700 هستشنقل قول:
دوست عزیز بالای ۵ دفعه زنگ زدم به ۷۰۰ آخر هم ۰۹۳۵۱۰۰۰۰۰۰ زنگ زد بهم گفت شما خطتون چه مشکلی داره گفتم ۱طرفس میگه مشکل از شماست روی یه گوشی دیگه تست کنید من رو گوشی دیگه هم تست کردم همین بود . احتمال زیاد باید برم نمایندگی واقعاً موندم این ایرانسل اینهمه پول از مردم میگیره عرضه نداره یه سرویس درست به مردم کشور ما بدهنقل قول:
گفتن روز ارتباطات ی خبر بزرگ و... خبری شد؟؟؟
من هم زنگ زدم 700 بعد 0935 زنگ زد گفت رو یک گوشی دیه بذار باز هم کار نکرد بعد نمایندگی هم رفتم دوباره مدارک ارسال کرد هنوز هم درست نشده :n34:نقل قول:
دوست عزیز آیدیتو برام پیغام خصوصی کن صحبت کنیمنقل قول:
سلامنقل قول:
از سایت echarge.ir هرچقدر خواستید سیمکارتتون به صورت مستقیم شارژ کنید.
با شگفت انگیز نمیشه هیچ بسته ای خرید.
منظور از یو سیم همون میکرو سینه؟ درسته؟