وقتیکه واسه من هم اومده بودن واسه چک کردن همین حرف رو زدند , الن که 5 مگ دارم روی 28 است ولی روز تست بالای 30 بودنقل قول:
Printable View
وقتیکه واسه من هم اومده بودن واسه چک کردن همین حرف رو زدند , الن که 5 مگ دارم روی 28 است ولی روز تست بالای 30 بودنقل قول:
اصلا ربطی به عدد ندارهنقل قول:
شما نویزت چنده؟
کیفیت های 15 به بالا خیلی هم خوب هستن برای شما که 28 هست
یه چیزی به اینا گفتن اینا هم میان تست میکنن ولی در عملی این کیفیت ها خوب هستن
والا من چی بگم گفتن شما نمیتونی 5مگ بگیری .نقل قول:
الان من باید چیکار کنم ؟ کسی میدونه ؟
آسیا تک بگیر خیلی خوبه
نهایتش اینکه ایندفعه اگه اومدن بازدید یه نفر دیگه بیاد که حالیشون بشهنقل قول:
اینا دقیق نمیدونن کیفیت 15 به بالا خوبه 20 به بالا که عالی هستش نویز هم که معمولا میاد پایین اینا اصلا دقیق نیستن فقط میگن اعدد باید 30 باشه
چرا اینترنت من هر 1 دقیقه قطع میشه ؟؟؟؟؟ :(
سلام دوستان ... میشه نظرتون در مورد این خط بگید چطوره ؟ دومگ مخابرات هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خواهشا جواب بدید زنگ زدم 2020 گفتن 6ماه کمپین دانلود شبانه نداره من اگه 2مگ 3گیگ یکساله بگیرم با ترافیک اضافه نوشته کلا چند گیگ میشه ضمنا سرعت 1مگ با 2مگ تو کمپین پاییزه چنده ممنون
بهترین خط برای اینترنت لعنتی زیر 5 مگ قبول نمیکنه. :n19:
سلام
دوستان یه نظری در مورد خط اینترنتم بدید. اینترنت 1 مگ 6ماهه دارم و تا 9 روز دیگه تموم میشه.
یه سوال دیگه اینه که؛ کمپین پاییزی، 1مگ 6 ماهه، شبانه رایگان داره؟ و دوم اینه که تو سایت مخابرات زده، همه باید پیش پرداخت انجام بشه و روشی برای پرداخت از روی قبض تلفن نداره. شما چطور میگین ماهیانه و رو قبض تلفن میاد؟
از کجا نت داری؟عالیهنقل قول:
سلام خواهشا جواب بدید زنگ زدم 2020 گفتن 6ماه کمپین دانلود شبانه نداره من اگه 2مگ 3گیگ یکساله بگیرم با ترافیک اضافه نوشته کلا چند گیگ میشه ضمنا سرعت 1مگ با 2مگ تو کمپین پاییزه چنده ممنون
حضوری برو مرکز مخابراتی مربوط به خط تلفنت از اونجا ثبت نام کن بهتره ، همه چی هم دستت میاد ، تنبل بازیو بذا کنارنقل قول:
اخه این مرکز همین یه نفرو داره الان بهش زنگ زدن میگه هیچ جوره نمیشه باید SNR بالای 36 باشه که 5 مگ گرفتی بیاد رو 20 من نمیدونم چطوری مگه سرویس بالا تر گرفتی SNR پایین میاد مگه ؟؟؟ .الان میگه اصلا نمیشه . نمیدونم چیکار کنم.!!نقل قول:
یه عکس از مشخصات خطت بگیر بفرس واسم
گسترش ارتباطات هستنقل قول:
حالا نمیدونم دقیقا چه شرکتی میشه پیشونده یا پسوند باید داشته باشه احتمالا
خطت الان هم رو 3.2 مگ هستش برای 2 مگ دیگه که باید اضافه کنن انقدر سخت میگیرن؟نقل قول:
مشکلی نیست خطت هیچ مشکلی نداره برای 5 مگ حتی بالا تر از این همه میتونی بگیری بدون هیچ مشکی
راحت تا20 مگ میتونی رو خطت ببندی
6 ماهه باید یکجا پرداخت بشه :n01:نقل قول:
سلام من 5 مگ گرفتم سرعتم 350 هست downstream رو 3مگ هست ، میتونم downstream رو ببرم بالا؟ بگم میبرن بالا؟
مشکلی ندارهنقل قول:
ولی اگه برات انجام ببرن
یه نفر به طور قطع به من بگه 10 گیگ ترافیک بگیرم به ماه های بعد منتقل میشه یا نمیشه ؟ تشکر
سلام، من 5مگ 1 ساله 3 گیگ گرفتم 226800 تومن درسته ؟
برای من تابحال شده و همین امشب هم من ده گیگ ترافیک خریدم و این دوره ام ۱۹ آذر تموم میشه.نقل قول:
دوستان 2 مگ شبانه سرعت شما هم پایین اومده ؟ الان شبا فقط 80 تا میده نهایتا . downstream هم 3 مگ هستش . نمیدونم مشکل از کجاست
دوستان طرح کمپین 30 گیگ- ترافیک اضافه -2 مگ-پیش پرداخت شبانه رایگان داره؟
یک ساله شبانه رایگان دارهنقل قول:
دوستان من دلمو به دریا زدمو همین طرحو خریدم شبانه رایگان داره.:n02:نقل قول:
درسته !نقل قول:
عجیب نیست که سرعت شبانه پایین بیاد ، چون اکثرا دارن دانلود میکنن و پهنای باند هم محدوده :n01:نقل قول:
منظور من 6 ماهست.نقل قول:
کسایی که 6 ماهه میخوان بگیرن و دو دل هستن بگیرن شبانه رایگان هست.
البته من پیشپرداختو میگم.
اونطوری رو دیگه نمیدونم.
آره ظاهرا پایین اومده مال منم 2 مگه!؟نقل قول:
خوب ممکنه از اکانتیک محدود شده باشین.ربطی به پهنای باند ندارهنقل قول:
آقا من با لب تاپم وقتی به وایرلس مودمم وصل میشم نمیتونم سایت باز کنم حتما باید یا به صورت bright وصل بشم تا جواب بگیرم ، یا حتما باید وقتی رو حالت pppoe هست یه چیز پی ان بزنم برم تو سایتا
سلام به همه هم استانی های عزیز خودم
دوستانی که از این جشنواره پاییزه جدید شرکت مخابرات مازندران، adsl گرفتن، چند تا سوال ازشون داشتم که اگه لطف کنن و جواب بدن ممنون میشم
۱- وضعیت تایم شبانه شرکت مخابرات تو این جشنواره جدید چطوره؟
۲- تایم شبانه از چه ساعتی شروع میشه و کی تموم میشه؟
۳- آیا سرعت دانلود تو تایم شبانه و روزانه با هم فرقی داره؟ هر کدوم چقدره؟
۴- کدوم سرویس جشنواره مخابرات رو برای دانلود شبانه بهترین گزینه می دونید؟
۵- در بهترین حالت و بدترین حالت با اینترنت مخابرات چقدر میشه دانلود شبانه داشت؟
۶- دوستانی که تو این تاپیک هستن معمولا تجربه خودشون از دانلود شبانه چطوره و در حدود چقدر هستش؟
۷- آیا به کسی که فقط برای دانلود شبانه، اینترنت میخواد پیشنهاد می کنید که تو این جشنواره ثبت نام کنه ؟ یا نه گزینه های دیگه ای دارید؟
۸- وضعیت پهنای باند شرکت مخابرات تو غرب استان چطوره؟
۹- میشه با سرویس های این جشنواره تو تایم شبانه به حداکثر سرعت رسید؟
۱۰- شرکت مخابرات رو برای دانلود شبانه پیشنهاد می کنید؟ یا شرکت های دیگه ای رو برای دانلود شبانه تو استان مازندران بهتر می دونید؟
چقدر سوال
1-خوبه
2-ساعت یک تا هفت صبح
3-خیر شبانه و روزانه هیچ وفرقی نداره برای مثال من دو مگ دارم سرعتم تو روز و شب 240 هست
4-بستگی به میزان مصرفت داره
5-من با دو مگ کمتر از 4 گیگ نگرفتم تا 5 گیگ هم گرفتم
6-!!!!
7-بله
8-اینجا که فعلا مشکلی نیست
9-بله
10-بله فعلا تو دانلود شبانه راضی هستیم البته تجربه ثابت کرده با مخابرات نمیشه اعتماد کرد هر روزش فرق میکنه
موفق باشید
شبا وبگردی کاملا تعطیل میشه.2 مگ
من مشکلی ندارم
دوستان از این آی پی پینگ می گیرید ؟ ممنون
146.66.152.1
سلام واسه شما چند روزه نت شما قطع و وصل میشه یه دفعه ؟؟؟؟ با اینکه چهار چراغ روشنه یا اینکه جتی آی پی هم تو کانفیگ دارین قطع و وصل میشه ؟؟؟؟؟؟
الان دو سه روزه عذاب آور شده و کل شهر نکا مخابراتش اذیت میکنه !
واسه شما ها هم اینجوریه ؟؟ با وجود 4چراغ روشن یه دفعه زرد میشه نت و هیچی نمیره !!!!!!!!!
نکنه دارن این شیلترینگ هوشمندو تست میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟
پ.ن : جالبه الان داشتم مینوشتم گزینه ارسال رو زدم ارسال نشد و دیدم نت زرد شد !!!!!!!!! بازم ارسال نشد !!!! خیلی هوشمنداااااااا تا دید انتقاد میکنم دو دقیقه نت رو قطع کرد !!!!!!
سلام اره عزیز خیلی ناجوره 3 4 روزیه معلوم نیست چیکار میکنن ...................