الان صبانت عالیه سرعت هم محدود نمیکنه 12مگش شبا 1300کیلوبایت داره میده سروش هم داره باز از سرعت اسمی بیشتره ولی نمیدونم بعد از حجم مشخصی دانلود سرعتو کم میکنه یا نه؟نقل قول:
Printable View
الان صبانت عالیه سرعت هم محدود نمیکنه 12مگش شبا 1300کیلوبایت داره میده سروش هم داره باز از سرعت اسمی بیشتره ولی نمیدونم بعد از حجم مشخصی دانلود سرعتو کم میکنه یا نه؟نقل قول:
شانس مارو میبینی فامیلامون که شبا دانلود نمیکنن تمدید میکنن شبانه به اکانتشون اضافه میشه اونوقت من که دانلود دارم به اکانتم اضافه نشه!:n21:
آره فرشاد بعد از یه حجم خاصی از دانلود سرعت نصف میشه بعد از اون باز بعد از یه حجم خاصی باز همون سرعت نصف شده دوباره نصف میشه.. اینقدر اینجوری میشه تا برسه به 30KB اونورا... اینو من از پشتیبانی آسیاتک شنیدم... ولی یکی از دوستام که صبا داشت همینو میگفت.نقل قول:
امروز صبح برو دنبالش فرشاد اول برو پیش خودشون اگه به نتیجه نرسیدی برو خدمات پس از فروش اینترنت مخابرات که تو ساختمون اصلی مخابراته... شماره کوچشو یادم نیست اما یکم بالاتر از بازار مرو هستنقل قول:
بچه ها نتم داره تموم میشه ، 512 نامحدود داشتم
بعد الان برا تمدید سایت سیترا بالا نمیاد!
و مثل اینکه نامحدود هم ندارن و قیمتا بالاست! به نظر شما چی بگیرم که حد اقل شب بمون مفتی بدن؟
هر کاری کردی خبرش رو بده، منم تقریبا هفته دیگه وضعیتم همین میشه :n02:نقل قول:
دوستان وایمکس داغونم کرده دیگه مجبورم به خاطر خط خونمون ایدی اس ال مخابرات بگیرم
از کدوم نمایندگی بگریم که شانس شبانه رو حداقل داشته باشم
الان هیچ هیچ تعرفه ایش شبانه نداره؟
سلام سروش میگم صبانت که هستی اوضاش چجوریه ؟ شبانش چقدر سرعت میده ؟
روزها خوبه...نقل قول:
شبها هم سرعت میده، حتی بیشتر از اسمی ولی باید شیره اش رو بکشی... یعنی مثلا برای رسیدن به 2 مگ باید حدود 100 کانکشن فعال(6 دانلود 16کانکشنی همزمان) داشته باشی.
خوبی دیگه اش هم اینه که ترافیک خوری نداره. :n26:
البته بازم میگم، پینگ مخابرات یه چیز دیگه اس... اگر این گیت وی ها رو بردارن، مخابرات از همه ی ISP ها بدتر میشه.
فکر کنم مشکلت با کریو حل بشه:n13:نقل قول:
برا تعویض پورت رفتم مخابرات طرف گفت این با ما نیست باید بری به شرکتی که ازش اشتراک داری بگی !!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
2راه بیشتر نداری یا تخلیه و رانژه مجدد یا بری پارس بهشون بگی پورتت مشکل داره ولی من یه بار مشکل داشتم خود مخابرات تونست حلش کنهنقل قول:
یعنی چی ؟ رانژه مجدد دوباره 15 تومن الکی بریزم تو حلقومشون؟ دو هفته دیگه از اشتراکم مونده اخهنقل قول:
هزینه رانژه 5تومنهنقل قول:
بهتره بری به خودشون بگی
الان بخوام 10 مگ مخابرات بگیرم دقیقا باید چقدر پارتی بازی کنم تا بهم بدن؟
الان سیترا بازه ببین 10مگ میده؟نقل قول:
یوزر پسورد میزنم وارد نمیشهنقل قول:
با موزیلا وارد شو وقتی یوزر پس رو وارد کردی 5-10دقیقه طول میکشه تا وارد اکانتت بشهنقل قول:
اقا رفتیم پارس نمایندگی گفتم امدم برای ثبت نام
می گه یک هفته تعطیلیم:n03: کل کارمنده رو هم فرستادیم مرخصی سیستم قطعه:n15:
الان چی کار کنم؟بقیه نمانیدگی ها کجاست؟این سیترایی که می گید نمایندگی نداره؟
کلا سایت برام باز نمیشه الان !!!نقل قول:
الان دیگه بستنش همون موقع که گفتم باید سریع میرفتینقل قول:
نقل قول:
از اون موقع تا الان داشتم امتحان میکردم. الان بستنش یعنی سامانه خرابه ؟ یا باز دارن انگولک میکنن :n24:
همون موقع که گفتم وقتی وارد سیترا شد یوزر/پس رو وارد میکردی 5دقیقه صبر میکردی بعدش سریع تمدید میکردی الان باید بمونی تا معلوم نیست کی دوباره باز بشه فقط وقتی باز شد یوزر/پس رو که وارد کردی 5-10دقیقه صبر کن تا وارد اکانتت بشهنقل قول:
نقل قول:
مگه الان سامانه اجازه ارتقا سرویس رو میده ؟
الان سیترا بازه سریع وارد شونقل قول:
نقل قول:
سرویس قبلی غیر فعاله :n22:
تا درسته زنگ بزن پشتیبانی واست بازش کنه بگو 10مگ میخوام بگیرم سرویس فعلی غیرفعالهنقل قول:
های وبی ها هم خوب دارن حال میکنن هااا اکانتینگ های وب از کار افتاده میگن از حجمشون کم نمیکنه تازه سرعتاشون هم فضایی شده:n01:
میگن یوزر پس وارد میکنیم میگه اشتباهه نمیدونن جریان چیه:n08:
ضحی کیش شبانه رایگان داره؟ 1 مگ سرویسم
عکس از سرویست بزار از ibs ببین نوشته withfree یا nofreeنقل قول:
دوستان معنی اینا رو میشه لطف کنید بگید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راسته که میگن برا اینکه بخوای بری شرکت دیگه نیازی به تخلیه نیست؟
مثلا من الان اگه خطمو تخلیه نکنم و برم یه شرکتی ثبت نام کنم خودشون کاراشو انجام میدن؟
نه داداش. تخلیه فیزیکی میشه ولی تخلیه نرم افزاری رو باید شرکتی که ازش نت داشتی انجام بده !نقل قول:
همون تخلیه فیزیکی و رانژه بشه بشه که خیالم راحت بشه خطم رانژه شده کافیه بعدش سر سر کارای نرم افزاریشو انجام میدیمنقل قول:
یعنی منظورت اینه که لینک میپره و همون موقع پورت شرکت جدید وصل میشه؟
چه سرویسی داری عزیز؟؟؟؟؟نقل قول:
2مگابیت.....نقل قول:
پس مخابرات هم خوبهنقل قول:
شبی چن گیگ دانلود میکنی؟؟؟؟/
شبانه ندارن خير سرشون بهت توصيه ميكنم طرفش نياي خيلي مضخرفهنقل قول:
وات؟؟؟؟؟ شبانه ندارن هیچکدوممم؟؟؟ مارو باش میخواستیم پول بدیم سرویس بالا بگیریمنقل قول: