Printable View
شما تونستید از آخر پینگ رو پایین بیارید با کارایی که اونا گفتن انجام بدین؟ حتی با اروپا؟نقل قول:
یه سوال : برای مخابرات چه مودمی خوب جواب میده؟{میخوام برم بازار یه مودم بگیرم,گفتم یه مشورت با بچه ها بزنم!!!}
Zyxel بگیر مودم خوبیهنقل قول:
تمام مودم های حال حاضر بازار ایران با تمام شرکت ها سازگاری دارن و اگه شرکتی بهانه میاره که سیستمشون با فلان برند سازگارتره برای فروش مودم های خودشونه. مخابرات هم با همه مودم ها سازگاره. D-Link و TP Link بهترین برندهای موجود تو بازار هستند که چه از نظر امکانات، چه سخت افزار و چه طول عمر قطعات نسبت به بقیه برندها بهتر عمل میکنن. بسته به هزینه ای که میخوای بکنی میتونی مودم خوب و به روز از 100 به بالا تهیه کنی.نقل قول:
برای دی لینک، مودم 2750u (حدود 110) و 2770L (حدود 225) و اگه مبلغش مهم نیست، طلایه دار دی-لینک یعنی 2890AL (حدود 720) مودم های خوبی هستند و امکاناتشونم خوبه. برای تی پی لینک هم، w8968 (حدود 120) و w8970 (حدود 200) مودم های موفقی هستن.
برندهای دیگه مثل ایسوس و زایکسل و تندا تو رده های بعدی قرار دارن. بازم باید به نسبت کارایی و قیمت یه مودم انتخاب کنی که پول اضافی برای چیزی که استفاده نداری ندی.
شهید لطیفی؟؟ لویزان دیگه؟؟نقل قول:
منم از اونجام! از اینا پست تر تو تهران نیست! 128من با کلی نامه نگاری و صحبت و دعوا و اعصاب خوردی بعد از 3ماه شد 1مگ!(شرح ما وقع تو همین تاپیک هست!!!!!!) یک ماه خوب بود! الان دو ماهه آشغال شده تو پکت لاست و پینگ و باز کردن صفحات!
من یه چیزیو درست متوجه نمیشم دوستان حرف از این میزنن که با اینترنت شبانه مخابرات تا 7 8 گیگ شبی دانلود میکنن ولی من این سوال دارم که در ما میشه نزدیک 200 گیگ در صورتی که مخابرات روی سرویساش محدودیت 96 گیگ داره . بعد آیا واقعا شبانه مخابرات ارزش داره من از مخابرات نامحدود دارم میخوام به محدود شبانه رایگانه تغییر بدم آیا سرعت شبانه همانجوری که دوستان میگن یا نه ؟
اشتباه به عرضتون رسوندن! تو کائنات اول مرکز شهید لطیفی لویزان نامبر وان سوپر آشغالترین خدمات و کیفیته! بعد گزینه های دیگه! طرف به من میگفت 128 رو حال دادیم بت دادیم! بیشترم نمیدیم! اینجور آدمایی بودن و هستن! الانم که یک مگشون از هر 3تا سایت 2تارو باز نمیکنه! هی رفرش میزنی سایت نصفه و نیمه بالا میاد! 50% پکت لاست! و متاسفانه دائمه و برخلاف نظر کاربر dj77 مقطعی نیست!نقل قول:
سرعت دانلود من با 2 مگ نامحدود 50 کیلو شده :n24:
:n12:نقل قول:
یه دنیا ممنون ازت یه دنیا حال دادی
چنتایی داناود کن...مثلا 4 تا فیلم با هم که بشه 200. احتمالا داری از خارج دالنود میکنی..منم امروز تکی شده 50 ولی ستاییش کردم شد 150نقل قول:
سلام
دوستان 2 تا سوال داشتم.
1) تو صفحه درخواست تغییر پهنای باند طبق عکسی که گذاشتم مشخص نکرده که سرویس 512 حجمیه یا نامحدود.چطور میشه 512 نامحدود رو انتخاب کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2) من الان 4 ساله 256 نامحدود دارم و هر دو ماه 26000 تومن رو قبض میاد در صورتی که طبق سایت میبایست 30 تومن بیاد!
میخوام بدونم اگر 512 نامحدود بگیرم اون هر دو ماه 48 تومن میاد یا برای من کمتر میشه؟
برای کاهش پینگ کاری نگفتن انجام فقط خواستن از سایت speedtest.ir تست بگیرم بعد هم گفتن نرمالهنقل قول:
ما برای کاهش پینگ هیچ کاری نمیتونم بکنیم مگر خرید اکانت کاهش پینگ که تا حالا تست نکردم ولی سرور اروپا همیشه برای من 130 بوده
سلامنقل قول:
1- نامحدود هست
2- با قیمت جدید حساب میشه از این بع بعد
من الان درخواست دادم.چقدر طول میکشه تا اعمال بشه؟نقل قول:
سرویس من نامحدوده
در بخش کاربری در قسمت گزارشات وقتی یک تاریخ رو انتخاب میکنم نمایش حجم مصرف شده رو نشون نمیده
برای شما هم اینجوریه؟
سرور داخلی هم برای من ریپ داره می زنه:n23:
میدونم همین کار روهم می کنم ولی تا 2 روز پیش سرور خارجی تک لینک 120 بود الان شده 50نقل قول:
البته دقیقا از ساعت 2 صبح تا 11 صبح 256 تای خودش رو می گیره
فردا صبــح :n12:نقل قول:
یعنی دوستان هیچکدوم حجمی ندارند ؟ دوستان با این قضیه 96 گیگ چی یعنی دوستانی که 1 مگ یا مگ دارند راحت لاتر از 96 گیگ دانلود کردن ؟نقل قول:
سرویس های حجمی مخابرات شبانه نداردنقل قول:
در طرح های کمپین فقط در بعضی از مراکز ارائه می شود شبانه رایگان
سرعت و پینگ من به طرز عجیبی خوب شده :|
سرعت دانلودم که اومده بود پایین و نوسان داشت برگشته روی همون 125-130 و پینگ هم دیشب ساعت 10 با یه سری سرور های آلمانی 130 بود،قبلا با همین سرور ها حداقل پینگ 170 میگرفتم............
یه توضیحی میدی چکار کردی درست شد؟ اقدامی انجام دادی؟ چه اتفاقی افتاد؟ منطقه مخابراتی تون کجاست؟نقل قول:
هیچ کاری نکردم :| :دی همینجوری دیشب تست کردم دیدم پینگ خیلی خوب شده و تایم اوت و پکت لاست و ... هم ندارم.(تقریبا 1-2 هفته ای میشد که پکت لاست خیلی رفته بود بالا و پینگ هم داغون بود)نقل قول:
یه توضیحی میدی چکار کردی درست شد؟ اقدامی انجام دادی؟ چه اتفاقی افتاد؟ منطقه مخابراتی تون کجاست؟
منطقه مخابراتی بعثت........
دوستان الان قيمت جديد 512 نا محدود ماهانه چقدر ميشه؟
جايي هست كه تعرفه هاي جديد رو زده باشه؟
نامحدود512 شده 18.5تقریباً ,حالا 1000تومن بالا پاییننقل قول:
مهندس جان اینها همش نعرفه های قدیمه. به عنوان مثال الان اینجا 1مگ رو زده ماهی 43تومن ولی الان 1مگ نامحدود هست 37تومن(ماهیانه)نقل قول:
جالب خود مرکز مخابراتمونم نمیدونه چه سرویسی داره میده به 2020 میگی میگه برو مرکز مخابرات خودتون بپرس رفتم مرکز مخابراتمون میگن نمیدونیم آیا شبانه هست یا نه . من میخوام سرویسم به این محدود 2 مگ تغییر بدم ولی تست درست حسابی پیدا نکردم . قرار داداشم یک سال است اگر بخوام بعدا کنسل کنم باید به ازای هر ماه 7200 بدم . تا حالا هیچکدوم از دوستان از این سرویسا استفاده نکرده .نقل قول:
نقل قول:
منم فكر كنم طبق فرمايش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين تعرفه ها قديمي باشه. چون برادرم 1 مگ داره الان ماهي براش 37 ميفته درحاليكه اينجا 43 نوشته. ولي 512 رو نميدوستم
512 امروز مخابرات بودم زده بود 25000 توماننقل قول:
512 امروز مخابرات بودم زده بود 25000 توماننقل قول:
تعرفه هایی که رو کاغذ پشت شیشه زدن تعرفه های قدیمین. یه 20 درصد ارزونتر شدننقل قول:
سلام
مخابرات سرویسهای محدودش آیا ساعت رایگان میده؟
خیــر :n29:نقل قول:
پ ن : خواهشا حداقل یک صفحه قبل رو بخونید
هیچکس درست نمیدونه به 2020 زنگ میزنی میگه برو مخابرات میری مخابرات کلی از این تبلیغات رو میزاشون که شبانه رایگان داره ولی ازشون اونجام میپرسی بازم کسی نمیدونه . آخه نامردم میگه باید حتما یکساله ببندی .نقل قول:
هیچکس درست نمیدونه به 2020 زنگ میزنی میگه برو مخابرات میری مخابرات کلی از این تبلیغات رو میزاشون که شبانه رایگان داره ولی ازشون اونجام میپرسی بازم کسی نمیدونه . آخه نامردم میگه باید حتما یکساله ببندی .نقل قول:
یعنی اینجوری که شما میگین باید 512 شده باشه 20000 توماننقل قول:
رفیق دقیق 30 درصد ارزون شده و نامحدود 18500 فک کنم.نقل قول:
مطمعا ؟ اگر اینجوری باشه من میرم سرویسم 512 میکنم . این تغییر پهنای باند میشه از سایت انجام داد ؟نقل قول: