اخه تو خود قانون نظام وظیفه نوشته میتونی بری دانشگاه حتی اگه انصراف داده باشه برای مقاطع بالاتر از کاردانی از خدمت ترخیص میشینقل قول:
Printable View
اخه تو خود قانون نظام وظیفه نوشته میتونی بری دانشگاه حتی اگه انصراف داده باشه برای مقاطع بالاتر از کاردانی از خدمت ترخیص میشینقل قول:
قانون نظام وظیفه هر روز و هر دقیقه و هر ثانیه عوض میشه! و مطمئن هم باشید که هر روز بد تر از دیروز میشه (همه قانون های معافی از معافی کفالت تا معافی تحصیلی رو برداشتن بعد میگن الان قانون معافیت ها خیلی بهتر از قبل شده! البته راست میگن برای اونا که سرباز میخوان خیلی بهتر شده چون نه کسی معاف میشه و نه کسی میتونه معافی تحصیلی بگیره و.. . فقط سرباز میشه!! پس واقعا برای اونا بهتر شده)! پس در صورتی که درس میخوندین و اکنون نمیتونید ادامه تحصیل بدین تا خدمت رو نکردن 24 ماه و حتی نبردنش توی دوره احتیاط و ذخیره حداقل برید خدمت رو تموم کنید.نقل قول:
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................
دوستانی که میخوان از معافیت استفاده کنن از تحصیلی تا پزشکی! در صورتی که شرایط زیر رو داشته باشن برای معافیت مورد نظر میتونن اقدام کنن در غیر اینصورت تلاشون بیهوده هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجبنقل قول:
با این تفاسیر و مشکلات روزانه ای که الان دارم خدمت هم که برم فکر کنم دیونه بشم:n02:
ایدی قبلی شما چی بوده من بیشتر بچه های اونجا رو میشناسم؟:n02:
من تک فرزند پسر خانواده هستم به نظرت تو شهر خودم میفتم یا نه؟ تاثیری داره؟
ممنون از شما که با حوصله جواب میدین:n16:
با سلام مجددنقل قول:
الان مدرک تحصیلی شما چی هست؟؟
wordship :دی
بله امکانش زیاده که توی شهر خودتون بیفتین.
خواهش میکنم مهندس :دی
البته توضیحات بالا یه سری توضیحات کلی بود(دیپلمه هم هست از لیسانس راحت تر ) :دی یه خورده قلق خدمت بیاد دستت .... حل میشه همه مشکلات :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز نمیخواد این قدر یترسی تو لیسانس هم باشی بازم اسم سرباز روته نظام هم مثل سرباز باهات رفتار میکنه...
نقل قول:
به به اقا مهدی کاربر سابق بخش انتی ها گفتم اشنا میزنی :n09:
اقا ما یه مدرک لیسانس دربو داغون داریم قبول میکنن:n02:
مهدی جان در مورد اموزشی میشه بیشتر توضیح بدید میگن خیلی سخته ینی چقدر کشندست ؟ :n02:
ممنون
سلام
کسی که به دلیل اعصب و روان معاف از نگهبانی و حمل سلاح هست رو میفرستن تو راهور سر چهاراه ؟؟
نقل قول:
توی پادگان ما کسی هست داره 12 ماه پست میده!! .پستی آرزو دارن توی نیروی انتظامی خدمت کنن! ( همون سربازای سپاه رو میگم که برادران نیروی انتظامی فکر میکنن هتله! )
در بسیاری از مواقع سربازای
داداش من 18 ماه فیکس پست دادم :n02: من که خوبه فوق لیسانس و کمک خلبان دارای مدرک ppl و cpl بقل دست خودم 4-4 تا اخر خدمتش پست داد
هر چیزی ممکنه داداش اون هم ناجا :n02:نقل قول:
احتمالش زیاده. درجتون چیه؟نقل قول:
مخلصم مشتی :دینقل قول:
بستگی داره آموزشی کجا بیفتی ... من که خاطره خوبی از آموزشی ندارم تمام عوض هاش رو سر این یگان جدید دارم در میارم :دی (اونجا دست و بالم بسته بود هنوزم چیزی بلد نبودم از تجدید دوره میترسیدم :دی)
صفحات قبل دوستانی که یک دی اعزام بودن درباره آموزشی توضیح دادن
ولی روال کلی تقریبا به این صورته
ساعت 4.30 صبح بیدار باش به منظور برگزاری نماز صبح و نظافت! اسایشگاه
ساعت 6 : صرف صبحانه (البته حدود ساعت 6 کم و زیاد میشه :دی)
ساعت 6.30 الی 7 ورود به میدان صبح گاه و شروع رژه تا ساعت 9
ساعت 9 تا قبل از نماز ظهر هم کلاس های تئوری
بعد از نماز ظهر صرف ناهار
بعد از ناهار مجددا یه کلاس تئوری دیگه
بعد از اون کلاس هم میدان شامگاه ( همون صبح گاه هست که چون داره غروب میشه اسمش تغییر میکنه میشه شامگاه :دی) و مجددا حدود 45 دقیقه ای رژه
بعد هم نماز مغرب و عشا
بعد صرف شام
و در آخر اگر فرصتی موند هم لالا :دی
در طول روز حدود 2 یا3 ساعتی وقت اضافه میارید .
(( ده پونزده روز اول هم خبر خاصی نیست فقط مقدمات رژه ... )
این رژه تا روز آخری هم که بخوای از پادگان آموزشی تقسیم بشی دست از سرت بر نمیداره.
معاف از رزمی بگیر از همه این درد سر ها خلاص شی :دی
حذف شود...
پست برجکی بودی ؟؟ (( من تا الان یه بار پست دادم اونم نرفتم دکل !)) یادمه یکی از دوستان که نیروی انتظامی خدمت میکرد پست امادش با موتور بود باید گشت میزد توی خیابونا ..نقل قول:
قبول کن پست توی نیروی انتظامی بهتر از سپاه و ارتش هست .
شش ماه برجک بودم شش ماه اخر خدمت به درخواست خودم رفتم برجکنقل قول:
و کاشکی از همون اول رفته بودم بهترین پست بود البته بستگی به خود طرف هم داره یکی با برجک حال میکنه یکی با گشت !
sent from my open source device
ممنون از شما،
یک سئوال دیگه
روی کارت پایان خدمت دوستم دو تا کد نوشته یکی با نام "محل خدمت" و یکی هم با نام "کد" محل خدمت رو زده 176/998000 خوب اون 176 که مشخص هست ولی بعد از ممیز اون 998000 چی رو مشخص می کنه ؟
و اینگه اون کد دیگر نوشته کد و یک عدد 14 رقمی هست، اون برای چی هست ؟
آیا سامانه آنلاینی هست که بشه اینها رو چک کرد ؟
ممنون ولی یعنی هیچ شخصی اینجا نیست که کارتش این اطلاعات رو داشته باشه ؟نقل قول:
آیا گسی محل خدمتش چنین شماره ای هست ؟
راهی نیست بشه این اطلاعات رو در آورد ؟؟
توی این سرما که بچه ها پست میدن و راحت هم ترک پست میخورن!... خیلی ناراحت میشم.نقل قول:
چون پادگان ما دقیقا بر و بیابونه ... دو ساعت پست داخل برجک داره و دو ساعت آماده معمولا زیر برجک و... از سرما منجمد میشن نیرو های پستی . کسی هم به دادشون نمیرسه . ولی اون برجکی که توی فرودگاه هست ( همون که اخرای فرودگاه هست) اگر اونجا پست دادی ... واقعا برجک مجهز و بزرگ و خوبی هست . مرتب مرتب.
اگر هم برجک معمولی بودی که مطمئن هستم الانه میگی برجک خوبه چون روزانه حداقل با 10 یا 20 تا پست برجکی روبرو میشم که خیلی ناراحتن! .....
یه سوال بعد خدمتی.
این جریان تعویض کارت های پایان خدمت بعد از 85 چیه؟
باید خودمان هم باشیم؟
اگه ایران نباشیم باید بدیم سفارت؟
حالا ایران سفارت نداشت چه کنیم؟
ممنون
دوست عزیز خیلی عذر میخوام شما گفتین این اطلاعات روی کارت پایان خدمت دوستتون نوشته شده درسته؟؟؟ یعنی الان دوست شما یادش رفته کجا خدمت کرده؟؟ .!!نقل قول:
ها ها ببخشید که اینطوری نوشتم بد به نظر می رسه
چرا ولی داستان اینه که می خواهیم بدونیم چطور میتونیم این اعداد رو معنیشون رو بدست بیاریم
سلام ، اگه کسی پدرش فوت شده باشه خدمت رو میفته شهر خودش ؟
نقل قول:
س3
من که اعصاب مصاب ندارم رفتم همه رو جریمه میکنم :n05:
.
نقل قول:
نه ناجا هر جای دیگه همونطوری که شما بلد بودی معاف از پستی گرفتی اونا هم بلدن چطوری باهات رفتار کنن!! نندازنت بغل دست یه کادری که وضععش از تو بد تر باشه شانس اوردی.!!
سلام به همه بچه ها
17 ماه خدمت سربازی اونم ناجا.
2 ماه آموزشی مرکز آموزش محمدرسول الله بیرجند (معروف به جهنم سبز) بودم.
بقیه خدمت سیستان و بلوچستان بودم.15 ماه کمین و عملیات و درگیری روزانه و شبانه تیپ یکم تکاوری مقداد زاهدان :n24:
خلاصه هر کی هرجا هست خدا پشت و پناهش.الان 5 سال گذشته و هنوز خاطراتش تو مغزم میچرخه :n13:
کی میخواد بره.....وقتی مردم!:34:
محل خدمتت تهرانه؟اگر تهرانه با توجه به اعلام نیاز فاتب احتمالش 90 % بیفتی راهور.نقل قول:
راستی معاف از رزم ها درجه شون با بقیه تفاوت میکنه؟
بله دوست عزیز کمترین درجه ممکن برای هر مدرک تحصیلی که برای لیسانس میشه استوار دومنقل قول:
دوستان من فوق لیسانسم، وضعیتم چطوریه؟ تو شهر خودم 100٪ میفتم؟ مثل اینکه از مفدار خدمتمم کم نمیشه :|
بعد پسر خالم دیپلم هست داره میره، اون چجوری میشه وضعیتش؟
ديپلم كه خيلي ناجوره . . . .نميشه گفت . واقعا از يه خط دو خط رده !!!
من كه با ليسانس با درجه ستوان 3 توالت شستم ، بيل كلنگ زدم ، پست دادم ، افسر نگهبان شدم ، پاسبخش شدم و خدا ميدونه حتي گلوله توپ از بنز ده تن خالي كردم كه هر كدومش 43 كيلو بود و بعدشم با يه مشت بدبخت ديگه همون ده تن رو هل داديم كه روشن بشه .
بستگي به جاتون داره . من كه توي جهنم بودم به خدا يه روز در ميون پاهام عرق سوز بود . ولي ديپلمه هم بود كه افتاده بود بيمارستان 578 اهواز ، يه روز كه اونجا به علت گرمازدگي بستري بودم بهم سرم وصل مي كرد و سخت ترين كارش اين بود كه با دمپايي درمانگاه رو تي بكشه .
كلا خدمت بستگي به شانستون داره . . . . .
ولي اصلا نترسيد ! كارت كه بياد تمام خستگي و ناراحتي ها ازتون دور ميشه !!!:n02:
data 1580 عزیز. ارتش خدمت کردی یا ناجا؟نقل قول:
داش ممنون بابت راهنماییت...
توی کارت پایان خدمت ذکر میشه که معاف از رزم بودم یا نه؟
خیر معاف از رزم تو کارت نوشته نمیشه
ارتش بوده عزیزنقل قول:
بیما 578 مال نیرو زمینی هست ، گلوله توپ هم ناجا میخواد چیکار کنه ؟ :دی
ایشون هم یحتمل لشکر 92 بودن
سلام كسي كه معاف از پست باشه چي؟ تو كارتش چيزي مينويسن ؟ الان كه كارت جديد صادر ميشه چطور ؟كسي اطلاع دقيق داره؟
نه داداش مننقل قول:
نقل قول:آره عزيز لشگر 92 زرهي بودم ولي نه خود اهواز بلكه تيپ 3 اين لشگر كه جديدا مستقل شده و به اسم تيپ 392 زرهي شناخته ميشه . اين تيپ از داغون ترين جاهاي ارتش هست . نه به خاطر اينكه ارتشه يا اينكه نيروي زميني هست بلكه بخاطر اينه كه توي بيايون لم يزرع خدا واقع شده ( 20 كيلومتري اهواز و 8 كيلومتري محلي عرب نشين به نام حميديه ) و اصلا صاحاب درست و حسابي نداره و گروهبان كادر ميتونه به راحتي حال ستوان وظيفه رو بگيره !! ( كه اينكارو ميكنه . خداييش كادر هاي ما توي اين زمينه از هيچي كم نذاشتن !) .نقل قول:
خيلي از افرادي كه بعد از من افتادن اونجا سريعا با هر نوع پارتي و روشي كه ميتونستن انتقالي گرفتن و اكثرا رفتن اهواز .
كلا يگان رزمي چيز مزخرفيه . من ديدبان توپخانه صحرايي بودم و تا دلتون بخواد با توپ و تانك سر و كار داشتم . ( از شستن و برق انداختن توپ ها گرفته تا ديدباني و هدايت آتش و گلوله گذاري و سمبه زدن !!)
اينم بگم واسه خنده بد نيست :
اونجايي كه من بودم رسم بر اين بود كه وقت ترخيص ، سرباز ها موقع خروج از پادگان بر ميگشتن و براي آخرين بار به پادگان نگاه خداحافظي مي كردند . يادمه روز ترخيص واسه كار هاي اداري و كاغذ بازي و دوندگي هاي بيخودي يه بلايي سرم آوردن كه وقتي از پادگان رفتم بيرون و از شر دژبان هاي زبون نفهم راحت شدم فقط يه ماشين دربست كردم و رفتم اهواز . اونجا هم رفتم ترمينال و اولين اتوبوس به اصفهان رو گرفتم . بعدش يادم افتاد كه اون نگاه معروف رو نكردم و باور كنيد اصلا پشيمون نشدم !!!!
ممنون داداشنقل قول:
این همه رزه که ادم داغون میشه :n04:
از ساعت 4 صبح تا نصف شب چه خبره
مشکل خاصی هم ندارم معاف از رزم بشم:n15:
با سلام خدمت اساتید در خواست راهنمایی دارم ...
متولد 66 هستم الان ترم 6 کارشناسی ناپیوسته هستم 50 واحد پاس کردم..از اونجای که علاقه ای به رشته تحصیلیم نداریم میخوام انطراف بدم و با مدرک فوق دیپلم برم خدمت ...
حالا دوستان میگن با فوق دیپام بری خدمت باباتون میارن جلوچشات ...از اونجایی که من لای پنبه بزرگ شدم ..شدیدا دنبال امریه میکردم آیا تو این دوره زمونه با فوق دیپلم امریه میدن ؟؟؟ کجاها باید دنبال امریه بگردم ... میگن امریه 24 ماهه شده و خود خدمت 21 ماه ؟ درسته ؟؟
تو این شرایطی که من دارم امریه بهتره یا خدمت معمولی برم ..
ممنون میشم راهنمایی کنید //تشکر
سلام.دوست من در هر شرایطی امریه بهتره مگه این که کسری خدمت داشته باشی چون در امریه کسری حساب نمیشه.واسه امریه پارتی حرف اول و در مراحل بعد سواد و مهارت کارایی داره.با این حال مدرک فوق دیپلم در کنار لیسانس و فوق و دکترا با هم خدمت میکنند و از دیپلم به پایین ها جدا هستند.شرکتهای وابسته به سپاه و ارتش از قبیل خاتم الاوصیا و شرکتهای نیمه خصوصی که در واقع زیر نظر نیروهای مسلح هستند میتونن درخواست امریه بدند.نقل قول:
امروز من معاف شدم! :n19:
بخاطر قوز قرنیه. :n10:
کی کارت معافیم میاد دم خونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n23:
تو دوران آموزشی یا خود زمان خدمت مرخصی چه طور میدن؟ یعنی ممکنه یه حالت پیش بیاد ندن؟ اگه یکی کنکور برا مصاحبه قبول بشه مرخصی میدن بره مصاحبه کنه برگرده؟ آخه این رفته رو اعصابم که اگه 1% نذارن برم چیکار کنم !!!!!
بفرما... اگه اینقدر که کمرم قوز پیدا کرده قرنیه م قوز میگرفت الان معاف بودم. هــــــــــــــــــــــــ ـــی.نقل قول: