اینطور که پیداست محدودیت رو تایم 6 به بعد ازاد میکنند!!!!بعد بگید تخسیر شرکت نیست
اان سرعت دانم 200 هست
Printable View
اینطور که پیداست محدودیت رو تایم 6 به بعد ازاد میکنند!!!!بعد بگید تخسیر شرکت نیست
اان سرعت دانم 200 هست
صبا دوباره گندش دراومدهنقل قول:
چند روز دیگه اشتراکم تمومه درخواست جمع آوری میدم فعلا بهترین گزینه مخابراته
نخیر بعد از ساعت 6 هم سرعت 10 کیلوبایت بودنقل قول:
اره برای کسایی که دانلود خیلی زیاد میکنن دو راه دارن یا بیان مخابرات که محدود هم نمیکنه یا پول بیشتر بدن از یه یک شرکتی یه نامحدود با سرعت بالا بخرننقل قول:
حالا به نظرتون برای فرداشب هم کامپیوتر را روشن بزاریم یا نه ؟ چون اگه باز سرعت 15 کیلوبایت باشه روشن گذاشتن کامپیوتر به صرفه نیست
میگم خوب جوی رو صبانت با ارائه اینترنت 12 مگ تو اینترنت ایجاد کرد همه سر این که آیا خطشون 12 مگ رو میکشه صف کشیده بودن و سریع ثبت نام میکردن و سرعت شبانه شون رو به رخ هم دیگه میکشیدن حالا با 10 کیلوبایت شبانه دانلود کنن حالشو ببرن ولی ایندفعه دیگه سرعت ها درست نمیشه خودم هم امتحان کردم نیم گیگ حجم خریدم سرعت شبانه به اندازه همون نیم گیگ رفت بالا بعد دوباره شد 10 کیلوبایت یعنی شبانه بی شبانه صبانت هم شاتل رو دید که با محدود کردن شبانه هاش کاربراش کم نشده حالا که صبانت بارش رو بسته و کلی مشتری داره و با فروش سرویس 12 مگ کاربراش رو بیشتر کرد محدودیت شبانه اش رو اعمال کرد در حد دایل آپ حیف که من تازه چند روزه سرویسمو تمدید کردیم آخر این ماه از این شرکت میرم معمولا تو دنیا شرکت های اینترنتی سال به سال خدماتشونو بهتر میکنن و قیمت ها رو کمنر ولی اینجا قانون های عجیب و غریب میذارن نمونه اش همین شبانه صبانت و قیمت ها رو بیشتر میکنن بعد از 6 سال مشترک صبانت بودن حالا میخوام تخلیه کنم واقعا واسه این شرکت متاسفم که با آبروش بازی کرد هرچند فقط پول براشون مهمه:n03::n03::n03::n03::n03:
به نظر من کلا سرعت دانلود در تایم رایگان زیر 100 باشه خوب نیست برای نامحدود هم زیر 50 باشه به درد نمیخوره:n29:
دوستان صبانت شبانه با تورنت مشکلی نداره برای شما؟
روز باند رو پر میکنه ولی شب گذاشتم 100مگ گرفت.
تست کردید تا حالا؟
با توجه به تجربه ای که توی این چند سال از صبانت داشتم کلا صبانت عادت نداره مشتری ها رو برای مدت طولانی راضی نگه داره اگر یادتون باشه همین چند ماه پیش بود که سر دانلود شبانه کلی جنجال شد که اون موقع کسی که شبی 6 گیگ می گرفت دیگه خیلی خدا بود اینترنتش و همه به شدت محدود شده بودن با توجه به این که محدود شدن توی صبانت چندین بار اتفاق افتاده نظر شخصی من اینه که برای مدتی محدود می شه و باز دوباره کم می شه محدودیتش حالا که این که اون مدت چقدر باشه کاملا بستگی داره به واکنش کاربرا.البته من دانلود نداشتم دیشب متاسفانه اما با توجه به حرف دوستان و آقای sorooshfm که گفت نیم گیگ خریده و به اندازه اون نیم گیگ رفته بالا سرعتش به نظر میاد صحت داشته باشه ولی یه صحبت با کسایی که می گن چرا 12 مگ گرفتید و گول خوردید و ...
اولا بارها گفتم و بازم می گم فرق قیمتی اینترنت 12 مگ با 6 مگ و سرعتای پایین تر بسیار کمه پس از نظر پولی فکر نمی کنم 2000 تومن ضرر اقتصادی به من زده باشه بله شاید توی تعداد زیاد برای شرکت زیاد باشه ولی به حال من یا بقیه دادن 2000 تومن چیزی نیست و فرقی نکرده
ثانیا وقتی یه موجی به وجود میاد شما یا می تونید اون موج رو هی بکوبید بگید نه محدود می شید نرید اونجا و ... یا استفاده کنید از اون موج بله الان محدود شده ولی کسایی که از همون اولا اومدن 12 مگ گرفتن سود خیلی زیادی کردن من خودم 2 ترابایت دانلود کردم توی این مدت که دانلود خیلی زیادیه واسه شبانه اونم با دادن 2000 تومن بیشتر فکر می کنم خودتون هم می تونید حساب کنید که می شه گیگ 1 تومن :n02:
به هیچ عنوان قصد دفاع از صبانت رو ندارم کارش شدیدا اشتباه بود و به نظر من بهش فشار زیادی وارد می شه مخصوصا الان که ایرانسل یک طرح شبانه برای اینترنت 3g هم در نظر گرفته و گزینه های بهتری از صبانت با این شرایط وجود داره ولی یه نصیحت دوستانه :
اینجا ایرانه و وضع همیشه همین بوده از شرایطی که پیش میاد نهایت استفاده رو بکنید چه توی اینترنت چه جاهای دیگه چون بعدها حسرتش رو می خورید
ای بابا ، دوستان تهران هم به همین صورت هست ؟ من به خاطر دانلود شبانه صبانت تو 12 مگ رفتم خط مخابراتم رو تخلیه کردم ،1 مگ نامحدود داشتم ، الانم 2 هفته است وصل نشده هی امروز فردا میکنن ، به نظرتون کلا بیخیال بشم دوباره برم سروقت مخابرات یا 1 ماهه فعلا بگیرم ببینم به کجا میرسه ؟
نقل قول:
سلام
شما که این همه واستادی، بازم واستا تا سرویست رو بهت بدن، شاید به احتمال 1% اوضاعت خوب بودو تونستی خوب دان کنی !
اینترنت من امروز وصل شد
ولی چه اینترنتی
2 مگ گرفتم
خطمو رو همون 2 مگ هم اپ کردن
پینگم 380 هست
سرعت دانلود هم 130 بالاتر نمیره ، چه سروره ایرانی چه خارجیش
ولی خیلی بهتره اسیاتک هست
حالا من زنگ بزنم تاثیری داره ؟ پورتمو بالاتر میبندن ؟
شماره پشتیبانیش چنده ؟
اهوارزم
من 2 مگ گرفتم
الان رفتم تو پنلم دیدم زده
سرویس 128 کیلوبیت 10 روزه جمعا 100 مگابایت - رایگان
این چیه ؟
داداش من از رو تجربه دارم میگمنقل قول:
اولش پیشگامان بودم دقیقا همین اتفاق براش افتاد بعد شاتل بودم که دیگه معروف شد به خاطر این کار بعد هم اسیاتک بعد هم اینجا
مشتری هایی که از دست میدند یه سری خاص هستند مثل ما که تعدادمون زیاد نیست ولی تبلیغات منفی ما توی فروم ها باعث میشه خیلی ها دیگه سمتشون نرند برا همین بعد یه مدت دوباره سرویسشون بهتر میشه تا چهار نفر بیاند ازشون تعریف کنند دوباره مشتری جمع میشه دوباره که مشتری ها زیاد شد خراب میشه
من که اخر این ماه دیگه میرم دانشگاه و از اینترنت اونجا استفاده میکنم هرچی باشه از این isp ها مسخره بهتره
دوستانی هم که میخواید شکایت کنید خواهشا خودتون رو اذیت نکنید من اون قرار داد رو که موقع خرید بهم دادند تا اخر خوندم و توش ذکر شده هر موقع که شرکت دلش خواست میتونه شبانه رو کلا برداره بدون اطلاع قبلی و شما هیچکاری نمیتونی بکنی
من 2 مگ گرفتم
الان رفتم تو پنلم دیدم زده
سرویس 128 کیلوبیت 10 روزه جمعا 100 مگابایت - رایگان
این چیه ؟
این سرویس تست شون هست زنگ بزن برات درست کنندنقل قول:
ببخشید شما صبانتی هستید ؟! چون اگه نیستید الکی به ملت امید ندید . این محدودیت سراسری هست .نقل قول:
-------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان پشتیبانی اصلی صبانت مشهد هم این موضوع رو تأیید کرد . شما به هر میزان که حجم بخرید دوبرابرش رو میتونید دانلود کنید . از اون مقدار به بعد سرعت همه سرویس ها به زیر 20 کیلوبایت میرسن .
------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان صبانتی حداقل کار تو این شرایط شکایت همگانی به 195 هست . شاید به خودشون بیان . چند دقیقه بیشتر وقتتون رو نمیگیره . فقط میتونم بگم خاک بر سر صبانت و کسی که این طرح رو مطرح کرد ! :n21:
-----------------------------------------------------------------------------------------
دوستان همگی به نمایندگی تهران با شماره 02183853 تماس بگیرین و اونجا از اینترنت شبانه گلایه کنید زنگ زدم گفتن فعلا آزمایشی گذاشتیم تا ببینیم واکنش کاربران چیه یعنی اگز کسی از حجمش دو برابر بیشتر تو شبانه استفاده کنه محدود میشه تا باز حجم بخره تو رو خدا برید زنگ بزنید تا منصرف بشن
یعنی تا حالا نفهمیدند واکنش کاربرا چی بوده؟:n02:نقل قول:
راست میگی رفیق علت داره علتشم اینه که میخوان پول بیشتری به جیب بیزنن آخه ملت بیشتر تو شب وب گردی میکنن و میرن فیس ب و ک و از این جور چیزها بعد از چند روز کار کردن میبینن که سرعتشون شده زیر 20 کیلوبایت یعنی دیگه سایت هم نمیتونن باز کنن در نتیجه مجبورن حجم بخرن و صبانت هم از خداشه میگه چه بهتر چرا ملت مجانی از اینترنت استفاده کنن قطره قطره حجم مصرفی هم ازشون پول میگیره و خلاصه این که پول زیادی به جیب میزنه که اسمش هست کلاه گذاشتن قانونی سر مردمنقل قول:
کاش حتی این هم درست بودنقل قول:
دوستان پشتیبانی اصلی صبانت مشهد هم این موضوع رو تأیید کرد . شما به هر میزان که حجم بخرید دوبرابرش رو میتونید دانلود کنید . از اون مقدار به بعد سرعت همه سرویس ها به زیر 20 کیلوبایت میرسن .
من تازه سرویس خریدم 10 گیگ فضا داشتم یعنی باید تا 20 گیگ سرعتم خوب میموند ولی الان نگاه کردم کلا 13 گیگ شب دانلود کردم که اینجوری شد!!!
چه سیاست مسخره و ابلهانه ای،هیچ فرقی هم بین سرویس هاش نداشته.
14 ام سرویسم تمومه
میخواستم 3 ماه 12 مگ بگیرم
حالا نمیدونم کجا برم کسی پیشنهادی داره؟
شبی حداقل یک گیگ دان داشته باشم؟
پشتیبانی میگه بعد دو برابر سرویس 128 شیر شده
یعنی زیر 30 برای شبانه
:n21:متاسفانه حرفای دوستمون درست از اب در اومد! رفیق من سرویس 3 گیگ در ماه داشت شب اول 6 گیگ دانلود داشت شب دوم رسیده به 18 کیلوبایت سرعتش!!:n13: متاسفانه شایعه نیستنقل قول:
من فکر میکردم صبانت سرویس دهنده پیشرفته ایه حالا میفهمم کاملا برعکس فکر میکردم
چون مثلا یکی میومد از صبانت 1ماه اعتبار و 3گیگ حجم میگرفت با 12 مگ سرعت بعد از کنار همین 3 گیگ شبی 10 گیگ دانلود میکرد این مشخص میشه که شرکت صبانت خیلی اسکله که سرعت رو در ساعات رایگان رو 12مگ باز میزاشت.
قانونی هم که الان گذاشتن مشخص میشه که هیچی حالیشون نیست که متقاضی ها چی میخوان که 100% یه مدت بگذره دوباره قانونش عوض میشه
بهترین کاری که میتونست بکنه این بود که سرعت رو در ساعات رایگان رو 2 مگ ببنده که حداقل اسمش رو بشه گذاشت رایگان و 12 مگ فقط در طول روز باشه مثل کاری که مخابرات مشهد میکنه.
ولی قانون جدیدش اینو میگه که مثلا اگه 3 گیگ حجم بگیری 6 گیگ ترافیک هدیه میگیری و کلا کلمه "رایگان" رو باید بردارن که فکر میکنن با این روش میتونن پول به جیب بزنن ولی برعکس همه کسایی که برای دانلود شبانه اومدن سمت صبانت یکی یکی تخلیه میکنن انوقت دوباره یه قانون دیگه میزارن
الان دیگه اسمش شده شکنجه رایگان:n21:
زنگ زدم پشتیبانی
میگه آره 2 برابر بیشتر بشه سرعت می یاد رو 16!
ولی گفت شما هنوز از محدودیت بیشتر دانلود نکردین و مشکل جای دیگس و شب تماس بگیر و اینا.
ولی خب آخرش معلوم شد اینا محدود می کنن....
کسی پیشنهادی داره چی کار کنیم؟
کوچ کنیم یا وایسیم؟
آقا به هیچ عنوان کوتاه نیاین، حتی شده هر روز چند نفر بشیم و بریم نمایندگی و اعتراض کنیم، شاید آزمایشی این کارو کردن و فکر می کنن کاربراشون حالا یه مدت اعتراض می کنن و بعد عادت می کنن به وضعیت جدید، ولی ما باید کوتاه نیایم و یه مدت پی گیر بشیم تا درست کنن شبانه رو. اگه یه مدت اینا این کارو کنن بعد هم کاربرا دیگه عادت کردن و هم شرکت دیگه خیلی سخت کوتاه می یاد واسه همین هر کاری می کنیم باید زود انجام بدیم تا دیر نشده...
شما هم برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کن هم برای سرعت ( چون 2 مگ باید 270 -260 سرعت باشه و شکایت کن { درسته 2 مگ رو ، روی 4 میبندن } اما 2 مگ مع مولی باید اونجوری باشه )نقل قول:
دانلود شبانه هم بگو
به به میبینم که صبا نت هم تا من فکرش به سرم خورد پاشم بیام اونجا داغون شد :n02: پارس آنلاینم که داغون شده بود. چه کنیم؟؟:n13:
میخوان سرعت را پایین بیارن باید نصفش کنن یعنی اگه سرعت دانلود قبلا 700 بوده بیارن روی 350 بزارن نه 15 کیلوبایت صبانت هم همون سیاست شاتل را در پیش گرفته الان زنگ زدم بیست نت (اینترنت مخابرات) گفت شبانه رایگان دوباره اوکی شده و سرعتش هم مثل روز ثابت هست اگه تا آخر هفته شبانه صبانت درست نشه شنبه درخواست تخلیه میدم
350چیه اگه 1.3مگابایت رو به من نده حتما تخلیه میکنم،در حال حاضر چون حجم دارم امکان تخلیه نیستش.نقل قول:
داداش من شرکت بر اساس شکایت تصمیم نمیگره! بر اساس ریزش مشتری تصمیم میگیره.... همتون تخلیه کنید... پول دادن به اینا حرومه دیگهنقل قول:
من دیشب 9 گیگ برای دانلود گذاشتم فقط 250 مگ دانلود شده با آنکه تمام لینکهای دانلودم هم از سرور داخلی بوده زنگ زدم پشتیبانی طرف میگه حجم بخر گفتم مرد ناحسابی ترافیک من 10 گیگ در ماه هست نیازی به حجم اضافه ندارم که بیام حجم بخرم. خلاصه تا آخر هفته درست نشه قید اون دو روز باقیمانده را هم میزنم درخواست جمع آوری میدمنقل قول:
مخابرات هم وقتی 80 درصد مشتریاش تخلیه کردن دوباره مجبور شد شبانه را اضافه کنه دوستان همیشه حتی در بهترین وضعیت هم فقط سرویس یکماهه بگیرید تا اینجور مواقع که مجبور به تخلیه میشوید ضرر نکنید من سرویسم یکماهه هست و فقط 7 روز ازش مونده شنبه هفته آینده که درخواست تخلیه میدم انگار فقط دو روز ضرر دادمنقل قول:
بدبخت اونهای که سرویس سه ماهه و ششماهه گرفتن
فعلا به سایت رفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از شرکت شکایت کنید.بسم الله الرحمن الرحیم
بنده الان متنش رو نوشتم فرستادم موضوع شکایت رو هم تبلیغ خلاف واقع انتخاب کنید.
سلام
خدماتی مثل اينترنت رايگان ميتواند دليل مهمي براي انتخاب و خريد خيلي از كاربران باشد . در صورتي كه اين امكانات برداشته شود بايد به صورت شفاف به كاربر اطلاع داده شود تا نسبت به تغيير سرويس خود در صورت نارضايتي اقدام كند.
با توجه با اطلاعاتي كه در سايت صبانت در قسمت تعرفه موجود هست. به كاربر گفته شده كه ميتواند از ساعت 2-7 صبح به دانلود بپردازد. بنده وبسياري از كاربران، اين مسئله را جدا از اينكه يك لطف از طرف شركت هست به عنوان يه امكان و مسئله خيلي مثبت نسبت به ديگر شركت ها دانسته و به این دلیل اين شركت را به عنوان ارائه دهنده اينترنت قبول كرده اند.
ولي شركت صبانت بدون اطلاع در سايت خود و حتي ارسال پيامك به تغيير در سيستم ارائه شبانه خودپرداخته است. طوري كه كاربراني كه شركت صبانت را طبق سايت صبانت، و روال گذشته كاربران، براي شبانه نامحدود خريداري كرده اند، با مشكل مواجه شده اند به عبارتي شركت صبانت به طور روشن به كاربران واقعيت را نگفته و آنچه در سايت و موقع خريد گفته شده با واقعيت بسيار فرق ميكند. در سايت گفته شده كه از ساعت 2-7 صبح رايگان بدون محدوديت ولي در واقع سرويس ها محدوديت دانلود پيدا كرده است.
شرکت میتوانست در پایان دوره هر مشتری به آن خبر دهد تا مشتری اقدام به خرید بسته های چندین مگابایتی پر هزینه نکند و بنا به صلاح خود شرکت دیگری را برای ارائه خدمان adsl انتخاب کند
يا علي مدد
بههههههههه بیا صبانتو ببین چندین و چند سال ازش سرویس داشتم که بستم از آخرم از بهترین شرکت سرویس دهنده داره به دزد ترین شرکت داره ارتقا میده:n08:اینقدر معروف شد که زد خرابش کرد کلا کار ما ایرانیا همینه ظرفیت نداریم:n09:
بله.متاسفانه نمایندگی مرکزی تهران کاملا تاییدش کرد و گفت برای تست این کار رو کردیم تا ببینیم چی میشه.تو دلشم گفت هه هه فعلا حالا حالا هست :n02::n03:.خداحافظ صبا:n28:.شاید واقعا جزو آخرین پستام در این تاپیک باشه .اگر اتفاق خاصی بیفته باز میام.راستی تهران گفت وقتی اندازه دو برابر حجم روزانه استفاده کردی پهنای باند رو روی 128 میبندیم.یعنی سرعت دانلود 16 کیلوبایت:n27:.آخرشم یک چیزی گفت تو مایه هایی که شبانه اصلا یک چیز تشویقی هست و ما هروقت بخواهیم میتونیم حذفش کنیم.دقیقا همون حرفی که حدس میزدم.:n02::sq_10:با این وضعیت خط دیگم که آسیاتک هستش خیلی بهتره چون بطور ثابت روی 2 مگ بسته شده(در ساعات شبانه) و سرعتم همیشه از هر سروری اعم از داخلی و خارجی 256 کیلوبایت هست.تا بینهایت هم میتونم دانلود کنم باهاش.البته احتمالا صبانت بعد از چند ماهی که مشتریشون کم بشه باز وضعیت رو بهتر بکنن.اما خدا میدونه این چند ماه چقدر برای دوستانی که با صبانت باقی می مونند طول بکشه.تازه اگر مشترکین غیرت کنند و از صبانت بیان بیرون.من که تا دیماه قرار دادم با صبا باقی مونده.در صورتیکه در اونزمان درست نشده باشه قطعا تخلیه اش میکنم این پست فطرت رو.:n23:
راستی منم به راهنمایی دوستمون palet رفتم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از صبانت شکایت کردم و دقیقا متن شکایت ایشون رو گذاشتم.فقط آخرش این رو هم اضافه کردم با اجازه از جناب palet البته:اینجانب عنوان دیگر شکایتم به جز آنچه در عنوان این شکایت ذکر کردم فروش اجباری هم میباشد.زیرا در سیاست جدید شرکت صبانت برای مثلا 4 گیگ دانلود شبانه شما مجبور هستید 2 گیگ روزانه از این شرکت خریداری نمایید.
يا علي مدد
آخه دیدم در عنوان شکایت یکی از چیزهایی که میتونی ازش شکایت کنی فروش اجباری هست.خواهشا دوستان دیگه هم برن این کار رو بکنند تیری است در تاریکی یکبار دیدی اثر کرد.
راستی اون امضایی هم که بعضی دوستان عزیز بهش ایراد میگرفتم عوض کردم:n02:.دیدیم در شرایط فعلی این امضا کارسازتره.چون اون امضای قبلیم با توجه به محدود شدن سرعتهای شبانه دیگه معنی نداشت.
فعلا خدانگهدار همگی .من اینجا دوستای خیلی خوبی پیدا کردم که دورانهای جالبی با هم داشتیم.البته با خیلیهاشون با پ.خ در تماس خواهم بود.ای بابا اشکم دیگه دراومد.آخرش خیلی هندی شد:n08:امیدوارم باز هم دوستان رو ببینم.:n16:
دوستان من از اول هم حدس میزدم که آخرش اینطوری میشه البته فکر نمیکردم در این حد محدودیت اعمال بکنن
دقیقا همون کاری که های وب کرد اومد سرعت فضایی داد بعدش یک دفعه سرعت رو کم کرد آخه مگه یه شرکت چقدر پهنای باند داره ( با وجود انحصار خریداری پهنای باند ) که این همه مشترک به سمتش سرازیر بشه
البته دلسرد نشید و حتما به سامانه 195 شکایت بکنید شاید کوتاه اومدن:n16:
وقتی میومدین اینجا جو میدادین آی ملت بیاین صبا دانلود رو بترکونین , یا همانند کودکان با هم مسابقه میدادین که من تو دانلود بهترینمو از این حرفا ،حالام باید محدودیت رو نوش جان کنید،گوارای وجود..!!
خلایق هر چه لایق،هنوز نمیدونین باید تو ایران چه جوری زندگی کرد!!