دوستان واسه من 3-4 روزی هست که حجم کم نمیکنه.....هم Ecare قدیمی هم جدیده! واسه شما چی؟؟؟
Printable View
دوستان واسه من 3-4 روزی هست که حجم کم نمیکنه.....هم Ecare قدیمی هم جدیده! واسه شما چی؟؟؟
درود دوست عزیز میدونم شما میخواین چکار کنید کامپیوتر خودتونو به وب سرور تبدیل کنید در یاهو در خدمتتونمنقل قول:
yahoo id:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط مشکلات اینکارو میگم بهتون
به علت پهنای باند محدود شما و سرعت اندک شما هزینه گزافی باید پرداخت کنید بابت اینترنت به مبین نت چون بیشتر از 2گیگ احتمالا مصرف خواهید داشت
و همچنین کامپیوتر شما باید 24ساعت روشن بمونه تا وب سایت شما انلاین بمونه این یعنی اصطحکاک قطعات و پول برق گذاف
و اما پیشنهاد من
اگه میخواید میتونید یک هاست خریداری کنید با قیمت بسیار اندک 5-6 هزار تومان در ماه با سرعت بالا پورت اکثر هاستینگ ها (1Gbs ) در مقابل 2Mbs بسیار قدرتمند تره و نیازی نیست اصلا کامپیوتر شما روشن باشه و همیشه انلاینه سایت شما
منم فکر میکردم کم نمی کنه اما بعد از یکی دوبار ریست کردن البته با تاخیر دیدم کم کرده.(توی ECARE قدیمی ) امروز صبح ام تست کردم!!!نقل قول:
سلام دوستان اگه کم نمیکنه ما هم استفاده کنیم...؟؟
سلام دوستان
میخوام جواب این سوالم رو اگه میشه دوستان اهوازی و همچنین جهت جمع بندی بهتر سایر دوستای خوب این فروم نظر بدن
من میخوام طرح 512 رو تبدیل به 1024 کنم که از طرح اشتراکی B1111 استفاده کنم
اونایی که گرفتن و دارن بهم نظر بدن از نظر سرعت در باز کردن وب سایت و سرعت دانلود و ترافیک روزانه از نظر تعداد کاربرانش که شلوغه یا کمه
ارزش داره که تبدیل کنم و یا یا خیر؟
با تشکر از راهنمایی و نظر شما دوستان
شما كه ميخواين سايت روتوي كامپيوتر خودتون راه اندازي كنيد فكر سرعت پايين مبين نت رو كردين؟سرعت دانلود منيجر رو نبينيد كه بالاتر هستش بدون منيجر حدود 20-30هست، بعدش هم واسه هاست شدن اپلود مهمتره كه اونم پايين هست
ودر نهايت شاهكار وايمكس يعني پينگش كه بطور متوسط 100ميلي ثانيه از adslها بيشتره و حدود 400-500 هستش
و حالا از امريكا يه تست از اسپيدتست از اينترنت نسل4 ياlte روي ايفون(البته اين تست هم يه تست خوبشون هست) اما در كل هرچي باشه اين رو موبايل هست و موبايل سرعتش معمولا كمتره
حق با دوستمونه حجم کم میکنه.....حیف شد! :(
سلام بچه ها.
من از حدود 3-2 هفته پیش مشکل دارم، به این شکل که سرعت مبین نتم کم شده و برای خودش هی قطع و وصل میشه (مثلا 30 ثانیه قطعه و بعد 30 ثانیه وصل میشه). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بهم توصیه کرد که چک کنم اگر آنتن جدیدی نزدیکی خونه نصب شده توی تنظیمات مودم یه چیزایی رو اصلاح کنم. من نگاه کردم و دیدم توی نقشه مربوط به پوشش شهر یزد (که من الان اونجا هستم) یه چیزهایی عوض شده و پوشش افزایش پیدا کرده و فکر می کنم احتمالش هست همچین اتفاقی افتاده باشه و اگر همچین چیزی اختلال ایجاد می کنه، ممکنه علت مشکل من هم همین آنتن های جدید باشه.
من یادمه تنظیمات مودم مبین نت رو قبلا اینجا خونده بودم که بچه ها یاد می دادند. میشه اگر کسی بلده بگه من چی کار باید بکنم؟ زنگ زدن به پشتیبانی مبین واقعا فاجعه است و گذاشتمش به عنوان آخرین گزینه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این رو هم بگم که مودم خارجی هستش و نسبت به قبل تعداد خط سیگنالش کم نشده (سیگنالش روی 2 یا 3 است و قبل از ایجاد این مشکل روی یک هم عالی کار می کرده).
اینم سرعت ما
بچه ها یه سوال
شما با مبین نت و س ا ک س میتونبید برید گوگل پلاس ؟
من از یه جا اکانت س ا ک س گرفتم میگه به خاطر مبین نته نمیتونید برید گوگل پلاس !
اره؟
من با فری گیت میرم و هیچ مشکلی نداره. بقیه ی روش ها رو نمیدونم.نقل قول:
نقل قول:
با وی-پی-ان باز میشه
من خودم با وی-پی - ان میرم
امتحان کن
ادرشم HTTPS برن بجای HTTP
سلامنقل قول:
کدوم شهری؟
دست ماهم بگیر:20:
کسی نبود که جواب بنده حقیر رو بدن؟؟؟
فروم به این فعالی.......
کسی نبود جواب بنده رو بدننقل قول:
فرومی به این فعالی ........
بچه ها اینو دیدید :
وایمو (WiMO) اولین شبکهی اینترنت پرسرعت بیسیم محلی مبتنی بر فناوری Wi-Fi با پوشش گسترده میباشد که توسط شرکت ارتباطات مبین نت ، تنها دارنده پروانه ارایه خدمات ارتباطی بی سیم با فناوری وایمکس در سراسر کشور از سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی، در اماکن عمومی و پرتردد مانند مراکز خرید، پایانه ها، بانک ها، فرهنگسراها ، کتاب خانه ها ، رستوران ها، سرای محله ها،دفاتر خدمات الکترونیک و... راهاندازی گردیده است و این امکان را برای کاربران فراهم می آورد از طریق تلفن همراه،لپ تاپ، تبلت و یا هر گونه دستگاه مجهز به فناوری Wi-Fi و بدون نیاز به مودم و نرم افزارهای جانبی به آسانی به اینترنت دسترسی داشته باشند .
درود دوست عزیز 512 با 1024 چنان فرق ندارن با هم از نظر سرعت من با 512 100KB/SEC دانلود میکنم با 1MB 120-130 اما با 2MB 450-500/KB/SEC نظرم اینه که عوض نکن ترافیک بیشتر بگیر البته نظر شخصیه و منتظقه من با شما کاملا متفاوتهنقل قول:
من از بندرعباس هستم:20:
سلام عزیز،دوستمون درست میگن،اگر الان سرعت دانلودتون 100-90 هست با یک مگ معمولا بیشتر از125 نمیشه.من این طرح رو داشتم و اشتباه کردم فعال کردم ،عرض چند روز تغییر دادم.از اون مواردی که گفتید همه چی خوبه تقریبا فقط دانلود شبانه اش مثل هز طرح دیگه ای افت داره،روی هم رفته از نظر اقتصادی 512 بهتره.حالا اگه بازم دوست دارید سرعت بالاتری داشته باشید فعال کنید ولی اگه دارید با 100-90 دانلود میکنید تغییر به 1 مگ رو فراموش کنید!!!!!نقل قول:
با تشکر از دوستانی که جواب بنده حقیر رو دادن مخصوصا از کاربران
gigabayte2052 و mansell
شاد و پیروز باشین ...
زنگ زدم مبین نت بپرسم چرا من گرین پک هستم و همسایه طبقه بالاییمون داره از هواوی استفاده میکنه ... به این نتیجه رسیدن که مودمم به یه BS تو فاصله 10 کیلومتری وصله ...
هر کاری هم کرد نتونست به BS نزدیک بهم وصل بشه ، یدونه از دکل هاشون 400-500 متر باهام فاصله داره !
کسی راهی بلده بشه درستش کرد ؟
بله من تو مودم dx 350 اینکارو کردمنقل قول:
برید تو صفحه مودم با ادمین وارد شید برید بخش وایمکس اون زیر فرکانسایه که rrssi cinr دارن بعد اونای که نمیخوای رو فرکانس شو بزار روی 5mhz اونی که میخوای بهش وصل شه بزار رو 10mhz اگه نمیدونی کدومش همون 500 متریس دونه دونه تست یا ببین کدومش قویتره معمولا همون btsنزدیکس
بعدش ی بار دگمه stop رو فشار بده بعد دوباره استارت کن بعد از 20 ثانیه به Bts که 10 mhz کانکت میشه که مشخصاتشو میتونی تو صفحه اول مودم ببینی
کلا توضیحات بصورت عکس در اوردم که راحت تر باشی
رو عکسا کلیک کنید بزرگ میشن
1
2
3
4
موفق باشید
داداش منم کنج کاو شدم ببینم ماله خودم چجوره ولی مودم من bm632w اینه واردش میشم با ماله شما خعلی فرق میکنه.واس مدمه ما راهی نداری ؟نقل قول:
با تشکر
با سلام
من طرح 2 مگ با حجم 2 گیگ دارم سیگنالم هم 100 درصد هست روزا تا 300 کیلو هم می ره ولی شب ها به شدت افت سرعت داره در حد 30 کیلو(مخصوصا 2 تا 8 صبح)
می خواستم بدونم کلا اینجوری شده مبین نت چون قبلا خیلی بهتر بود
و اینکه درایور جدید برای مودم ها وجود داره؟
داداش من با مودم شما کار نکردم اما تا امشب نیگا میکنم بهتون میگم ترافیکم تموم شده :D ساعت 2 به بعد میامنقل قول:
درسته ،منم دو مگ دارم سرعت به شدت پایین میاد.قبلا خیلی بهتر بود.مدل مودمتون رو توی سایت مبین نگاه کنید بر طبق همون فریمور ،آپدیت کنید!!!نقل قول:
مدل مودم من BM635 هست از اون سری های اول که تو سایت نیستنقل قول:
کدوم رو باید بگیرم خوب؟فقط تو سایتش BM632 هست
--
الان کدوم طرح های مبین نت شب ها خوب هست سرعتشون؟فقط نامحدود ها یا نه می شه حجمی هم پیدا کرد
2mb تهران غرب
جالب اینجاست دیشب 7 گیگ دانلود داشتم بدون افت سرعت
خودم کرجم به زور آنتن میده 27 30 % شبا هم افت سرعت شدیدی داره حدود 2 الی 3 گیگ دانلود دارم :sq_3:ولی دیروز اومدم تهران مودم هم آوردم تست کنم حرف نداره 100% آنتن میده پینگم پایین
نمی دونم .زیاد دنبال آپدیت نبودم ،دوستان دیگه شاید بهتر راهنماییتون کنند!!!نقل قول:
ببینید دوست عزیز دانلود شبانه توی همه طرح ها به یه شکله ،یعنی به شدت پایینه،منتها میشه با چند تا کانکشن به سرعت واقعی نزدیک شد.من اگر یک فایل برا دانلود بزارم شاید 1 گیگ هم دانلود نکنم اما با گذاشتن چند تا فایل بین 7 تا 5 گیگ تقریبا دانلود میکنه.طرح های نامحدود 4 به 1 خوبند ولی دیگه شبانه ندارند.اما 10 به 1 سرعتش خیلی پایینه ،شاید 30 بیشتر نشه!!!
با مبین نت امکان نداره اینقدر دان کنی جنل خالقنقل قول:
منطقه خیلی به سرعت ربط داره درسته ولی پینگ پایین رو که میفرمایید خیلی موافق نیستم.من این روزا از دست این پینگ بالای مبین کلافه ام.از قبل هم بدتر شده.شما از سرور تهران تست گرفتید اگر از سرور های کشورهای دیگه بگیرید نتیجه واقعا مایوس کننده اس.الان تو بهترین شرایط از سرور خارجی برای من 400-350 هست با تایم اوت فراوان!!نقل قول:
الان ایرانسل مودم BM635 جدیدترین درایور رو داره در حالی که مودم من همون مدل برای مبین نت هست اگر با اون آپدیت کنم چی می شه؟
چرا دوست عزیز امکان نداره.. ؟نقل قول:
من هر شب حدوداً همینقدر یا بیشتر ۷ ۸ گیگ دانلود میکنم با همین سرعت...
من هم 2 مگ دارم دیگه خیلی زور بزنه شب 3 گیگ دان می کنم شما چه فرقی با من داری یا نکنه سرور سفارشی از مبین گرفتی:44::23::worried::sq_2: عجب
حتی بیشتر از 7 گیگ هم میشه دان کنی من 2مگابایت داشتم اگه همه لینکام rapidshare یا مدیافایر بود بالای 8 گیگ دان میکردم چون میانگین سرعتم 420 بود البته خیلی بستگی به منطقه داره ! ولی شبا انگار ی وزنه 1 تنی میزارن رو سیم دیتا دیگه اطلاعات نمیره پینگ واقعا شبا افتضاس ولی مشکل افت سرعت ندارم
ولی تعداد افراد مثل من اندکه تو کل این تاپیک 10 نفر اینجورین بقیه یا ناراضی ان یا ناچار!
------------------------
البته فعلا 512 دارم سرعت 2مگ م تو پست ای قبل هست
دوستان هر دکل تا چه محدوده ای رو پوشش میده ؟؟ ( از نظر مسافت )
منم هر شب همین مقدار دانلود داشتم. ولی نزدیک یه هفته ای میشه شده شبی 5 گیگ. نمیدونم موقتیه یا همینجوری میمونهنقل قول:
چرا دوست عزیز بیکار نیستم که طرفداری مبین نتو بکنم تازه از ساعت 3 گزاشتم باسه دان وگر نه بیشتر هم میشد دان کرد خودمم تو کرج جایی که هستم اصلا راضی نیستم به زور 3 گیگ دان کنم ولی آوردم تهران تست کردم عالی جواب میدهنقل قول:
من با 2 مگ رکورد دانلود شبانم 5 گیگه بیشتر نداشتم تا جالا.ولی اکثرا همین حدوداس 4/5 GB
چطور ساعت 7 یا 8 صبح که رایگان نیست خودش قطع میشه میوفته رو کانال غیر رایگان؟!!