شما يه بار هم اين مورد رو امتحان كنيد ببينيد چي ميشه.:20::31:نقل قول:
شاد باشيد:40:
Printable View
شما يه بار هم اين مورد رو امتحان كنيد ببينيد چي ميشه.:20::31:نقل قول:
البته قبلش باید حتما درایور قبلی رو به طور کامل پاک کنید
سلام دوستان ، اگر لطف کنید و یک مودم Adsl 2+ بی سیم تا حدود 50 هزار تومان به من معرفی کنید ممنون می شم
TP-Link TD-W8950NDنقل قول:
من از این استفاده می کنم و ازش راضیم !
سلام من مودمم زیمنسه با کامپیوتر از طریق لن راحت به اینترنت وصل میشه اما با موبایلم وقتی میخوام کانکت بشم روobtaining ip address گیر میکنه و وصل نمیشه اما اگه وای فای روشن باشه مودم رو خاموش روشن کنی با موبایل وصل میشه و با کامپیوتر نمیشه رفت تو اینترنت
با سلامنقل قول:
من هم از alfex استفاده میکنم و راضی هستم ازش.
موفق باشید.
سلام خدمت شما
من مودم dlink 2640 uدارم
اون رو بر روی pppoe تنظیم کردم.
فقط مشکلی که هست من میخوام از اینترنت برروی گوشی هم استفاده کنم.وقتی که سیستم روشنه مشکلی نیست ولی اگه سیستم خاموش باشه و فقط مودم وایرلسم روشن باشه دیگه گوشی نمیتونه شبکه رو پیدا کنه.یعنی باید سیستم هم روشن باشه تا چراغهای مودم کامل روشن باشه و بعد بشه از اینترنت رو ی گوشی هم استفاده کرد.
لطفا راهنمایی کنید که من کجا تنظیمات مودم رو اشتباه وارد کردم یا اصلا وارد نکردم تا بدون روشن کردن سیستم و فقط با روشن کردن مودم اینترنت برروی گوشی فعال باشه.
ممنون
مودم alfex جزو مزخرف ترین هاست !نقل قول:
چک کنید ببینید تایمی برای idel تعریف نکردید ؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
زمانی که شما مودم رو روشن میکنید و کامپیوتر خاموش هست چراغ wlan روشن میشه یا نه؟
موفق باشید.
با درود و خسته نباشید به دوستان
من یه کامپیوتر و یه لب تاب دارم. مودمم linksys وایر لس هستش. میخوام همزمان با لب تابم و کامپیوترم کانکت بشم. روی حالت ppoe گذاشتم ولی متاسفانه هر چند دقیقه یکبار دیس میشه و این به خصوص در زمان دانلود از سرور هایی نظیر mediafire حسابی دردسرساز میشه. این مشکل به خاطر مودمم نیست. چون با مودم های دیگه هم همین مشکل رو دارم. و همچنین مودممو بردم با isp های دیگه امتحان کردم مشکلی با حالت ppoe نداره.مشکل از isp من هستش که با حالت ppoe سازگار نیست. اینترنتم هم از خود مخابراته (نمیتونم اونو عوضکنم چون فقط خود مخابرات به من سرویس میده و شرکت های دیگه نمی تونند سرویس بدهند).
به خاطر همین روی حالت کانکت دستی گذاشتم. تا چند وقت پیش خوب بود تا اینکه الان چند روزی هست هر کاری می کنم همزمان نمیتونم با هر دوتاش کانکت بشم. اگه یکیش داخل بشه و بخوام با اون یکی کانکت بشم پیغام 691 یعنی ارور یوزر نیم و پس ورد رو میده (جفت ویندوز ها سون هستش). الانم دردسر شده چون برادرم و من هر دو همزمان از اینترنت استفاده می کنیم. پشتیبانی مخابرات هم اصلا جواب درست و حساب نمیده. خب این موقع باید یکیمون دیس باشه.
خب می خواستم ببینم باید چی کار کنم. آیا تنظیمات خاصی داره یا داشته. در هر صورت می بایست چی کار کرد. با تشکر از تمامی دوستان منتظر پاسختون هستم.
جواب شما تو تایپک قبلی داده شد دوست عزیز
من دیروز رفتم مودم جدید بگیرم برام خودم داشتم تی پی لینک ۸۹۰۱ می گرفتم که فروشند گفت آزتک هم داریم که سری ان هست و خیلی عالیه کلی تعریف کرد. کسی از بچه ها اینجا آزتک داره ؟ واسه خرکاری خوبه ؟ ۴ پورت اترنت داشت و قیمتش ۶۵ بود
سلام
می خوام maxlink pq-650 رو کانفیگ کنم،سی دیش رو ندارم توی نت هم ماشال.. اسمش معروفه!!!
کسی نرم افزارش رو داره برای دانلود؟
چرا نرم افزار ؟نقل قول:
مگه وب کانفیگ نداره
خر کاری منظورت چیه دوست عزیز ؟؟؟نقل قول:
صب تا شب وصل بشی منظورته ؟؟؟ همون TP-LINK مودم مناسبی هستش...اگه میخواید میتونید مدل TP-TD 8961nd رو هم یه نگاه بندازید
دوستان مودم adsl من iplink هست و من با استفاده از کابل لن و یو اس بی دارم همزمان به پی سی و لپ تاپ اینترنت می دم
راهی نداره که با استفاده از مودم بشه دو تا سیستم رو با هم شبکه کرد؟؟
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
منظورمخ اینه که به فولدر های همدیگه تحت شبکه دسترسی داشت؟؟
من كه تا حالا نتونستم اين كار رو انجام بدم.نقل قول:
فكر هم نكنم بشه چنبن كاري رو كرد.
درایور نداره؟نقل قول:
برای تنظیم کابل یو اس بی هم می خواد یا نه؟
سلام
من یک مودم SMC7901WBRA2 گرفتم واز اینترنت مخابرات استفاده میکنم.من در حالت Bridged میتونم از اینترنت استفاده کنم ولی در حالت pppoe فقط سایت گوگل باز میشه و سایت های دیگر نه.لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم؟
طی تحقیقات خودم فکر کنم از تنظیمات DNS مخابرات باشه ولی چیزی نفهمیدم!
میشه دوست عزیزنقل قول:
کاملا توی یک شبکه هستید شما فقط باید شبکه کانفیگ شه
سلام خدمت دوستان عزيز راستش من خودم هم چند روزي بود دنبال مودم بودم بعد از پرس و جو يکي از دوستان به من يه مودم از مودم هاي d link رو معرفي کرد که اون هم N داشت که بعد وقتي پرسيدم گفت : يه سري ها G هستن و يه سري ها N و گويا سري N ها از نظر سرعت و شعاع برد تو وايرلس بهتر هستند به نظر من هموني سري N بهتر هست در ضمن سري N ها گرون تر هم هستندنقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------------
اما حالا خودم يه سوال دارم مربوط به کانفيگ مودم tp link مدل td-8811 هستش.من 4 تا سيستم دارم که مي خوام اونها رو از طريق يه سوئيچ شبکه براي اينترنت متصل کنم براي همين بايتستي تنظيم مودم رو در حالت pppoe بزارم که تو اين حالت با روشن کردن مودم به صورت مستقيم به اينترنت متصل ميشه ! اما من تمام تنظيمات رو که انجام مي دم بعد از reboot کردن باز هم بايد از طريق کانکشن که خودم تو ويندوز مي سازم برم تو اينترنت.!؟ چي کار کنم حتي اومدم ip , dns , ... رو بهش دادم که نشد. :41:
بهروز جان برای توضیحات باید کاتالوگش رو بخونم؟؟نقل قول:
من توی شبکه یه چیزی نزدیک به صفرم!!
آقا این صفحه مخابرات که تنظیماتو میداد، الان حداقل چند تا لینک آخرش کار نمیکنه. من یک مودم d-LINK 2730 خریدم. الان با Bridge وصلم و PPPOE رو نمیتونم استاد کنم. یعنی میسازم تو تنظیمات مودمم ولی خودش خود به خود وصل نمیشه. یا شایدمیک تیکی چیزی داره من باید بزنم تا خودش خود به خود وصل شه.
چه کار های انجام دادید ؟نقل قول:
از توی diagnose مودم ببینید به چه مشکلی خوردید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منظور از (این صفحه مخابرات که تنظیماتو میداد، الان حداقل چند تا لینک آخرش کار نمیکنه.) چی هست ؟نقل قول:
اگر تنظیمات تون درست هست زنگ بزنید ISP
سلام
من یه tp link 8811 دارم . به جز استفاده از اکسس پوینت راه دیگه ای برای تبدیل به وایرلس هست
میخام با گوشی از ای دی اس ال استفاده کنم
ممنون
سلام
دوستان برا کاربرد خانگی مودم روتر بیسیم با سرعت 300 وباسیم 10/100 میخوام با قابلیت اشتراک گذاری فایل از هارد اکسترنال و پرینتر به علاوه استریم خوب فیلم 1080 ،مد نظرم asus dsl-n12 بود که گیر نیومد رفتم سراغ روتر asus rt-n13 اما ظاهرا لینوکسیه (سامبا) سسیستم فایلی که پشتیبانی میکنه fat با 4 گیگاست و سایزا ی بزرگتر باید از سیستم فایلای لینوکس استفاده کرد .(شاید بخاط قابلیت دانلود مستقیم و سامبا ست)
دوستان چه پیشنهادی دارن؟
ممنون
دوستان اهل فن سلام
آقا من یک مودم (d-link wireless g adsl2 4-port router (dsl-2640u دارم
حالا می خوام که اینو برای 2 تا کیس استفاده کنم و وایرلسش هم برای لب تاپ یا گوشی موبایل در دسترس باشه
هر دو تا کیسم پورت لن دارن و پشت این مودم هم 4 تا لن وجود داره
یک راهنمایی می کنید ؟
آیا اگر ابتدا مودم را روی یک کیس که با لن وصل شده کانفینگ کنم و موقع کانفینگ هم بریدج رو انتخاب کنم و بعدش هم از یک پورت لن دیگه مودم یه سیم بزنم به اون یکی کیس و یک کانکشن هم در اون کیس ایجاد کنم همه چی حله (اینو گفتم که بگم عقلم در این حد یاری می کنه ولی مطمئنا به این سادگی نیست) و راستی اینکه وایرلسش هم در دسترس باشه ؟
وینوز هم xp است .
سلام
من تازه ADSL گرفتم از مخابرات و یه مودم ADSL D-Link DSL2730U خریدم ولی هنوز نتونستم نصبش کنم - روش نصب و کانفیگش چطوریه ؟
برای کامپوتر هایی که قراره از طریق وایرلس به این مودم و اینترنت نصب بشن هم نیاز به تنظیماتی هست ؟
مرسی
[IMG][/IMG]
مشکلی نداره میتونید همینکارو کنید که البته فک کنم اگه با یه سیستم وصل شدی به نت دیگه نیاز نباشه رو یه سیستم دیگه کانکشن بسازی...نقل قول:
شما این کارو انجام بده اگه مشکلی پیش اومد بگو
192.168.1.1نقل قول:
شما این آی پی رو وارد و کارهای ساعت و اینارو انجام بده تو یه مرحله نوع کانکشن که بسته به خودتون میتونه ppoe یا bridge باشه رو انتخاب کنید
البته اگه پول کانفیگ مودم رو میدی حتی اگه بلدم باشی ببر برات کانفیگ کنه
برای وایرلس هم باید شما access point رو فعال بعد روش رمز بزارید که اینم تو همون قسمتی هست که دارید کانفیگ میکنید و user name و password رو وارد میکنید
TP LINK-TD 8961 ndنقل قول:
مگه اینکه گوشیتون رو بتونید با usb hub وصل کنید به مودمنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز آیا از مودمت راضی هستی؟
من میخوام یه مودم واسه adsl شرکت مخابرات بخرم اما نمیدونم چه مودمی خوبه. dsl 200 d-link که مطمئنم جوتب میده اما نمیدونم dsl 2520u بگیرم یا dsl 200 فکر کنم 2520 بهتر باشه ولی مطمئن نیستم جواب بده لطفا راهنمایی کنید. asus چطوره؟
لطفا دوستان هر کدومو که شخصا استفاده کردند و راضی هستند بگن؟:19:
واسه چه کاری میخوی ؟؟؟ وایرلس میخوای یا فقط میخوای pc بهش وصل بشه ؟؟؟ بودجتون در چه حد هستش ؟؟؟نقل قول:
اگه وایرلس میخواید خونتون چقده ؟؟
نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدید ؟ من در این مورد اطلاعات ندارم .step by step:40:
[QUOTE=Farshid72;6746302]مشکلی نداره میتونید همینکارو کنید که البته فک کنم اگه با یه سیستم وصل شدی به نت دیگه نیاز نباشه رو یه سیستم دیگه کانکشن بسازی...
شما این کارو انجام بده اگه مشکلی پیش اومد بگو
من ابتدا مودم رو به کیس اولم وصل کردم توسط لن و کانفینگش هم کردم و اینترنت میرم ولی اون یکی کیس هم که با لن به پرت دیگه مودمم وصل کردم چراغ اتصالش روی مودم روشن می شود و در اون کیس هم ارتباط شبکه ای بر قرار می شود ولی چه با ساختن کانکشن و چه نساختنش اینترنت نمی ره راستی هر دو تا هم تنظیمات اینترنت پروتکلشون هم روی اتو ماتیک هست ....
حتی سیم کیس اولم رو که کار می کنه می کنم و بجاش سیم لن کیس دوم رو میزنم تو مودمم (یعنی در جای همون پرت اول ) ولی بازهم در کیس دوم نمی ره
راستی واسه اینکه با گوشی از وایرلسش استفاده کنم باید مثل کار اولی ، کانفینگ کردن رو برای وایرلس در بخش وایرلس در صفحه کانفینگ انجام بدم ؟
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی!
من توی مغازه ADSL دارم!!! حالا می خوام از همین ADSL برای Laptopام توی خونه استفاده کنم!
فاصله 1 کیلومتر!
می خواستم بدونم که چه چیزهایی باید خریداری کنم؟! 1 مودم وایرلس معمولی + یک آنتن جداگانه جواب کارو میده؟!
[QUOTE=joopiter23;6747931]ببین دوسته عزیز شما اگه کابل رو وصل میکنی و هیچ اتفاقی رو روی نمایشگر مشاهده نمیکنی باید بگم که لن سیستمتون مشکل دارهنقل قول:
ولی اگه وصل میکنیو و کانکت میشه ولی اینترنت نمیره قضیش فرق میکنه
اگرم شما کابل رو میزنی بعد کابل سیستم اول رو میکشی بعد وصل میشه بازم قضیش فرق میکنه
در مورد وایرلس هم تو همون کانفیگ کردن که 2 دقیقه هم طول نمی کشه شما باید Access point رو Enable کنید
بعد روش پسورد بزارید
البته بدون کانفیگ مجدد هم میتونید وارد تنظیمات شید و Aceess point رو فعال کنید
192.168.1.1
وارد شید بعد تو منو ها وایرلستونو فعالش کنید
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
1km زیاده...پوشش میده ولی به شعاع 1 کیلومتر...فکرشو کن 1 کیلومتر چند خونه رو تحت پوشش میده که اگه یکیشون بتونه قفلتو -- کنه....نقل قول:
توصیه من اینه شما بیخیال این روش شی
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
راستش با مودم D-lin کار نکردم ولی شما تو انجمن سخت افزار وارد قسمت لوازم ورودی و خروجی شو اونجا یه نگاه بندازاگرم نبود مشکلتو تو یه تایپک بیان کن دوستان کمکتون میکنننقل قول:
ممنون از توضیحاتتون
اتصال برقرار می شه و اون کانکشن لن هم روشن می شه ولی تو اینترنت نمیره (یعنی اینکه چه کانکشن بسازم و کانکت بخوام بشم و چه اینکه همزمان اینکه کیس اول وصله بخوام تو این کیس دوم صفحه باز کنم)
چه بجای سیم کیس اول بذارم و چه در جای خودش (پرت مربوط به کیس دوم) در هیچ حالت اینترنت نمی ره ولی شبکش وصل می شه !
ممنون از توضیحاتتون
اتصال برقرار می شه و اون کانکشن لن هم روشن می شه ولی تو اینترنت نمیره (یعنی اینکه چه کانکشن بسازم و کانکت بخوام بشم و چه اینکه همزمان اینکه کیس اول وصله بخوام تو این کیس دوم صفحه باز کنم)
چه بجای سیم کیس اول بذارم و چه در جای خودش (پرت مربوط به کیس دوم) در هیچ حالت اینترنت نمی ره ولی شبکش وصل می شه !
error 678
با مودم نمیشه عزیز :20:نقل قول:
میتونید از دو تا نانو استیشن استفاده کنید
رفیق مشکلی از اون بابت نیست!!!
یعنی این منطقه هکر مکر نداره!
اگه میشه راهنمایی کنید!
پس شدنی هستش که تا 1 کیلومتر بدون افت سرعت اینترنت بده! مودم هم از همین مودم های معمولی ADSL که قابلیت وایرلس دارد؟!؟؟؟؟؟؟؟
قیمت چقدر درمیاد؟!
ببین دوسته عزیز شما اونجا که داری ipv4 رو تنظیم میکنی یه قسمتی پایینش داره به اسم DNS SERVER کهاونارم باید پرشون کنی!!!نقل قول:
اگه امکانش نیست شما سیستمتو باسیستم اولی شبکه کن بعد خودت آی پی تعریف کن بعد DNS هارو وارد کن میتونی DNS هارو از isp خودتون بپرسید
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
دوسته عزیز شما باید تو راه تقویت کننده بزاریدنقل قول:
توصیه من اینه شما بجای اکانت adsl اکانت wifi بگیری بعد تو مسیرتون هم باید یه تقویت کننده باشه یا اینکه مودم خودتون پهنای باند و قدرت ارسال سیگنال بالایی داشته باشه
پسر 1 کیلومتر کم نیستا
همون اکانت ADSL واسه خونه بخری فک کنم ارزونتر دراد