سلام
برای بنده حدود یک هفته ای میشه خوب شده . فقط یک مشکلی داشتم
میخواستم بگم بنده سرویس یک مگ نامحدود گرفتم ، تا دیروز روی 100 ثابت بود ولی از دیروز روی 70 ثابت شد . یعنی چون زیاد دانلود کردم اینطوری شد ؟!
Printable View
سلام
برای بنده حدود یک هفته ای میشه خوب شده . فقط یک مشکلی داشتم
میخواستم بگم بنده سرویس یک مگ نامحدود گرفتم ، تا دیروز روی 100 ثابت بود ولی از دیروز روی 70 ثابت شد . یعنی چون زیاد دانلود کردم اینطوری شد ؟!
نقل قول:
ظاهرا جدیدا اینطور شده که شما اگه 6 گیگ سرعت بالا داشته باشی ، او حجم تقسیم به 30 میشه و هر روز امکان استفاده از مقدار مشخصی رو داری ! روزی 200 مگ سرعت بالا....
در مورد قسمت دوم، با وضع فعلی؟ نه!
همشهری ربطی به زیاد دانلود کردن نداره ، چون آسیاتک برخلاف شاتل و پارس آنلاین هیچ سقفی برای سرویس های نامحدود نگذاشته است.نقل قول:
سرعت منم تا دیروز روی 32 ثابت بود اما الان 5-15-25 در نوسان شده ، ظاهرا اختلالی باید ایجاد شده باشه...
بله تایید میشه البته ربطی به محدودیت ندارهنقل قول:
بنده دیروز تماس گرفتم گفتند که اختلالی در سیستم به وجود امده و رفع میشه
TAPATALK
دوستانی که از آسیاتک سرویس دارند آیا شما هم در این دو سه روز اخیر با موارد بسیار بیشتری از قطعی در طول روز روبرو شده اید ؟ دوستان یه آمار بدید...
ممنون از دوستان :n11:
برای بنده فقط امروز چند ساعتی قطع بود و بعد درست شد . تا حالا مشکل قطعی نداشتم ( احتمالا همونطور که دوستمون گفتن اختلال از آسیانک هست که ان شاالله حل میشه )
دوستان قانون fup داره روی آسیاتک پیاده می شه از دیروز مطمین شدم چون خیلی از بچه ها دانلود من در ارتباط هستم گفتم به شدت محدود شدیم
سرعت 30 چی هست بشه 15 بگید اومده پایین من فکر کنم محدود شدید .
نه اقا محدود چیه من چهار روز نیست تمدید کردمنقل قول:
TAPATALK
دوست من قرار نیست به شما بگین محدود کنن اینترنت برنزی سرعت دو مگ تا 32 هم می تونن پایین بیارن شما هم هیچ اعتراضی نمی تونی بکنی .نقل قول:
این قانون طبق دستور مخابرات باید اجرا بشه خود مخابرات هم اجرا خواهد شد .
همشهری من که امروز بمدت 6ساعت قطع بودم + 2 قطعی موقت که با ریبوت مودم درست شد...نقل قول:
مرکز علامه طباطبایی
شما هم قطعی داشتی؟
حتما منی که 256 برنزی دارم هم باید بشم 4 کیلو بایت در ثانیه و سرویس های 128 برنزی هم باید بشن 2 :n04:نقل قول:
به نظرت این سخن منطقی میاد ؟
من یک ماه پیش کمی سرعتم را از روی 32 پایین تر آورده بودن کلی اعتراض کردم تا آخر خودشون قبول کردند که مشکل از جانب اونا بوده و سرعت شد 32...
اگر قراره این داستان مسخره را اجرایی کنند من یکی زیر بار نخواهم رفت و مبلغم را پس خواهم گرفت.
ممنون همشهری من تو این دو روز اخیر قطعی زیاد داشتم اما قبلش اصلا قطعی نبود. مرکز عماریاسرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شده لاک پشت، مثلا 1MBPS نامحدود برنزی خریدم. جالبه که زنگ زدم میگم یک ماه میگید درست میشه. میگه حق داری، نخر!
میشه بفرماید کی گفته برنزی رو میتونند تا 32 بیارن پایین ؟نقل قول:
قبلا هم در رابطه با تفاوت برنزی نقره ای و طلایی خدمت دوستان گفتم
قبلا که حجم هدیه نبود یک مگ برنزی بین 8 نفر شیر میشد
یک مگ نقره ای بین 6 نفر شیر میشد
و طلایی 4 نفر
یعنی یک مگ برنزی باید تا 128 کیلو دانلود بده
نقره ای تا 180
و طلایی 256
اما بعد اومدن حجم هدیه دادن و تفاوتی دیگه بین سرعتشون نیست
سرعت هم بخوان محدود کنن نصف میکنن نه 20 -30 کیلو بایت کم کنن !!!!!
حالا فردا درست نشد بیشتر پیگیری میکنم
TAPATALK
آره دوست این برنزی اینطوری هست شاتل بگرید دقیقا اینطوری هست یعنی مخابرات تصویب کرده شما 128 کیلوبایت بخرید سرعت می شه 16 از این 16 2 به شما می رسه البته اینطوری دیگه نمی شه .نقل قول:
قانون fup فرق می کنه fup جوری هست یعنی مصرف منصفانه شرکت می یاد به شما اینترنت 10 مگابایت میده نامحدود قوانینش اعلام می کنه شما در روز یا ماه یا سال فلان حجم می تونید با سرعت حداکثر دانلود کنید اگه این مصرف رد بشه محدود می شید به 10 به 1 یعنی سرعت یک مگابایت این سیستم دقیقا ترکیه اجرا می شه یعنی من دو سالی اونجا بودم اینطوری بود .
من پیشنهاد می کنم شما مخابرات بگیر برای شما که سرعت بالا لازم نداری 256 مخابرات بهترین گزینه هست .
من همین الان زنگ زدم همین داستان مسخره رو برای منم گفت! 1024 تقسیم بر 8 میشه تبدیل میشه به KB 128 ضریب اشتراک هم 1 به 8 هست، بنابرین اونی که ما به شما فروختیم- که البته این مودبانه اش هست!- 16 KB بوده:n26:، پس خداتو شکر کن که همین رو هم داری! :n04:نقل قول:
احتمالن این آقایی که هر روز مصاحبه میکنه و میگه شرکتها کم فروشی نمیکنن جزو همین ماست فروشهاست که با این فرمولها مردم رو تحمیق میکنن.
قانون استفاده منصفانه که میگی مربوط به شاتل و پارس آفلاین هست و در سایت دو شرکت هم ذکر شده است اما در سایت آسیاتک چنین چیزی ذکر نشده است پس بنابراین چنین سندیتی ندارد.نقل قول:
متاسفانه در شهری زندگی می کنم که مخابرات آن تنها مخابرات واقعا دزد در ایران هست و کلا سرویس نامحدود را بر خلاف قانون برداشته است...
تو قسمت خرید اشتراک برای من اسمی از کیلو بایت یا کیلو بیت نیاوردهنقل قول:
فقط نوشته 1024
TAPATALK
طبق مصوبه سازمان تنظیم و مقرارت رادیویی اینطوری هست یعنی سرعت دو مگابایت که سرعت 280 هست شما تقسیم کن به هشت می شه سرعت واقعی شما سرعت رو تقسیم بر هشت می کنن روی برنزی نه پهنای باند خط رو .نقل قول:
چون خود مخابرات به این قانون پایبند نبود و برنزی چیزی تحمیلی بود برای شرکت های PAP , آسیاتک هم دید داره رقابت رو می بازه هم اینها هم مجبور شدن سرعت ببرن بالا .
دوستان عزیز من الکی دعوا نکنید !
من یک ماه پیش از مسئولین همین خراب شده جواب گرفتم که سرعت من 256 برنزی باید همان 32 باشد ! پس اگر قرار باشد که این دزدان به این زودی حرف خود را هم پس بگیرند که دیگه سنگ روی سنگ بند نخواهد شد !
من یکی با استناد به حرف های خودشان اعتراض خواهم کرد.
کدوم مسول دوست من ؟نقل قول:
من خودم مصوبه تنطمیم سازمان رو خوندم همه شرکت ها همین هست داتک شاتل بگرید دقیقا همین سیستم هست سرعت تقسیم بر هشت .
آسیاتک چون با مخابرات رقابت داره و داری بالاترین پورت در سطح کشور هست مجبور به این کار شده .
دوست عزیز کدوم مصوبه ؟ مگه من قرار دادی که بستم همچین چیزی رو امضا کردم ؟نقل قول:
به من گفتند نامحدود یک مگ
یعنی چی ؟یعنی با سرعت یک مگ به صورت نامحدود دانلود کنم تموم شد و رفت!!!
حالا که مخابرات مصوبه داده یا نداده کاری ندارم
بنده پنج ساله از اسیاتک اینترنت دارم بعید میدونم چنین کاری رو انجام بده
درضمن بنده دانلودی هم انجام ندادم که بخوام محدود بشم این کار ها خوراک شاتل و پارس انلاین و ....هست اسیاتک هیچ وقت از چنین قوانین مسخره ای پیروی نکرده
زمانی که برای سرعت 128 به بالا شاتل نامه از وزارت اطلاعات میخواست
اسیاتک نت دو مگ تو شیراز میداد بدون هیچ مدرکی و نامه ای...
اگر واقعا محدود کرده باشه بنده کوتاه نمیام.
TAPATALK
256 برنزی اگه 32 باشه که خوبه!نقل قول:
الان من 1024 دارم 90 هست!
سرعت من از +120 اومد روی +90، 2مگ برنزی دارم!!!!!!!آسیاتک سرعت اورده پایین؟!!!!!!
من 2 مگ نقره ای دارم همون 120 ئه فعلا. برای مطمئن شدن از نهایت سرعت به صورت همزمان 2 تا دانلود بزارید. چون تک دانلود سرویس های محدود هم الان پایین اومده. کلا وضعیت اینترنت الان واقعا خراب شده.
با عرض سلام خدمت همه. من از مخابرات سرویس دارم ولی راضی نیستم. دنبال یه سرویس نامحدود میگردم که خوب در نهایت به آسیاتک رسیدم. یکی دو تا سوال داشتم:
من اینترنت 256 نا محدود میخوام.... فرق برنزی، نقره و طلایی چیه؟ سرعت دانلود هرکدومشون چنده؟ (منظورم سرعت کلی مثلا یک ماه اخیر - چون پستای دو صفحه آخر رو که خوندم دیدم این دو سه روزه مثل اینکه خرابه. ولی من کلی میگم.)
و در نهایت اگه جای بهتری واسه نامحدود سراغ دارین بگین. با تشکر
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL :n08::n08::n08:
بنده حدود 2 ماه هستش که 1 مگ برنزی گرفتم از آسیا تک و این چند روزی واقعا شورش رو در آوردن.
سرعت بنده 3 روز هستش که روی 500KB بسته شده در صورتی که باید روی 1MB باشه. سرعت دانلود بنده شده 50 کیلوبایت. فردا زنگ میزنم هر چی فحش هستش بارشون میکنم. یعنی کلا لیاقتمون همین بدبختی هستش که سرمون میارن. نشستیم هیچ کاری هم نمیکنیم.
اینم سندش.
تنها فرق برنزی، نقره و طلایی در ضریب اشتراک و هدیه میباشد! ولی همشون بعد از اتمام گیگ هدیه سرعتشون یکسانه و پول بیشتری باید بدی برای طلایی و نقره ای....نقل قول:
نظر منو میشنوی اگر فقط برای دانلود میخوای از اسیاتک بگیر و دنبال پینگ پایین و وبگردی با سرعت بالا هستی سراغ اسیاتک اصلا نیا!! من از اردیبشهت اکثر پستارو دیدم به این نتیجه رسیدم.
اینم بگم اخیرا سرعت دانلودم داره خراب میشه و این شرکت اصلا به فکر نیسن!!
خواهرزادم 9 سالشه ساعت 8 گفت دایی واسم یه بازی جنگی بگیر بازی کنم ساعت ده شب هم میخواستن برم گفتم چه بازی ای بگیرم که تا اون موقع تموم شه دانلودش رسیدم به این بازی که 600 مگ هست گفتم تموم میشه تا اون موقع میریزم واسش ببره بیچاره ناراحت رفت الانم ساعت 12.32 هست هنوزم داره دانلود میکنه با سرعت 2 مگ نامحدود
خب مگه ضریب اشتراک و سرعت با هم رابطه ندارن؟نقل قول:
من فقط واسه وب گردی میخوام با دانلود های کوچولو.... پس آسیا تک بدرد نمیخوره؟ کدوم شرکت بهتره؟ ممنون
دوست سازمان تنطمیم مقرارت همه کاره هست فردا می تونه بگه حجم هر گیگ بشه 10 هزار تومان هیچ احدی نمی تونه بگه چرا .نقل قول:
این شرکت های روی فوکول همین سازمان می چرخه فکر می کنید چطوری شد بالای 5 گیگ حجم دانلود تخفیف دادن طوری که 40 گیگ گیگی شد 2.500 همین سازمان تصویب کرد .
سرویس برنزی چیزی تحمیلی هست اگه سازمان تنطیم چیزی تصویب کنه اینها اجرا نکنن دو روزه درش بسته می شه مثلا لایزر یک شرکت بزرگ بود به یک ماه نشکیند جمع شد .
نمی خوام دیگه بحث کنم اینو مطمین باش سرعت شما برای یک مگ 16 کیلوبایت بشه شما هیچ کاری نمی تونی بکنه بشه 15 کیلوبایت می شه در این شکی نیست همینطوری گفتم رقابت با مخابرات باعث شده این سرویس ها بدن تا ورشکت نشن .
اینم سرعت دانلود بنده . تعرفه بنده 1 مگ نامحدود برنزی هستش. همینطوریش سرعت کم بود بازم کمتر کردن. :n08:
تقصیر مای بدبخت چیه که باید چوب این کارهارو بخوریم باید پول اینترنتی رو بدیم که 10% ش هم نمیتونیم استفاده کنیم چرا ساکت نشستین یه سری دارن پولمون رو میخورن و مارو خر فرض کردن جاهایی هست که خیلی راحت تر میتونن به این کارا رسیدگی کنن بهترین کار برای اینکه سریع جواب بگیرین اینه که برین سایت مقام معظم رهبری اونجا اعلام کنید یا زنگ بزنید دفتر رهبری و بگید سریع هم جواب میگیریننقل قول:
آقا ما فکر کردیم فقط سر ما کلاه رفته ، مثل اینکه آسیاتک با همه کاربران نامحدودش اینجوری تا کرده... سر شما که از ما بدتر کلاه رفته ! 1 مگ نامحدود باید 128 ثابت بده حالا شده 50 :n04:نقل قول:
سرعت شبانه سرویس 2مگ:
و الان که این پستو دادم سرعت روی 1مگ بسته شد....
آقا جریان این سه ماه سرویس رایگان آنتی ویروس اوریجینال BitDefender چیه ؟؟!! ، الان که رفتم توی کنترل پنل م زده که به خاطر ماه رمضان و بر مبنای خدمات ارزش افزوده آسیاتک، 3 ماه رایگان آنتی ویروس اوریجینال می تونم استفاده کنم ! ، این الان راسته ؟؟ ، تایید نکنم بعد فردا بیان بگن که شوخی بود پولش رو بده ؟؟ :n02:
برای من که نیومده!نقل قول:
همون پولی که میدیم نخورید خدمات اضافه پیشکش
من ایمیل رو دادم ولی بعدش یه کد الکی داد و هیچی به ایمیلم نفرستاد شما بزنید ببینید دستور العملی براتون ایمیل میکنه یا نهنقل قول:
قسمت انتی ویروس برای من حذف شده.دی: