خب که چی ؟ اینجا رشته برار , لوس آنجلس نیست.نقل قول:
Printable View
خب که چی ؟ اینجا رشته برار , لوس آنجلس نیست.نقل قول:
منظور شما سرویسهای 1 به 10 این صفحه هست :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی منظور من خود مخابرات بود چون شرکتها هم مجبور شدن سرویسهای مخابرات رو با حداکثر 20 درصد گرانتر بفروشن ولی سرعتی که مخابرات میده واقعیه در صورتی که شرکتها برای اینکه سایر سرویسها رو بفروشند سرعت رو محدود می کنند . نمونش پاس آنلاین
همشهری عزیز و همه دوستان ، در نظر داشته باشین که الان پورت های اینترنت مخابرات رو هم اندیشه سبز خزر داره و خیلی روی سرعت و این چیزا فرقی بینشون نیستنقل قول:
عزیز جان این که تو اصفهانهنقل قول:
از اونجا بیاد اینجا نمایندگی بزنه ؟؟؟!!!!
اینم از مخابرات.... یه چند روز خوب ، به تلافی همون چند روز ، چندین ماه قطع.
نه میشه دانلود کرد و نه وبگردی. مشکلم از طرف خود مخابراته.
دوستان کسی سرعت 1 مگ مخابرات اینجا داره؟
الان وضعیتش چطوره؟
ارزش داره از 512 1 به 10 برم 1 مگ 1 به 10 ؟
من دارمنقل قول:
نیا دوست من
سرعت افتضاحه یه پیج نمیشه باز کرد
امروز مخابرات بودم گفت الان 3 روزه سرویس هارو کردیم 1 به 10 واقعی سرعت دانلود هم نهایت دیگه از 40 بالاتر نمیره حالا راست و دروغشو دیگه نمیدونم الانم به زور اومدم تو تاپیک
من که جمع آوری کنم به احتمال قوی چون کارم گیره نته برگردم شاتل سنگین ترم
من دارمنقل قول:
نیا دوست من
سرعت افتضاحه یه پیج نمیشه باز کرد
امروز مخابرات بودم گفت الان 3 روزه سرویس هارو کردیم 1 به 10 واقعی سرعت دانلود هم نهایت دیگه از 40 بالاتر نمیره حالا راست و دروغشو دیگه نمیدونم الانم به زور اومدم تو تاپیک
من که جمع آوری کنم به احتمال قوی چون کارم گیره نته برگردم شاتل سنگین ترم
سلام همشهری کی ADSL گرفتی قبل عید؟من خودم تا قبل عید برای مخابرات کار میکردم (البته از خودم دارم تعریف نمیکنم)با رییس مخابرات رودسر داشتم صحبت می کردم میگفت که تا 256 اول شیر نمیشه به خیلیا اینو گفته.من که dc نمیشم سرعتم بعضی وقت ها کم میشه.بعضی از مشتریام این مشکل دارن یا قطع یا DC میشن اگه وصل سرعتش کمه اگه واست DC زیاد میشه دو تا دلیل داره یکی رست مودم که من تو رودسر 3 یا جا دیدیم که مودم کافیگ میشه خوب کار میکنه بعدش خودش رست میشه که اینترنت قطع وصل میشه یا VPI VCI باید تغییر بدی یعنی از 0 35 به 8 35 تغییر بدی یا مودمت بزاری سر bridge من اینکارا رو انجام دادم تقریبا جواب داده یه امتحان کن جوابشو بهم بگو
سلام همشهری کی ADSL گرفتی قبل عید؟من خودم تا قبل عید برای مخابرات کار میکردم (البته از خودم دارم تعریف نمیکنم)با رییس مخابرات رودسر داشتم صحبت می کردم میگفت که تا 256 اول شیر نمیشه به خیلیا اینو گفته.من که dc نمیشم سرعتم بعضی وقت ها کم میشه.بعضی از مشتریام این مشکل دارن یا قطع یا DC میشن اگه وصل سرعتش کمه اگه واست DC زیاد میشه دو تا دلیل داره یکی رست مودم که من تو رودسر 3 یا جا دیدیم که مودم کافیگ میشه خوب کار میکنه بعدش خودش رست میشه که اینترنت قطع وصل میشه یا VPI VCI باید تغییر بدی یعنی از 0 35 به 8 35 تغییر بدی یا مودمت بزاری سر bridge من اینکارا رو انجام دادم تقریبا جواب داده یه امتحان کن جوابشو بهم بگونقل قول:
دست از پا درازتر برگشتیم اندیشه
اگر حقیقت داشته باشه و بخوان اینجوری ادامه بدن که تمام مشترهاشون میپره. ما چه خاکی باید تو سرمون کنیم که غیر مخابرات ، شرکتی اینورا خدمات نمیده.نقل قول:
یعنی واقعا این کار رو کردن ؟؟ واقعا اشتراک 1- 10 رو رعایت کردن ؟؟!!!!!
از صبح شنیدم بچه ها داد دارن
آقا مگه پورت های مخابرات دست اندیشه نیست ؟؟ چطوره پس؟ خود مخابرات رفته کم کرده؟
نه آقا پورت دست اندیشس چیه کلا مسیر پورت های اندیشه و مخابرات کاملا جدا و بهم ربطی نداره زنگ بزن به پشتیبانی اندیشه بپرس بهت میگن
اندیشه فقط خط مشکلی داشته باشه میتونه بررسی کنه و اینکه کُندی و این مسائل به وجود بیاد گزارششو بفرسته به خود مخابرات که پیگیری کنن
الان همه چی عادی شده
کدوم سرویس مخابرات رو داری ؟نقل قول:
سرعتت چقدره الان ؟
چون همین الانشم مال من ترکیده
نقل قول:
ممنون........واسه منم همین داستانه.............تابستونم هست خطا شلوغ............درخواستها هم زیاد..........سیستمها هم شب تا صبح روشن............آخه این همه شرکت اومدن ، باید کیفیت بره بالا ، بدتر گند میزنن!!! دوستام گیلانت نمایندگیشو دارن ، مخابرات گیر داده گفته دیگه دستی ثبت نام نمیکنیم!!برید با نرم افزار ، اطلاعات رو بفرستید!!
کلی ثبت نامی داریم ، همه منتظر!!تهرانم فعلا چیزی ارائه نکرده!
نه بابا الان عادی شده پینگ هم شده 170 تا من 512 حجمی الان 180 تا میده
نقل قول:این دوستمون راست میگه.هیچ چیزش دست اندیشه نیست به جزء ثبت نام و استفاده از کوایک تسک و چند مورد بی فایده.در کل سرور و پرت و .... همه دست مخابراته.حتی برای تعمیر و .... هم خود واحد فنی مخابرات دست به عمل میشه و فقط اندیشه گزارش میکنه. در کل اینجا اندیشه نقش .... بازی میکنه. ( خودتون بهتر میدونید منظورم چیه )نقل قول:
یه عک از پینگت بذار.مال من که اینجوریهنقل قول:
نه زیاد هم تعریفی نداره.به حالت عادی برنگشته.تایم اوت زیاد داره.اصلا یه سر به تایپک های مخابرات که تو همین بخش هست بزنید ، میبینید که مال مازندران یا تهران ( اونایی که adsl مخابرات دارن ) همین مشکلو دارن.باید ببینیم فردا یا مثلا امشب طرفای ساعت 8 یا 1 چطور میشه.
الان واسه منم اومد رو 60 ، 70
خوش به حالتنقل قول:
من که 10 روزی میشه پینگ 170 رو ندیدم به قول این دوستمون بمونیم تا فردا ببینیم چی میشه من 27 هر ماه تمدید دارم درست نشه جمع میکنم
نقل قول:
سلام همشهری.......ممنون از راهنماییت.....قبل عید گرفتم...........تمام اینکارارو کردم .مشکلم حل نشد.......از همون مخابراته...همچنان تایم اوت دارم......ولی سرعت اومد رو حالت عادی.....
الان همه چی اکی شده عالی در حد تیم ملی
نقل قول:
لابد حجمی ها رو الان درست کردن تا فردا هم نامحدود هارو :24:
الکی به خودمون امیدواری بدیم ببینیم چی میشه
نه رفیق منم 128 نامحدود داره برای اون همین 180 تا شده
یعنی چی؟
فقط سرعت من درست نشده ؟
مرکز چندین شما ها ؟
727 هستیم ........
512 که 150 تا باشه طبیعیه ولی 128 بشه 180 ، فکر نکنم. الان من 256 نامحدودم مال مخابرات (از مدیافایر به صورت غیر مستقیم . چون بازم عین دو هفته پیش تایم اوت باعث میشه مدیافایر ارور بده) سرعت رو 60 هستش (عین قبل حوادث اخیر ) بعد 128 بشه 180 !!!!نقل قول:
شما یه بار مودمتو خاموش کن.یه 10 دقیقه صبر کن و دوباره روشن کن ، ببین چی میشه. من خودم تو محدوده ی رشتم با پیش شماره ی 0132 .نقل قول:
512 الان 180 امروز میره قبلا 145 تا 155 بودش .
128 نامحدود هم الان 30 تا میده --
==============
نقل قول:
اینجام رفت رو هوا!!!!سرعت شد 220 تا 250!! بستگی به سروری که دانلود میکنید داره.
512 با 1024 نامحدود واسه مخابرات قیمتش چنده ؟؟؟نقل قول:
آخه خیلی ها قیمت پایینی میگن ولی اندیشه زده 145 و 225 هزار تومان !!!!!!!!!!!!!!!!
دیشب 1.5 گیگ دانلود داشتم با اندیشه سرعت روز هم بین 80 تا 130 متغیره 128 محدود پینگ هم160-170 متغیره 256 سرعت روز و شب چقدر فرق میکنه با 128؟ مرکز 4 من اندیشه بودم رفتم پارس وی شبی 80 مگ دانلود میشد گاهی حتی کمتر ولی خدائی روز تا 180 سرعتش فیکس بود
اینجا کسی از شاتل اینترنت پر سرعت گرفته پسر داییم میگه اینترنت 128نا محدودش سرعتش 40-45هستش اگه خوبه اندیشه بیخیال بشم برم از شاتل سرویس بگیرم؟
سلام
من 128 نامحدود اندیشه رو گرفتم از رشت سرعت دانلود تا 30 هستش می خواستم بدونم تغییر سرویس بدم به 256 کسی میدونه سرعتش چند میشه؟
اندیشه 1 به 10 داره میده 512 یا 1024 اینا سرعت دانلودش چند هستش ؟باتشکر
نقل قول:
من نامحدود شاتل دارم 128 سرعتش بين 90تا100 هست امكان نداره از 90 پايين تر بياد
من لاهیجانمنقل قول:
128 نا محدود سرعتش 22 هست ولی 256 نامحدود 42
اححتمالا واسه شما 256 نامحدود بین 45 تا 55 باشه
ضریب اشتراک 1 به 10 هم اصلا نگیر -- به درد هیچی نمیخوره
فقط گذاشتن مردم گول اسم 512 با 1024 بودنشو بخورن وگر اصلا خریدش منطقی نیست
ممنون شارژ این ماهم تمام بشه دیگه بیخیال اندیشه میشم میرم از شاتل سرویس میگیرم فقط چون خط5هستم یک 30-20 روزی گرفتاری داره برای فعال شدنش:41:نقل قول:
دوستانی که اندیشه دارند میدونند دلیل افت سرعت اندیشه تو این چند روز چیه ؟
من نامحدود دارم خط 3
یه خبری خوندم میگه تا فردا احتمال داره اینترنت 300 هزار کاربر قطع بشه
سوسمار جان بیا تائید کن اگه اینه من تغییر سرویس بدم این ماه.نقل قول:
اگه مشترک مخابرات هستی دلیلش اینه که اشتراک نامحدود 1 به 10 شده.نقل قول: