دوستان برای تصویر HDR ایا دوربینی هست که خودش عکس را به صورت HDR بگیره یا باید از فتوشاپ باید استفاده کرد ؟
دوستان برای تصویر HDR ایا دوربینی هست که خودش عکس را به صورت HDR بگیره یا باید از فتوشاپ باید استفاده کرد ؟
با فتوشاپ نتیجه کار دست شماست و بسیار با انعطاف میتونی خروجی دلخواهت را ارائه بدینقل قول:
برخی دوربین ها هم هستند که امکان عکاسی HDR در خود دوربین فراهم شده
ارزون ترینش کدومه؟.................نقل قول:
دقیقا اطلاعی از قیمت ها ندارم ولی میدونم D3100 این کار را انجام میدهنقل قول:
پیشنهاد بنده:
خرید دوربین با امکان عکسبرداری RAW و اموزش عکاسی HDR در فتوشاپ
D3100 دارای مود HDR نیست.نقل قول:
دوربین های D3200 و D5100 از سری Enter level نیکون مود HDR دارن
برعکس DSLR ها اکثر کامپکت ها و سوپرزوم ها مود HDR دارن
الان دوربینی تا رنج 200 تومن هست که قابلیت هایی که گفتید را داشته باشهنقل قول:
من میخوام بدونم فرق کنونa2200با سونی w530چیه که a2200کنون 180تومن قیمتشه ولی w530سونی 210تومن تازه بخوای حساب کنی کنون هم برند معروفتری هم a2200فیلمبرداریhdداره که به نظر من تبلیغات با فیلمبرداریDVهیچ فرقی نمیکنه ولی به هر حال مشتری پسندتره بقیه تکنولوژی ها شونم هیچ تفاوتی با هم دیگه نداره!
یه سئوال دیگه دوربینهای سونی ساخت کدوم کشور؟من کنون چنتا خریدم مالزی بود اینA2200سات چینه اصلا کیفیت عکسهاش خوب نیست میخوام بدونم ارزش داره بفروشمش W510یا حتی W530سون رو بگیرم یا کلا تورنج قیمت حداکثر200تومن چی پیشنهاد میکنید؟
من باید جواب بگیرم.
سلام دوستان...
میخواستم یه دورین DSLR بگیرم...
اولین بار هست که DSLR میگیرم...یعنی قبلش با کامپکت کار میکردم(میکنم)
بودجه نهایتا 1.5 هست.
میخوام تو تابستون کلاس عکاسی برم و بطور جدی عکاسی رو شروع کنم...
چه دوربینی بگیرم...مث اینکه تو این رنج 600D و D5100 هستن تو بازار...راستی 650D آومده؟چنده بدنه اش با اون لنز معمولیه که روشه؟
کدومشوم بهتره...من از این قابلیت های بیخودی و فانتزی نمیخوام...بیشتر خود دوربین خوب باشه...
حالت اتوماتیکش هم خوب باشه که خونواده یه وقت خواستن عکس بگیرن عکسای خوبی بگیره...
پنتاکس دوربیناش چطوره؟
ممنون....
سلام دوستان تا سقف بودجهی 500 هزارتومن چه موردی پیشنهاد میکنید؟
کاربری که قراره ازش استفاده کنه حرفه ای نیست و ترجیحا قابلیت فیلم برداری هم داشته باشه.
ممنون.
دوستان کمک فوری کنید فردا می خوام بخرم دوربین از جمهوری
اینترنت چک کردم این 3 مدل دیدم خوبه ، آیا بهتر از این هم هست
Fujifilm FinePix F500 EXR
Canon IXUS 230 HS
Canon PowerShot S95
تا 450 می تونم هزینه کنم
موارد مورد نیاز دوربین بیشتر با خانواده طبیعت می رویم می خوام فیلم برداری و عکاسی کنم و ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن چک کردم تو نت این 230 SX کانن فرق داره با 230 HS و HS خیلی بهتر از این SX عمل می کنه آیا درسته؟
راستی نمایندگی کانن کی می دونه کجاس تو جمهوری داره یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من میخوام عکاسی رو بصورت جدی و حرفه ای شروع کنم، نه برای تفریح و سرگرمی... قصد دارم در کلاسهای عکاسی ثبت نام کنم... شما چه دوربینی رو بهم پیشنهاد میکنید؟ یه دروبین خوب که حالا حالاها کارم رو راه بندازه....
بودجه: بین 2 تا 3 میلیون...
اگه میتونید یه آموزشگاه خوب هم بهم معرفی کنید.. تهران یا کرج... :20:
ممنون
تو این تاپیک فقط سوال مطرح میشه؟!
ظاهرا اینطوریه :دینقل قول:
هیچکس نیست جواب بده
سلام به همه دوستان.
دوستان عزیز لطف کنید پستهای غیر مرتبط با موضوع تاپیک ندین.
اگر کاربری چندین بار و پی در پی این کار رو انجام بده، قطعا اخطار
خواهد گرفت. لطفا مسیر تاپیک رو در مسیر مناسب پیش ببرین
تا سایر دوستان هم از مطالب استفاده کنن.
سوالات و مشکلات خودتون رو در قسمتهای مورد نظر برای این
امر، مطرح کنید. برای درخواست مشاوره در زمینه خرید، از این
تاپیک استفاده کنید.
با تشکر.
من میخوام بدونم فرق کنونa2200با سونی w530چیه که a2200کنون 180تومن قیمتشه ولی w530سونی 210تومن تازه بخوای حساب کنی کنون هم برند معروفتری هم a2200فیلمبرداریhdداره که به نظر من تبلیغات با فیلمبرداریDVهیچ فرقی نمیکنه ولی به هر حال مشتری پسندتره بقیه تکنولوژی ها شونم هیچ تفاوتی با هم دیگه نداره!
یه سئوال دیگه دوربینهای سونی ساخت کدوم کشور؟من کنون چنتا خریدم مالزی بود اینA2200سات چینه اصلا کیفیت عکسهاش خوب نیست میخوام بدونم ارزش داره بفروشمش W510یا حتی W530سون رو بگیرم یا کلا تورنج قیمت حداکثر200تومن چی پیشنهاد میکنید؟
سلام دوستان
من تا حدود 600 700 میخام یه دوربین بیگرم.
Canon sx40 رو خیلی تعرفشو شنیدم، اما یه مدل Panasonic Lumix DMC-FZ40 (FZ45 دیدم، واسم جالب بود.
Nikon P500 هم چشمگیر بود.
دوستان نظرشون چیه؟
اختلاف قیمتی این دوتا 100 تومان هم هست.
ممنون
سلام من آماتور و تازه کار هستم. اولین دوربین حسابی هم که داشتم همین Canon SX30 است. ولی صدسال نمیآم اون را حتا با 300-400 تومن اختلاف با پاناسونیک لومیکس عوض کنم.
سلام دوستان
دوستان من میخوام تا سقف 200 تومن یه دوربین بخرم . دیشب رفتم سایت digikala یه پیشنهاد ویژه زده گفتم ببینم خوبه ؟
من طبیعی بودن عکس برام مهمه و فیلم hd بگیره .اطلاعاتی هم در زمینه دوربین ندارم .پس خواهشن راهنمایی بفرمایید . من این اطلاعات رو خوندم به نظرم خوب امود!!!
فوجی فیلم فاین پیکس JX420 نام دوربین کامپکت بسیار جمع و جور و ارزان قیمت دیگری از این کمپانی میباشد که ویژگی های بسیار خوبی را ارائه میدهد. این دوربین مجهز به سنسور تصویر 16 مگاپیکسلی، لنز 28-140 میلی متر با توانایی زوم 5 برابر و f/2.6، توانایی ضبط ویدیویی 720p HD و مود عکاسی iAuto میباشد تا تبدیل به یکی از بهترین دوربین های کامپکت ارزان قیمتی شود که تا به حال دیده ایم. در ادامه بیشتر توضیح میدهیم.
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: دوربین فشرده و کوچک - وزن با باتری و کارت حافظه 130 گرم و بدون باتری و کارت حافظه 113 گرم
مشخصات حسگر و تصویر: حسگر CCD با کیفیت 16 مگاپیکسل - اندازه 1/2.3 اینچ
فیلم: ابعاد HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز: 28-140 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 5 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/1800 ثانیه تا 8 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و (3200 فقط در مود S) - فلاش داخلی با برد 3 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
صفحه نمایش: 2.7 اینچ با رزولوشن 230,000 پیکسل - Live View
سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه SD / SDHC - باتری یون لیتیوم استاندارد
نام ها ديگر :
Fujifilm FinePix JX405
لطفا بفرمایید بگیرم از این سایت دیجی کالا
راستی من باطریش برام مهمه چون طرز تفکرم نسبت به باطیهای قلمی خراب شده نمیخوام باطریش قلمی باشه
مال دوستم کانن بود گرفتم بعد 10 عکس باطریش میرفت !!!!!
با تشکر
فقط جهت اطلاع رسانی به این دوستانی که سوال کردن.
فعلا کسی نیست این تاپیک رو جواب بده.بیخودی منتظر نمونین.
تا ریز 200 فکرکنم بهترین چیز A2200 کنن باشه البته ممکنه کمی بالاتر باشهنقل قول:
سلام
تا 400 یه دوربین خوب که اگه تنظیم دستی هم داشته باشه که چه بهتر
ممنون
سلام دوستان
يه دوربين خوب canon يا nikon براي مصارف خونگي چي پيشنهاد ميكنين؟تا ماكزيمم 700 تومن
مدل بلوتوث دار چيزي دارن؟
سلام.نقل قول:
متد عکاسیتون در چه زمینه ای هست؟؟؟
زوم بالا براتون اهمیت داره؟؟؟
سلامنقل قول:
باید به فکر SX150 یا IXUS310 باشید
سلام به اساتيد محترم، بنده قصد خريد دوربين فوجي مدل F600 EXR دارم ، بنظرتون از نظر كيفيت و فني ارزش خريدن داره با اين قيمت ؟؟؟
نه زوم برام اهميتي ندارهنقل قول:
منظورتون رو از متد نمي دونم چون اصلا حرفه اي نيستم
ولي اگه مورد استفادش رو ميخواين بدونين واسه عكسبرداري خونوادگي
زياد انتظار بالاي از دوربين ندارم.در بحث عكسبرداري كاملا مبتدي هستم.
sx کنن و Ixus جه مارکیه؟نقل قول:
ممنون
سلامبودجه شما چقدره چی براتون مهمه ؟؟؟نقل قول:هر دو کنن میشه دیگهیکی از سری SX و اون یکی از سری IXUSنقل قول:
بله.منظورم همون نوع عکاسی بود.نقل قول:
با این اوصاف مدل زیر توصیه میشه:
Canon PowerShot SX240 HS...630.000
سلام دوستان.قصد خرید دوربین Sony Cyber-Shot DSC-HX30V رو داشتم چنتا سوال برام پیش اومده بود
این دوربین حالت ضبط فیلم اسلوموشن رو داره؟ مثلا 200 فریم برثانیه ضبط کنه؟
خریدش عاقلانه هست؟ آیا پیشنهادی یا توصیه ای دارید؟
قیمتش چنده؟
ممنون میشم
بودجه در حدود 400 تا 450 هزار تومان هستش و مي خواهم كه زوم بالا و باكيفيت داشته باشهنقل قول:
سلام.نقل قول:
خیر.حالت اسلوموشن نداره. حداکثر60فرم میتونه فیلم بگیره.
سقف بودجه؟؟؟
نوع کارکرد؟؟؟
ویرایش: این مدل حالت سلوموشن نداره. که به اشتباه داره، تایپ شده بود!!!
توی این مقایسه، Canon PowerShot A2200 توصیه میشه.نقل قول:
نوع کارکرد؟؟؟
میتونید تا250 بودجه رو افزایش بدین؟؟؟
آقا سلام
من میخوام دوربین بخرم، حدود 900 تومان هم مایه دارم
با این قیمت چی میشه خرید که 5 6 سال نیازمو رفع کنه؟
خودم به عکاسی خیلی علاقه دارم، در حد یه آدم نیمه حرفه ای نیازمه، واسه دل خودم عکس بگیرم دیگه
5 ماه پیش نظرم رو G12 , LX5 بود، کدوم اینا بهترن؟
مدل های دیگه هم اگه هست ممنون میشم پیشنهاد بدین
دمتون گرم
سقف بودجه تا 800 تمننقل قول:
کاربرد خونگی و در حد دوربینهایی مثله همین
استحکامش برام مهمه.مثله تو تغییرات جوی مثله شرجی شدن هوا و یا سرد و گرم بودن هوا خراب نشه یا افت نکنه
در حین حال کیفیت بالای عکاسی و فیلمبرداری هم در اولویت قرار داره
ممنون
با این بودجه، یکی از بهترین مدلها، مدل زیر هستش:نقل قول:
Canon PowerShot G12...820.000
این مدل رو خودم داشتم. واقعا بدنه محکمی داره.
سلام.نقل قول:
زوم براتون اهمیت داره؟؟؟
قصد عکاسی در چه متدی رو دارین؟؟؟
سلام
من یه دونه Canon A3350 گرفتم ولی حالت پانوراما رو تو تنظیماتش پیدا نمیکنم...
و همینطور سوژه ای که میخوام ازش عکس بندازم تا زمانی که عکس رو نگرفتم و فقط از lcd نگاش میکنم کیفیت خوبی تو lcd نداره ولی وقتی عکس رو میندازم کیفیتش خیلی عالی میشه!!!